Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kızlat malesef nrgatif kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı inşallh saolun destekleriniz için

canimbenim sakin kendini cok uzme... tamam simdi bir kac gun moralin bozuk olucak ama sen bu yola girdin ... oyle yada boyle o bebis gelicek... bidakine tek embriyo degil 2-3 koyarlar garantilenmis olur... hep ikiz diyorduk belki 2.de direk ikize kismettir...
Rabbim hayirlisini guzelini insallah nasip edicek biraz daha sabir kuzum...

Kızlat malesef nrgatif kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı inşallh saolun destekleriniz için

Canimm ne diycegimi bilmiyorum gercekten sadece hayirlisi diyebiliyoruz boyle zamanlarda allahim senin kucagini bos birakmiycak bundan eminim ama zamani bu zaman degilmis heralde :((hayirli zamanda saglikla bebeginize kavustursun allahim sizi.biliyosun bizim icin biraz mesakatli bebek yapmak ama yilmak pes etmek yok azmin sonunda zafere mutlaka ulasicaz seni cok seviyorum nolur olabildigince az uzulmeye calis :(

yelizzz ateşine baktım süpermiş inş sendende bi bomba geliyor gibi gibi

hsg'yi istermi bilmiyorumda sprem testini ister ben hsg yaptıralım diye ısrar etmeme rağmen çekmemişti doktor neymiş aynı doktorla 6ay sağlıklı yumurta yakalayıp onu çatlatacakmışız öyle demişti:)) inş hiiç bişeye gerek kalmaz gelir müjdeli haberin ben bol bol dinlendim ohhh bayram temizliği felanda yapmadım gelen olursa artık napcam bilmiyorum bide bize bayram için gelenler genelde eşimin arkadaşları olur onlarda bildiğin akşam oturmasına gelirler hakkımda hayırlısı bakalım yarında işe gitcem temizlik yatar yani:)))

canım kardesımle konusmuslarda diğer doktorum için hsg ıstedı mı sperm testi istedi mi diye sormuş kardeşim de hayır deyince neye göre azize sorun yok dedi ki ozaman demiş :) artık bakalım gorecegız gıttıgımde.yanı osrun yok dıyemeyız belkı tupler de osrun var belkı spermde gelsın bakalım demıs

canımmmm ne kadar üzülme desek biliyorum üzüleceksin o yüzden az üzül emi bak bebeklerimiz sağlam anne istiyorlar sen bana öyle demistin sen guclusun en kısa surede gelecek mınıgımızzzz canım benım

Tazebahar.
Hayırlısı olsun canım. Üzme kendini lütfen. Diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum. Diyecek pek bişey de yok. Ama ümidini sakın ha sakın kaybetme. İnşallah meleğiniz gelecek. :54:

Sensee..
Canım elevit dr. yazmadan da alınıyo eczaneden fiyatı aynı olduğu için etkilenmiyo. Ama Kan ilacında sadece yazdırılınca 3tl filan düşüyo. istersen onuda direk yazdırmadan alabilirsin yani ..
sen Sağlık Ocağını naptın bu arada. gidemedin mi daha :20:

tazebahar üzülme canım. akışına bırak inşallah bizlerde tatcaz o duyguyu... allah gönlüne göre versin

kız ben bayadır evdeyimde nete giremiyorum:(( iyiyiz çok şükür yuvarlanıyoruz buarada yarın iş başı ve yenni birini bulmuşlar amaaan nasıl biri acaba neyse az kaldı çok canı gönülden istemişim herale hep diyodum bayramdan sonra alın elemanı diye :))yarın gitcem bitek sonra bayram tatili gidiyimde bayram harçlığımı alayım geleyim:)))

kızızm ne ağlıyosunda ohh ohh eltim hamile bunların acısını çakartıcam diye oyanan oynaya gitseydin ohh gelinde hamile eltide hamile canlarına oku hepsinin özserede güzelce öğret tembihle nasıl yengelerinin evinin dağıtılacağını))
geldim kuzum geldim gönül rahatlığıyla doğurabilirsin artık yalnız senin paşa aman erken doğcak aman küçücük doğcak derken korkuttu korkuttu şimdi keyif çatıyo gelmem diyo çocukcağızda napsın gelininden önce doğmaya çalışıyodu baktı kız cadı çıktı erkenden çıktı geldi oda naıslsa iş işten geçti diye tadını çıkarıyo:))
ayy dün hele o programların birinde bi kadın çağırmışlar ay sinir oldum birileri biyerde konuşuyo oda sürekli yalan söylüyorsun diyip duruyo kendi kendine homurdanıp duruyo elimi tv ekranından sokup bi sus kadın diyesim geldi:))

anaaam korktum valla senden öyle şeyler deme şimdi benimkilerde kokrkar huysuzluk yapmaya başlarlar pek nazlılar maşallah:)) hem kuzu bizim veletlerin yapılış aşamalarını bile biliyoruz hamama gerek varmı hala:))ben kerttim birini çağana da birini kime kerttiydim onu unuttum anam nasıl kaynana olcam ben kızı kime verdiğimi bile unuttum:))

hadı gozun aydın canım bak benım ızın bıle sımdıden kısaldı kız hamıle kaldı
sen ohh yat evde ınsallah

kızz hamıle dıye aglarmıyım hıc ona sevındım aglamam benı arıyorar ben bısı buluorum esımı arayıpgelıyoruz dedıklerınde sınırlerım bozuldu agladım

bu aradaaaa ayın 20sinde hamile pantolonu almıştım 40beden nasılsa daha büyüycek diye büyük beden almıştım geçen hafta annem paçasını katlasın ölçü alsın diye bi giydim oda ne aman allahım pantolon dar geldi valla gülüyorum ağlanacak halime:))) dünde lcw'ye gittim malum oranın normal bedenleri bile çok büyük oluyo ben normalde lcw'den bişey alınca xs alırdım hamile reyonundan bi badi alıyım dedim m beden denedim dar geldi:))

kz ben kocaman oldum dıyordum kı epey kılo aldım ve genısledım ama tshırtlerı hala s kız sana nasıl m dar geldı bea
hamıle pantolunda 7 ay boyunca 36 gıydım sıkınca sonra buyuk beden aldım

Geldiler yaa biZdeler ondan :(

özlemcim kaç elti var sende.. boşver alma eve mesafeni koru. valla ben evlendiğim ilk zamanlar nasıl olduklarını anladım mesafemi korudum şimdi gelmiyolar ben çağırmadığım sürece.bende gitmiyorum.. çünkü yüz verdiğin zaman astarını istiyolar.. aradıklarında annemlere gitçem diyorum..

Sensee..
Canım elevit dr. yazmadan da alınıyo eczaneden fiyatı aynı olduğu için etkilenmiyo. Ama Kan ilacında sadece yazdırılınca 3tl filan düşüyo. istersen onuda direk yazdırmadan alabilirsin yani ..
sen Sağlık Ocağını naptın bu arada. gidemedin mi daha :20:

ben hemen gidip alim ozman o ilaclari eczaneden... hic kasmim...
saglik ocagina hala gidemedim sorma yaa... gun icinde hic frisatim olmuyo cikmaya ofisten... ama bayram donusu artik mecbur.
20 haftalik olcam... tetenoz sartmis..
bu arada oyle boyle derken 18 hafta geci bile... :30:

hadı gozun aydın canım bak benım ızın bıle sımdıden kısaldı kız hamıle kaldı
sen ohh yat evde ınsallah

kızz hamıle dıye aglarmıyım hıc ona sevındım aglamam benı arıyorar ben bısı buluorum esımı arayıpgelıyoruz dedıklerınde sınırlerım bozuldu agladım

kz ben kocaman oldum dıyordum kı epey kılo aldım ve genısledım ama tshırtlerı hala s kız sana nasıl m dar geldı bea
hamıle pantolunda 7 ay boyunca 36 gıydım sıkınca sonra buyuk beden aldım

1- isteki kizdan sana ne... senin resmi izin hakkin var... sonrasinda rapor alirsan onlar dusunsun... saglik raporu isteselermis kizdan ozaman... dur daha hemen kasma iznim kisaldi diye... kolay kolay artik istende cikaramazlar... en olmasi yarim gun gidersin...
2- senin kozalak niye buyrun gelin diyor.. iki laf edememis mi ozlem musait degil diye... o da cok yumusak basliymis. sen arada onada cikis...
3- benim popo hala ayni... ustumde ayni... sadece ufak bir topum var onde... bu sebeple HM den aldim bir hamile kotu.. 34 beden super oluyor valla... LCW den bir hamile tayti aldim.. eski taytlariminda bel kismini kivirip giyiyorum gobegimin altina... ama hic mutlu degilim.. ne guzel millet ozel elbise tshirt fln bir suru sey aliyor. ben ayni tas ayni hamam... :14:

kiz bisi srocaktim ii hatirlattin ...
benim elevitler ve demir ilaci tam tatil ortasi biticek... ee ben gene yurtdisinda olcam... donunce sali gunu randevu... bu durumda nerden baksan 1 hafta ilac yok..
bunlari recetesiz veriyorlar mi? alayim eczaneden ben onlari...

cnm o senin eltiler varya ne yere bakan yurek yakanmis...
msallah bir hamile kaldin pitir pitir dokulcekler yakinda...
Allah kucaklarina almayi nasip etsin...saglikla insallah...
ee bu durumda seninkine kim bakicak peki?
eltin calismiyordu galiba dimi ... annen illa onunki ile ilgilenmek zorunda kalmaz...

ozlem sen bari izleme su programlari yazik ogluna... azcik futbal belgesel fln takil tatlim....

ozlem benden de nuran icin 2500 ekle...
sonunda baslayabildim bende ... :17:

canım 46700 ıdı 49200 oldu canım

canım alabılırsın bence sen gıtmeden al rıske atma kan ılacı onemlı mesela eksık kalınca bas agrıları falan baslıor valla

canım bende ıkı eltı var bırı hamıle sımdı 5 haftalık dun ogrendık dıgerı abımın esı ıdı oda 8 haftalık hamıle
annem abımın esıne bakar kesın cunku kızın dusuk ıhtımalı yuksek bır haftadır kanaması var
yarın kontrolu var bakalım doktor ne dıcek

valla ben yavrumu 2 yasına kadar kımseye bırakamam dıyordum
hatta ıse de gıremem dıordum ama sımdı sartlar dogumdan sonra ne olacak bılmıorum :S
zamanla ogrenıcez ben annemın benım cocuguma bakıcam dıor ama bakabılecegını hıc sanmıorum
sımdılık sozde ıkı gun sonra burada olmuyor gelıp gıdemıorum kendı evımde bakım dıcek oraya da esım musade etmıcek ısler karısıcak ama bakalım zaten bende ıstemem orayı cunku abımler bırlık zaten bıde bız gıdersek al sana cumburt cemaat :S

olmaz diyemem ilk birliktelikte hamilen kalan çoook. ya hastahaneye gitçemde ayın 22. sine anca randvü aldım :) testi bi iki gün tekrarlarım yine inşallah vardır..

yap sen ıdrar testı yap 22 sıne cok var kız

canım yaklasık 1 saat once adet oldum :) bayramdan sonra da yenı doktoruma gıdcegım bakalım muhtemelen degıl %100 hsg ve sperm ısteyecek bakalım Rabbım hayırlı zamanda benımde bebegımı verecek ben ınanıyorum :) sende yoksun bayadır dınlen bakalım sekerım

ınsalah yenı ay cok daha bılınclı olucak ve cok daha guzel olucak canım

ay kıyamam ya sancılar mı gelmeye başladı. normal mi olcak sezeryanmı olcak..

normal olucak canım
sezeryan ısteseydım bugun ıcın alıcaklardı ben kabul etmemıstım
bakalım ne zaman gelıcek afacan

Bat Bayram kuzum, ateş takibindeyim, tablom fena değil. Hayırlısıyla gelsin bebeğim inşallah bu sefer...:16:

tam gunu ne zaman sekerım bayramın kacıncı gunu

yelizzz ateşine baktım süpermiş inş sendende bi bomba geliyor gibi gibi

hsg'yi istermi bilmiyorumda sprem testini ister ben hsg yaptıralım diye ısrar etmeme rağmen çekmemişti doktor neymiş aynı doktorla 6ay sağlıklı yumurta yakalayıp onu çatlatacakmışız öyle demişti:)) inş hiiç bişeye gerek kalmaz gelir müjdeli haberin ben bol bol dinlendim ohhh bayram temizliği felanda yapmadım gelen olursa artık napcam bilmiyorum bide bize bayram için gelenler genelde eşimin arkadaşları olur onlarda bildiğin akşam oturmasına gelirler hakkımda hayırlısı bakalım yarında işe gitcem temizlik yatar yani:)))

pazartesı evde degılmısın tatlım yorma ole bır cırpıda yapcam dıe supur sıl gec detaylara gırme sakın

canım ne dıyecegımı sasırdım rabbım hayırlısı nasıp etsın bu yola gırdınız bas koydunuz rabbım utandırmaz ınsallah bu ay olmadı belkı ama yenı ay sızın ıcın cok daha ıı olur ınsallah canım. uzulme demek bos bılıorum ama :(

özlemcim kaç elti var sende.. boşver alma eve mesafeni koru. valla ben evlendiğim ilk zamanlar nasıl olduklarını anladım mesafemi korudum şimdi gelmiyolar ben çağırmadığım sürece.bende gitmiyorum.. çünkü yüz verdiğin zaman astarını istiyolar.. aradıklarında annemlere gitçem diyorum..

ıkı eltım var
canım oyle seyler bızde pek mumkun degıl :S

saglik ocagina hala gidemedim sorma yaa... gun icinde hic frisatim olmuyo cikmaya ofisten... ama bayram donusu artik mecbur.

1- isteki kizdan sana ne... senin resmi izin hakkin var... sonrasinda rapor alirsan onlar dusunsun... saglik raporu isteselermis kizdan ozaman... dur daha hemen kasma iznim kisaldi diye... kolay kolay artik istende cikaramazlar... en olmasi yarim gun gidersin...
2- senin kozalak niye buyrun gelin diyor.. iki laf edememis mi ozlem musait degil diye... o da cok yumusak basliymis. sen arada onada cikis...
3- benim popo hala ayni... ustumde ayni... sadece ufak bir topum var onde... bu sebeple HM den aldim bir hamile kotu.. 34 beden super oluyor valla... LCW den bir hamile tayti aldim.. eski taytlariminda bel kismini kivirip giyiyorum gobegimin altina... ama hic mutlu degilim.. ne guzel millet ozel elbise tshirt fln bir suru sey aliyor. ben ayni tas ayni hamam... :14:

evet cnm ol tetanozu hıc rıske atma

gelelım maddelere

1- resmı ızınden baska sahsı ızın kullanıcaktım canım ben onu kullanamıcam resmı ızınımı zaten kısaltamazlar da umdugum gıbı olmucak ben daha cok emzırebılmeyı dusunuyordum
2- esım ıcınde nıye bahane bulamadın dıye kızdım ama evdeyız dedım ne dıyım dedı zaten ben orada koptm
aglamaya baslayınca sasırdı sanırım o ana kadar nasıl rahatsız oldugumu anlamamıstı ılkkez dun aksam sınır krızı gecırınce anladı umarım ıı bır ders olmustur yoksa hakıkaten baska cozum yolları bulmaya baslıcam
3-ohh masallah sana kucuk popo her zaman makbul tatlım
ben hamıle elbısesı hıc gıyemedım cunku altım ustum aynı beden degıldı ama normal elbıseler alıp gogus altından genısleyen tarz gıydım bence hamıle ıken elbıse cok guzel oluyor ama tabı bız yaz ıdık sız kıssınız donar poponuz :S

canım 46700 ıdı 49200 oldu canım

canım alabılırsın bence sen gıtmeden al rıske atma kan ılacı onemlı mesela eksık kalınca bas agrıları falan baslıor valla

canım bende ıkı eltı var bırı hamıle sımdı 5 haftalık dun ogrendık dıgerı abımın esı ıdı oda 8 haftalık hamıle
annem abımın esıne bakar kesın cunku kızın dusuk ıhtımalı yuksek bır haftadır kanaması var
yarın kontrolu var bakalım doktor ne dıcek

valla ben yavrumu 2 yasına kadar kımseye bırakamam dıyordum
hatta ıse de gıremem dıordum ama sımdı sartlar dogumdan sonra ne olacak bılmıorum :S
zamanla ogrenıcez ben annemın benım cocuguma bakıcam dıor ama bakabılecegını hıc sanmıorum
sımdılık sozde ıkı gun sonra burada olmuyor gelıp gıdemıorum kendı evımde bakım dıcek oraya da esım musade etmıcek ısler karısıcak ama bakalım zaten bende ıstemem orayı cunku abımler bırlık zaten bıde bız gıdersek al sana cumburt cemaat :S

yap sen ıdrar testı yap 22 sıne cok var kız

ınsalah yenı ay cok daha bılınclı olucak ve cok daha guzel olucak canım

normal olucak canım
sezeryan ısteseydım bugun ıcın alıcaklardı ben kabul etmemıstım
bakalım ne zaman gelıcek afacan

tam gunu ne zaman sekerım bayramın kacıncı gunu

pazartesı evde degılmısın tatlım yorma ole bır cırpıda yapcam dıe supur sıl gec detaylara gırme sakın

canım ne dıyecegımı sasırdım rabbım hayırlısı nasıp etsın bu yola gırdınız bas koydunuz rabbım utandırmaz ınsallah bu ay olmadı belkı ama yenı ay sızın ıcın cok daha ıı olur ınsallah canım. uzulme demek bos bılıorum ama :(

ıkı eltım var
canım oyle seyler bızde pek mumkun degıl :S
neden ki aile bağından dolayı mı

Al canım hiç kasma :)
Artık git bi zahmet sen gidene kadar çocuk kucağına gelcek :52: ha bugün ha yarın dedin 18 oldun cidden. bayram dönüşü sallamak yok:20:

Bende öyle hamilelerin giydiği özel kıyafetlerden giyemedim. Kendi tshirtlerim filnda olmadı haliyle olanda da göbek ortadaydı sakla dediler. Sinir oluyodum. :( ama ben işi erken bıraktığım için pek evden çıkmadım çıkıncada bi pantolon tshirt giyip çıkıyodum hep aynı. Göbeğin göbeğin biraz daha kendini gösterince güzel hamile kıyafetleri alıp giyersin.. hoş pek güzel hamile giyimi yok ama :27:

seninki inatçı çıktı ee haklı ama çocukcağız kendine verilen zamanı sonuna kadar kullanıcak:)) inş sağlıkla sıhhatle gelsin ee bayram tatili geldi bayramda doğum olursa nolcak senin kendi doktorun gelcekmi yoksa nöbetçi kim varsa omu gircek doğuma

yinemi eltileri geldi yaa daha geçen hafta gelmemişlermiydi yuh onlara varya onların yanında doğuruvercen al sana gezme görcekler ne istiyolar anlamıyorumki acaba hamileleliğinin her aşamasında biz özlemin yanındaydık her halini hafta hafta gelişimini izledik demekmi istiyolarki
benim kızlar azcık cadı valla kendilerine alışveriş yapmak için gezsem dursam bişey yok ama azcık evde iş yapıyım ütü felan yapıyım heryerim ağrıyo gece nasıl yatacağımı bilemiyourm

canım yaa aslında buralardayım yani evimdeyimde nete giremiyorum çok fazla hatta hiç giremiyorum tableti eşim götürüyo bilgisayara girmek içnde sandalyeye oturunca iki büklü gibi oluyorum karnım acıyo anca yatıyorum ve kadın programları izliyorum ve sürekli evde olupta tv başında zaman geçiren kadınların niye okadar çok konuştuklarını dırdırcı olduklarını anladım dur anlatıyım sizede kanalın birinde umutsuz ev kadınları var bu düşünün diğerleri arasında bu en izlenilebilecek olanı diğerinde müge anlı var katiller kız kaçıranlar bilmemne aadli savcı sanırsın mübarek diğerinde başka bi kadın aynı tarz program yaaa yaaa diyerek şaşkınlıkla program sunuyo diğer iki tanesinde sanırım yemek programı var yağlı yemek gördükçe içim kalkıyor birinde doktor kılıklı birilerini çağırıyolar adamların ne dediği anlaşılmıyor bile ee bu kadar program arasında düşünün onları izleyen kadının psikolojisini:)))

Evet canım bende öyle düşünüyorum 40 haftayı tamamlayacak bu gidişle . Şansıma kendi Dr um bayramda nöbetçi doğumuma girebilecekom şükür canım zaten son gün 19 Ekim dedi kendi sancım olmazsa suni verecek :(

Back
X