Dunurum bu arada benim gelimin dogum gunu hediyeleri gelmis , cok tesekkur ederiz Carsamba soyledi anneannemiz kismet olmadi haber etmeye bu aksam gorcez ins ciclerimizi.. Cok tesekkur ederiz :))
Kis valla masallahin var ev isin misafirin bitmez bir ustune ciciler oruyon, ben sokuk dikcek vatit bulamiyorum hic bisey yapmadigim halde
Kanama iside 40 gun cok degil mi yaa

( Hamisligin en guzel yaniydi valla kirmizilarin gitmesi benimkiler geri geldi kizlarinkiler gitsinler azcikta gezmeye ins.. Aslinda bayagi azaldi kanamam camasirimi kirletir gibi gunluk ped yetiyor 2 -3 gune biter ins boyle az az devam etmez, dikislerin sisligide bayagi indi .. Minik kizim annesini hic uzmedi dogumuda dikissiz atlattik ama napalim kismetimiz boyleymis, cok sukur baska derdimiz yok :))
Valla benim yemekler hazir bile degil, bizimki yeni geldi isten simdi markete yolladim, Zaten market en yakin 4km birde bebisi birakip nasil gidiyim ..
Cabucak firinda tavuk , pilav cacik fln yaparim napalim bu aksam oldugu kadar.. Zaten annemin ucak rotarli kalkmis 45 dk Istanbuldan, bakalim ins Prag ucagini kacirmaz viyanadan, yoksa bir sonraki ucagi beklicek, zaten dil fln yok hayirlisiyla birgelse koca bir ohh cekicem..
Amin ins, Allah herkese gonlundekini versin, evimizden huzuru sagligi eksik etmesin gelmis gelicek butun meleklerle korusun ailemizi ..