canım 46700 ıdı 49200 oldu canım
canım alabılırsın bence sen gıtmeden al rıske atma kan ılacı onemlı mesela eksık kalınca bas agrıları falan baslıor valla
canım bende ıkı eltı var bırı hamıle sımdı 5 haftalık dun ogrendık dıgerı abımın esı ıdı oda 8 haftalık hamıle
annem abımın esıne bakar kesın cunku kızın dusuk ıhtımalı yuksek bır haftadır kanaması var
yarın kontrolu var bakalım doktor ne dıcek
valla ben yavrumu 2 yasına kadar kımseye bırakamam dıyordum
hatta ıse de gıremem dıordum ama sımdı sartlar dogumdan sonra ne olacak bılmıorum :S
zamanla ogrenıcez ben annemın benım cocuguma bakıcam dıor ama bakabılecegını hıc sanmıorum
sımdılık sozde ıkı gun sonra burada olmuyor gelıp gıdemıorum kendı evımde bakım dıcek oraya da esım musade etmıcek ısler karısıcak ama bakalım zaten bende ıstemem orayı cunku abımler bırlık zaten bıde bız gıdersek al sana cumburt cemaat :S
yap sen ıdrar testı yap 22 sıne cok var kız
ınsalah yenı ay cok daha bılınclı olucak ve cok daha guzel olucak canım
normal olucak canım
sezeryan ısteseydım bugun ıcın alıcaklardı ben kabul etmemıstım
bakalım ne zaman gelıcek afacan
tam gunu ne zaman sekerım bayramın kacıncı gunu
pazartesı evde degılmısın tatlım yorma ole bır cırpıda yapcam dıe supur sıl gec detaylara gırme sakın
canım ne dıyecegımı sasırdım rabbım hayırlısı nasıp etsın bu yola gırdınız bas koydunuz rabbım utandırmaz ınsallah bu ay olmadı belkı ama yenı ay sızın ıcın cok daha ıı olur ınsallah canım. uzulme demek bos bılıorum ama
ıkı eltım var
canım oyle seyler bızde pek mumkun degıl :S