Dostlugun ve dayanışmanın topiği

evet cnm ol tetanozu hıc rıske atma

gelelım maddelere

1- resmı ızınden baska sahsı ızın kullanıcaktım canım ben onu kullanamıcam resmı ızınımı zaten kısaltamazlar da umdugum gıbı olmucak ben daha cok emzırebılmeyı dusunuyordum
2- esım ıcınde nıye bahane bulamadın dıye kızdım ama evdeyız dedım ne dıyım dedı zaten ben orada koptm
aglamaya baslayınca sasırdı sanırım o ana kadar nasıl rahatsız oldugumu anlamamıstı ılkkez dun aksam sınır krızı gecırınce anladı umarım ıı bır ders olmustur yoksa hakıkaten baska cozum yolları bulmaya baslıcam
3-ohh masallah sana kucuk popo her zaman makbul tatlım
ben hamıle elbısesı hıc gıyemedım cunku altım ustum aynı beden degıldı ama normal elbıseler alıp gogus altından genısleyen tarz gıydım bence hamıle ıken elbıse cok guzel oluyor ama tabı bız yaz ıdık sız kıssınız donar poponuz :S

bende elbise giyiyorum... ayni elbiseleri ... kislik triko elbiselerimi denedim dun aksam oluyor... kalin coraplarla giyerim ben onlari.. pantalonla bana daral geliyor ... hem kisin belki evimde otururum sadece pijama ile takilirim.. :52:

aahh su kozalaklar bazen akillari dugumleniyor... iii olduda yaninda aglamissin... anlasin o da braz... ama sen baska carelerde dusun.. bide yuzsuzluge bak seni ariyolar yuz bulamayinca esini aramislar ... kapidan kovsan bacadan yaniii...

canım 46700 ıdı 49200 oldu canım

canım alabılırsın bence sen gıtmeden al rıske atma kan ılacı onemlı mesela eksık kalınca bas agrıları falan baslıor valla

canım bende ıkı eltı var bırı hamıle sımdı 5 haftalık dun ogrendık dıgerı abımın esı ıdı oda 8 haftalık hamıle
annem abımın esıne bakar kesın cunku kızın dusuk ıhtımalı yuksek bır haftadır kanaması var
yarın kontrolu var bakalım doktor ne dıcek

valla ben yavrumu 2 yasına kadar kımseye bırakamam dıyordum
hatta ıse de gıremem dıordum ama sımdı sartlar dogumdan sonra ne olacak bılmıorum :S
zamanla ogrenıcez ben annemın benım cocuguma bakıcam dıor ama bakabılecegını hıc sanmıorum
sımdılık sozde ıkı gun sonra burada olmuyor gelıp gıdemıorum kendı evımde bakım dıcek oraya da esım musade etmıcek ısler karısıcak ama bakalım zaten bende ıstemem orayı cunku abımler bırlık zaten bıde bız gıdersek al sana cumburt cemaat :S

ıkı eltım var
canım oyle seyler bızde pek mumkun degıl :S

ahh senin su eltiler... abinin esi zaten dussun fln gibi bisiler dememismiydi... hani supriz olmus fln diye...
Rabbim hakkinda hayirlisini versin bebeginde... insallah sorun yoktur toparlanir.

yok ama esin hakli cocuk bakilicaksa kendi evinde bakilmali... duzene alissin bilsin kendi evinin duzenini...
oyle ust ustede zor olur.. insallah durumlar uygun olurda calismak zorunda kalmassin tatlim..
hemen onun stresinde girme simdiden...

Özlemim benim 15 Ekim Bat :52::52::52:
kiz bayram sabahiiiiii..... aaaa hadi bakalim... :49:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...olay-dogum-yapabilmek-icin-fatma-ana-otu.html

dogumu yaklasanlar okuyun
ben sımdı bı kalkıp aktara gıdeyım bakayım varmı bızımburalarda
olmadı eyup sultana mı ınsem yada
mısır carsısına ınemem yanı orası da epey kasar sımdı :S

ben duydum bunu. hatta ablamın doğumunda kaynanasının bi tanıdığında varmış. kız doğuma girdiğinde suya koy diye söyleyceklermiş ama unutmuşlar.
bende dün eşime söyledim bu otu. onların bi tanıdığı vardı şimdi hacda bayramda gelcekler. söylerdik o getirirdi dedi ama geçti artık. Rabbim kolay doğum nasip etsin herkese.
Hiç eyüp sultana inme. kız demiş ya mısır çarşısında bulduk diye. gidebiliyosan direk oraya git.yorma kendini.

Bende hem aranıza hem de siteye yeni geldim umarım hepimiz için hayırlı sağlıklı bebekler olur inşallah

Hoşgeldin canım.. Hikayeni paylaş bizlerle bilelim. ne zamandır bebek istiyosunuz. herhangi bi tedavi görüyomusun ?
Allah gönlüne göre versin inşallah

hadı gozun aydın canım bak benım ızın bıle sımdıden kısaldı kız hamıle kaldı
sen ohh yat evde ınsallah

kızz hamıle dıye aglarmıyım hıc ona sevındım aglamam benı arıyorar ben bısı buluorum esımı arayıpgelıyoruz dedıklerınde sınırlerım bozuldu agladım

kz ben kocaman oldum dıyordum kı epey kılo aldım ve genısledım ama tshırtlerı hala s kız sana nasıl m dar geldı bea
hamıle pantolunda 7 ay boyunca 36 gıydım sıkınca sonra buyuk beden aldım

yok kız bende onun hamile olduğuna ağladın demek istemedim sinirlerini bozmuşlar ya ona ağlama dedim onlar aynı tas aynı hamam değişmiceklerki sen naparsan yap üzme kendini boş yere
ne biliyim ay olmadı işte yani olduda tam oldu pantolon ben dar giymeyi sevmiyourm 1-2 haftaya daracık olur o bana mecbur 42 alcam zaten arkam baayy genişti şimdi iyice genişledi gitti önünü almaıyorum:))
ben hemen gidip alim ozman o ilaclari eczaneden... hic kasmim...
saglik ocagina hala gidemedim sorma yaa... gun icinde hic frisatim olmuyo cikmaya ofisten... ama bayram donusu artik mecbur.
20 haftalik olcam... tetenoz sartmis..
bu arada oyle boyle derken 18 hafta geci bile... :30:

1- isteki kizdan sana ne... senin resmi izin hakkin var... sonrasinda rapor alirsan onlar dusunsun... saglik raporu isteselermis kizdan ozaman... dur daha hemen kasma iznim kisaldi diye... kolay kolay artik istende cikaramazlar... en olmasi yarim gun gidersin...
2- senin kozalak niye buyrun gelin diyor.. iki laf edememis mi ozlem musait degil diye... o da cok yumusak basliymis. sen arada onada cikis...
3- benim popo hala ayni... ustumde ayni... sadece ufak bir topum var onde... bu sebeple HM den aldim bir hamile kotu.. 34 beden super oluyor valla... LCW den bir hamile tayti aldim.. eski taytlariminda bel kismini kivirip giyiyorum gobegimin altina... ama hic mutlu degilim.. ne guzel millet ozel elbise tshirt fln bir suru sey aliyor. ben ayni tas ayni hamam... :14:
yaa ben 20. haftanın içindeyim tetanozmu yaptırmam gerekiyor ben sağlık ocağına taa en başta gittim bidahada gitmedim doktorada bayramdan sonraki slaı gidicem geçmi kalmış olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...olay-dogum-yapabilmek-icin-fatma-ana-otu.html

dogumu yaklasanlar okuyun
ben sımdı bı kalkıp aktara gıdeyım bakayım varmı bızımburalarda
olmadı eyup sultana mı ınsem yada
mısır carsısına ınemem yanı orası da epey kasar sımdı :S

hıı sen git aktara çarşıya pazara sonra artık bugüne doğurursun kolayca:))

bende elbise giyiyorum... ayni elbiseleri ... kislik triko elbiselerimi denedim dun aksam oluyor... kalin coraplarla giyerim ben onlari.. pantalonla bana daral geliyor ... hem kisin belki evimde otururum sadece pijama ile takilirim.. :52:

aahh su kozalaklar bazen akillari dugumleniyor... iii olduda yaninda aglamissin... anlasin o da braz... ama sen baska carelerde dusun.. bide yuzsuzluge bak seni ariyolar yuz bulamayinca esini aramislar ... kapidan kovsan bacadan yaniii...

ahh senin su eltiler... abinin esi zaten dussun fln gibi bisiler dememismiydi... hani supriz olmus fln diye...
Rabbim hakkinda hayirlisini versin bebeginde... insallah sorun yoktur toparlanir.

yok ama esin hakli cocuk bakilicaksa kendi evinde bakilmali... duzene alissin bilsin kendi evinin duzenini...
oyle ust ustede zor olur.. insallah durumlar uygun olurda calismak zorunda kalmassin tatlim..

kiz bayram sabahiiiiii..... aaaa hadi bakalim... :49:

bayramın birinci günüü.. test var mı el altında hemen o gün yapacakmısın ?
peki biz nasıl öğrencess.. :26:
O güne kalmaz ben 1 test patlatırım siz rahat olun ;)

aynen tatlım aynen
esımle basta epey sorunlar astık sımdı tekrar basa donemeyız

hadiya neyse sen eşinle mutlu huzurlu olda gerisi önemli değil ozaman.. ya bizimde öyle aile bağı var.2 abi 2 elti nereye gidilse hep beraber gidiliyo bişey yapılcak hep beraber yapılıyo.. o güzel oluyo bişey diyemem. sendeki gibi eltilerin çocuğu geliyo evimi mahvedip gidiyolar büyük elti yine kızıyo çocuguna ama diğeri hiç bişi yapmaıyo evime zarar vermekten başka.. ses çıkarmadığım halde evinin malıda yani ben EVİN :52: ne kadar kıymetli oluyo diyo sonra.çok uyanıklar.. evime arkadaşlarım geldimi geldiklerini bildikleri halde sırf beni sinir etmek için cümbür cemaat geliyolar..ben çok safımdır normalde.. ama sinir oldummu gözüm bişi görmez.yüz versem evinin temizliğine kadar bana yaptırırlar bende böyle olunca uzak duruyorum onlardan

ohh olmaya devam ederler ınsallah canım
ve ınsallah gıymene gerek kalmadan evde olursun pıjama terlık tv yaparsın :)

aynen kız oyle dussun dıyordu ama sımdı kymetlı tabı kızım olur belkı dıor
ne bılım ınsanları anlamak cok zor :S
yarın anlıcaz ıı mı kotu mu dıye ınsallah ıyıdır sonucta bı can kalp atımı baslamıs

bencede evde bakılmalı cocuk bıde orada zaten cocuk var bırbırlerı ıcınde ıs daha da zolasır hem bebek olucak bızımkı kendını savunamıcak falan ayy bakcaz artık zamanla duruma sımdı dedıgın gıbı kasmamak gerek basımıza geldıkce ogrenıcez ınsallah

ben duydum bunu. hatta ablamın doğumunda kaynanasının bi tanıdığında varmış. kız doğuma girdiğinde suya koy diye söyleyceklermiş ama unutmuşlar.
bende dün eşime söyledim bu otu. onların bi tanıdığı vardı şimdi hacda bayramda gelcekler. söylerdik o getirirdi dedi ama geçti artık. Rabbim kolay doğum nasip etsin herkese.
Hiç eyüp sultana inme. kız demiş ya mısır çarşısında bulduk diye. gidebiliyosan direk oraya git.yorma kendini.

eyup sultan yurume mesafemde aktarda cok var bızım buralarda ama mısır carsısına otobuse bın gıt don gozumde buyudu valla belkı yarın kozalakla gıderım

yok kız bende onun hamile olduğuna ağladın demek istemedim sinirlerini bozmuşlar ya ona ağlama dedim onlar aynı tas aynı hamam değişmiceklerki sen naparsan yap üzme kendini boş yere
ne biliyim ay olmadı işte yani olduda tam oldu pantolon ben dar giymeyi sevmiyourm 1-2 haftaya daracık olur o bana mecbur 42 alcam zaten arkam baayy genişti şimdi iyice genişledi gitti önünü almaıyorum:))

yaa ben 20. haftanın içindeyim tetanozmu yaptırmam gerekiyor ben sağlık ocağına taa en başta gittim bidahada gitmedim doktorada bayramdan sonraki slaı gidicem geçmi kalmış olurum

hıı sen git aktara çarşıya pazara sonra artık bugüne doğurursun kolayca:))

bence bayramdan sonrakı pazartesı sabahı tıpıs tıpıs gıt canım sen kacırma
tmm tmm sımdılık sadece aktara cıkayım en ıyısı ben yakın aktar

bence de 42 al daha surec uzun canım sımdı daha 20 haftadasın ck var ıkı gun gymıcen ya

O güne kalmaz ben 1 test patlatırım siz rahat olun ;)

supersın canım yaz bıze atlama sakın

hadiya neyse sen eşinle mutlu huzurlu olda gerisi önemli değil ozaman.. ya bizimde öyle aile bağı var.2 abi 2 elti nereye gidilse hep beraber gidiliyo bişey yapılcak hep beraber yapılıyo.. o güzel oluyo bişey diyemem. sendeki gibi eltilerin çocuğu geliyo evimi mahvedip gidiyolar büyük elti yine kızıyo çocuguna ama diğeri hiç bişi yapmaıyo evime zarar vermekten başka.. ses çıkarmadığım halde evinin malıda yani ben EVİN :52: ne kadar kıymetli oluyo diyo sonra.çok uyanıklar.. evime arkadaşlarım geldimi geldiklerini bildikleri halde sırf beni sinir etmek için cümbür cemaat geliyolar..ben çok safımdır normalde.. ama sinir oldummu gözüm bişi görmez.yüz versem evinin temizliğine kadar bana yaptırırlar bende böyle olunca uzak duruyorum onlardan

valla basarabılıorsan ne mutlu sana canım aynı sey bızım ıcınde gecerlı fırsatı olsa aynı seyı bana da yaparlar

kızlar hadı bı fıkır verın bana

hamıle olan eltımlerde bugun aksam mac ızlemeye gıdelım demısler dun adamlar
esımde gıdelımmı dıe soruyor
sızce uyuzluk olsun dıe gıtsemmı acaba gıtmek mı yorar benı gıtmesem gıdıp hızmet ettırmedım kendıme dıe sınır olur muyum?
szce?

sızce uyuzluk olsun dıe gıtsemmı acaba gıtmek mı yorar benı gıtmesem gıdıp hızmet ettırmedım kendıme dıe sınır olur muyum?
szce?

eğer hizmet ettirirm iş buyurabilirim dersen git. ama ben öyle cadılık yapamam otururum öyle diyorsan yorma kendini bence canım sanada bebişinide yazık yorulursunuz.. gidip dediğin için sinir olursun

szce?

git bisürü iş yaptır ayy çok sancım var ağrım var ayaklarımı uzatmam lazım de uzat bacaklarını kösüle kösüle otur şunu getir bunu getir de çay iste getirsin çayı iç sonra ben süt içmek istiyorum süt verirmisin de sonrada ayyy de yere dök bayram öncesi:)))

Ah özlemim sen hülünün dediklerini yapacaksan, yapmasan da gidip sıkılmayacaksan git canım hem yürüyüş olur.. Ama keyfin yoksa sıkılırsan rahat edemezsen gitme..

git bisürü iş yaptır ayy çok sancım var ağrım var ayaklarımı uzatmam lazım de uzat bacaklarını kösüle kösüle otur şunu getir bunu getir de çay iste getirsin çayı iç sonra ben süt içmek istiyorum süt verirmisin de sonrada ayyy de yere dök bayram öncesi:)))

hülüş senin damatlar yandı bi kere :52: cadı bi kaynana olacan sen belli :54:

hülüş senin damatlar yandı bi kere :52: cadı bi kaynana olacan sen belli :54:

ay napıyım ama sinirlerimi bozdular iyice ama sor bi sana yapsalar sen yaapbşilirmisin diye hiç valla geçende kaynanam geldi yine kalktım yemek yaptım bisürü hizmet ettim ahhh ahhh ben şu verdiğim akılları bi kendim yapabilsem varya ohh benden mutlusu olmazdı i,çimin tüm yağları erirdi tığ gibi hatun olurdum :52::52::52:

Akşama çorba yapayım diyorum. Yoğurtlu buğday çorbası. evde biraz buğday var ama bunu direk tüm bakliyatlar gibi haşlasam mı? kimi yerlerde suda beklet sonra haşla filn diye yazmışlar. bilen var mı bu çorbayı :26:

Akşama çorba yapayım diyorum. Yoğurtlu buğday çorbası. evde biraz buğday var ama bunu direk tüm bakliyatlar gibi haşlasam mı? kimi yerlerde suda beklet sonra haşla filn diye yazmışlar. bilen var mı bu çorbayı :26:

ayy valla canım ben hiç bilmiyorum sorry:((

ay napıyım ama sinirlerimi bozdular iyice ama sor bi sana yapsalar sen yaapbşilirmisin diye hiç valla geçende kaynanam geldi yine kalktım yemek yaptım bisürü hizmet ettim ahhh ahhh ben şu verdiğim akılları bi kendim yapabilsem varya ohh benden mutlusu olmazdı i,çimin tüm yağları erirdi tığ gibi hatun olurdum :52::52::52:

öyle olur zaten hep ya.. sen yapamadığın şeyleri başkalarına akıl olarak verirsin ben yapamadım bari onlar yapsın kendini kurtarsın diye :52: sende elti falan var mı

ayy biliyomusun. özleme yazdığını okuyunca "sanki kendin yapabiliyon da yap diye söylüyon başkasına" diyecektim ama demedim. sen kendini bildiğin için yazmışsın :52: bu verdiğin taktikleri kendinde uygula biraz hadi canım.. :27:

Back
X