Esra çım herseyin yolunda olmasına sevindim
boy için doktor ultrason kağıdında fl yazan degeri 7 ile ölçün diyo masallah büyümüş kızçen :)
evin inş herşey güzel. Olucak oo 5 kg da verdim demişsin herşey yolunda demekki
bende az daha evde kalıp tv seyredersem yandık demin rüyamda müge anlı dan girip Esra eroldann çıkıp ana habere bağladım
dün kuzenimin Minnak afacını gördük çok şükr ii idiler ama sezetanlı olmak sanırım oldukça zor arkadasta kuzende cok bitkin ağrılı acılı idiler Rabbim yardım etsin
akşam sinirlermm Bozuktu girmedim
kozaşaga kızdım
dün kuzene gidince hadı annemlere gidelim diye tutturdu
oraya gidene kadar bi tn yol yordu gittik börek yapalımmı çorba yapalım mı dedi kuınvalide yaptık
bi süre sonra otudum ama bel kopuyo kocamın umrujdadegil laylaylom neyse çıktı eve geldik arkadaşı ile ehliyet kutlucaklrmıs arkadaşı ehliyet aldı mezeler bizden alkol onlardanmş yapamam dedim gittik hazır aldık arkadas aradı geç kalçam sen al halleedelim diye bizde film seyrediyorduk sonra git dedim meger artık 10 da satış bitiyormuş suda al demiştim öküz kocam bi geldi alkol almamış suda almamış bide bağırıp duruyo ben seni niye dinledim ki falan diye sinirlermm boşaldı oturdum ağladım kaç saat zaten öküz Lugun tavanında birşeybisteeem ben almaz 3 gün oldu kfc diyorum yok olmuyo oturup kalmamıyorum ama önüne hizmet bekliyo zaten annesigilde ayrı sınır oldum okuzlugune bardak taştı ağladım ağladım durdum hani su ilaç içicem dedim yok diyince suda aklıma gelmedi dedi ve almadı da sınırlı sekilde uyudum kaldm