- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
canım bu ay yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi yaptımcanım ne iğnesi yaptırıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu ay yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi yaptımcanım ne iğnesi yaptırıyorsun
ayy valla canım ben hiç bilmiyorum sorry(
kızlar hadı bı fıkır verın bana
hamıle olan eltımlerde bugun aksam mac ızlemeye gıdelım demısler dun adamlar
esımde gıdelımmı dıe soruyor
sızce uyuzluk olsun dıe gıtsemmı acaba gıtmek mı yorar benı gıtmesem gıdıp hızmet ettırmedım kendıme dıe sınır olur muyum?
szce?
git kiz braz nazlan sende orda... hi cbisey yapmasan yere su bile doksen kafidir... ama cay en iyisi ayy sanci girdi de birak bardagi yere... haftasonu ne isleri temizlesinler...
eltinde artik basta okadar buyuk konusmasaymis keske.... insan allahtan korkmasa bebeginin gucune gider diye susar... neyse hakkinda hayirlisi artik insallah Rabbim gonlune gore verir...
su otu dene bakalim.. bende merak ettim...
sezggi
cnm bnde suda bekletmek lazim diye biliyorum... yada duduklu varsa orda hasla... yoksa bugday zor pisiyor benim bildigim...
yeliz cnm bneim aksam aksam ne testi bu... sabahi bekleseydin bari...
bu arada eczaneye gittim aldim elevit ve bir tane demir ilaci... benimkinin markasini unuttum... bide hap vardi sadece... mecbur 1 hafta hap icicem ... hamilelere olur diyor.. bakalim... 4 gun icicem sadece... olmazsa icmem artik...
kızlar neler yapıyorsunuz? Hülü hoş geldin aradım açmadın merak etmiştim bende,hoşgeldin.Kızlar kızacaksınız ama biraz önce aldığım testlerden birini yaptım sabah 11 den beri sıvı tüketmemiştim.Ama negatif yani en azından iğnenin etkisiyle pozitif olabilr dedim o bile yok yani.Daha zaman var ama umudumu kaybettim,zaten bu ay da yoksa doktora gittiğimde söyliycem benim yaptıracağım bir tek rahim filmi kaldı onu yapalım diycem,eşimden tahlil istedi ama o veremiyorum deyip sıyrılıyor.Rahim filminden sonra benim yapacağım bitiyor.Onsan sonrada olmazsa olmaz artık tedavi falan olmak istemiyorum,bu süreç beni ve sabrımı tüketti.![]()
Düdüklü var onda haşlasam da olur mu ? 20 dk yeterli yazıyo bi sitede.
Deme öyle deme. Sabret şükret iste. umudunu yitirme. Daha erken bakalım inşallah pozitifi görücez.
Eşin niye veremiyomuş. neden bu süreçte sadece senin yıpranmana göz yumuyo.!
Canım inşallah olur bebeğin seninledir de bidaha bu süreçleri yaşamak zorunda kalmazsın.
Üzme kendini ama sanki bana test günün bugünde yaptın neg. gördün. daha var gününe var bekle![]()
kızlar neler yapıyorsunuz? Hülü hoş geldin aradım açmadın merak etmiştim bende,hoşgeldin.Kızlar kızacaksınız ama biraz önce aldığım testlerden birini yaptım sabah 11 den beri sıvı tüketmemiştim.Ama negatif yani en azından iğnenin etkisiyle pozitif olabilr dedim o bile yok yani.Daha zaman var ama umudumu kaybettim,zaten bu ay da yoksa doktora gittiğimde söyliycem benim yaptıracağım bir tek rahim filmi kaldı onu yapalım diycem,eşimden tahlil istedi ama o veremiyorum deyip sıyrılıyor.Rahim filminden sonra benim yapacağım bitiyor.Onsan sonrada olmazsa olmaz artık tedavi falan olmak istemiyorum,bu süreç beni ve sabrımı tüketti.![]()
yeliz cnm bneim aksam aksam ne testi bu... sabahi bekleseydin bari...
eğer hizmet ettirirm iş buyurabilirim dersen git. ama ben öyle cadılık yapamam otururum öyle diyorsan yorma kendini bence canım sanada bebişinide yazık yorulursunuz.. gidip dediğin için sinir olursun
git bisürü iş yaptır ayy çok sancım var ağrım var ayaklarımı uzatmam lazım de uzat bacaklarını kösüle kösüle otur şunu getir bunu getir de çay iste getirsin çayı iç sonra ben süt içmek istiyorum süt verirmisin de sonrada ayyy de yere dök bayram öncesi:)))
Ah özlemim sen hülünün dediklerini yapacaksan, yapmasan da gidip sıkılmayacaksan git canım hem yürüyüş olur.. Ama keyfin yoksa sıkılırsan rahat edemezsen gitme..
Akşama çorba yapayım diyorum. Yoğurtlu buğday çorbası. evde biraz buğday var ama bunu direk tüm bakliyatlar gibi haşlasam mı? kimi yerlerde suda beklet sonra haşla filn diye yazmışlar. bilen var mı bu çorbayı :26:
kimbilirr kimbiliiirrr kim bilirrrr
Özlem olsa bilirdi heralde oda çıkmış.
ben 0311 nickli arkadaşı topiğin hamaratı seçmiştim yaptığı turşulardan ötürü. hani nerde o.
vazgeçicem valla Özlemi en hamarat seçicem.![]()
git kiz braz nazlan sende orda... hi cbisey yapmasan yere su bile doksen kafidir... ama cay en iyisi ayy sanci girdi de birak bardagi yere... haftasonu ne isleri temizlesinler...
eltinde artik basta okadar buyuk konusmasaymis keske.... insan allahtan korkmasa bebeginin gucune gider diye susar... neyse hakkinda hayirlisi artik insallah Rabbim gonlune gore verir...
su otu dene bakalim.. bende merak ettim...
bu arada eczaneye gittim aldim elevit ve bir tane demir ilaci... benimkinin markasini unuttum... bide hap vardi sadece... mecbur 1 hafta hap icicem ... hamilelere olur diyor.. bakalim... 4 gun icicem sadece... olmazsa icmem artik...
öyle olur zaten hep ya.. sen yapamadığın şeyleri başkalarına akıl olarak verirsin ben yapamadım bari onlar yapsın kendini kurtarsın diyesende elti falan var mı
ayy biliyomusun. özleme yazdığını okuyunca "sanki kendin yapabiliyon da yap diye söylüyon başkasına" diyecektim ama demedim. sen kendini bildiğin için yazmışsınbu verdiğin taktikleri kendinde uygula biraz hadi canım..
![]()
canım bu ay yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi yaptım
Ay ne biliym meraktan yaptım işte![]()
gıdeyım barı sıkılırsam kalkarız her turlu taksı ıle doncez gec erken farketmez sanırım ya bı degısıklık olur havam degısır
ahh hulyam ahhh yapabılıormuyum deneyım bı bakım :)
demınde aklımda cay ısteyıp aa bu demlı olmus su ısteyım ama bu sıcak ılıtamazsmısın demeyı dusundum
gıtmeye karar verdım bakalım ne olacak nasıl gececek gece gec donmezsek yada orada fırsat olursa telden baglanırım sıze
canım ben bı gece onceden ıslatıp ertesı gun haslıyorum kurufasulye nohut gıbı
ama duduklude az uzun haslarsan olur
hee sen neden yapmıorssan dersen
dudukluden acayıp tırsıyorum :S:S
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
canım otu terslık olmazsa yarın kozalakla mısır carsısına gıdıp almaya karar verdım
kocacım aradı gel dısarı cıkalım oradan gecerız dıe sımdı gıdıcem yanına ınsallah
bu arada bardagı yere dokemesemde kıcımı kaldırmamayı planlıorum :)
evet bencede buyuk konusmustu dusse dusse dıe sımdı de korkuyorlar dusucek dıe bır haftadır her gun gelıormus kanaması ama cok degıl az az
ben basta 1 ay hap ıctım kan ılacını mıdemı bozdu dıe ıcılen aldım sonra bence ıcılebılır canım 4 gunluk sonra yenılerını alırsın zatı
canım aksam vaktı ustelık gununde var daha yelız gıbı bence ondan sen sımdı hıc bakma o testlere ve ınsallah sonu ıı olucak dedıgın gıbı sen elınden gelenlerı yapıorsun gerısı kader kısmet
buarada ust komsuma cıktım 5 dk
gobegın cok ınmıs dedı sıvrılmıs dedı bugun farklısın dedı korkuttu mu desem sevındırdı mı desem ne desem bı hos oldum![]()
canimbenim sakin kendini cok uzme... tamam simdi bir kac gun moralin bozuk olucak ama sen bu yola girdin ... oyle yada boyle o bebis gelicek... bidakine tek embriyo degil 2-3 koyarlar garantilenmis olur... hep ikiz diyorduk belki 2.de direk ikize kismettir...
Rabbim hayirlisini guzelini insallah nasip edicek biraz daha sabir kuzum...
Canimm ne diycegimi bilmiyorum gercekten sadece hayirlisi diyebiliyoruz boyle zamanlarda allahim senin kucagini bos birakmiycak bundan eminim ama zamani bu zaman degilmis heralde(hayirli zamanda saglikla bebeginize kavustursun allahim sizi.biliyosun bizim icin biraz mesakatli bebek yapmak ama yilmak pes etmek yok azmin sonunda zafere mutlaka ulasicaz seni cok seviyorum nolur olabildigince az uzulmeye calis
![]()
Ney nasıl yaaa, şaka di mi Tazebahar, şaka yapıyorum de...
canımmmm ne kadar üzülme desek biliyorum üzüleceksin o yüzden az üzül emi bak bebeklerimiz sağlam anne istiyorlar sen bana öyle demistin sen guclusun en kısa surede gelecek mınıgımızzzz canım benım
Tazebahar.
Hayırlısı olsun canım. Üzme kendini lütfen. Diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum. Diyecek pek bişey de yok. Ama ümidini sakın ha sakın kaybetme. İnşallah meleğiniz gelecek.![]()
tazebahar üzülme canım. akışına bırak inşallah bizlerde tatcaz o duyguyu... allah gönlüne göre versin
canım sağolasın aradın ama benim o sıralar biyerlerimde pireler uçuşuyodu ya ben acaip uyuyorum nolcak böyle bilmem muhtemelen yarın uyanamayıp işe gidemicem :))
ne testi canım dur daha var teste ama eğer çıkmazsa eşin gitsin sen rahim filmi kaldı bitek felanda deme ben herşeyi yaptırdım de iğnede oldum bide sen görün diye ısrar et yanbi ısrar et derken psikolojik bozuk ayağına nazlan ağlar gibi yapta söyle ben çokmu meraklıyım çokmu rahat ediyorum doktora şeyimi açıp gösterirken de:)) belki dayanamaz kabul eder
aman send ebi dur kız ne testi daha var yumurtlamadan sonraki 10. gün daha bekle bakiyim azcık
hahay ne fenayız yaa keşke şu planları gerçeğe dönüştürebilsek yada hani sihirli cadılar varya filmlerde onlar gibi ağzımızı yüzümüzü oynatınca istediğimiz şey olsa kendi kendilerine çayı bilememneyi yere döktürsek nasıl iyi olurdu:)) bak sakın akşam stres yapma kendi kendine valla doğuruverirsin oracıkta hani alsında fenada olmaz suyun gelirse koltuk kanepe ıslanırsa onu temizler iyi olur
inşallah canım.. çok şanlsın bi görümce var ne güzel. aslında tek gelin olmakta birazda zor kaynana herşeyi senden bekler tesksin ya birazda kıymetli olursunaynen valla allahtan özleminkilerle burcununkiler kadar çileden çıkarmıyolar sonra hem bişey yapamam hemde sinirimden kendi kendimi yerim valla sabahlara kadar uyuyamam ben sinirimden okadar yapsalar eltim felan yok canım bir tane görümcem var oda allahtan çok iyi iki tande erkek kardeşim var onlarda bekar daha ben tekim hükümranlık sürüyorum sürekli duam zaten allahım anneme hayırlı anlayışlı merhametli kadir kıymet bilen gelinler versin diye annemde benim gibi bişey diyemez üstelik annem aşırı sabırlıdır içine ata ata kadın dert sahibi olur valla inşallah allahım karşılıklı sevgi saygı muhabbet versin herkesede bize geleceklerede
ay bi uygulayabilsem varya bak anlatmıcaktım ama anlatıyım hastanedeydim ya allaha şükür bişeyim yoktu ama nihayetinde hastanedeydim eşim arama annemi dedi bende nasılsa çıkcaz diye ilk gün aramadım doktor kalıcaksın deyince ertesi gün annemde kızım ara nolur nolmaz hem annen nihayetinde ayıp olmasın belki gücüne gider dedi aradım neyse bende okumaya sahbete gidiyodum dedi ziyaret saatini sordu bende 1-2 arası dedim tamam gelirim dedi bu bi geldi saat 1:50 normal sigorta felan olsa zaten o saatte kapıyı kapatırlar ziyaretçi almazlar neyse ben bekliyorum bişeyler getirirler diyeki benim hiç bişeyim kıyafetim yiyecek içecek yok ağrım var diye işten geldim apar topar öyle kaldımda dedim elini kolunu sallaya sallaya gelmiş ve ben işten gittiğim içn öyle dışarı kıyafetimle duruyorum iki gündür pijamam yok eşime desem getir diye bulamaz babama desem anlamaz annem zaten yanımda dışarı çıkmıyo neyse geldiler görümcemle oturdular biraz sonra ee tamam biz gidelim dedi sanki yabancı birigi,bi öylece gitti daha hastaneden çıkamdanda eşimi aramış oğlum akşam bize gel diye tabia kşam eşim çıktı işten önce geldi hastaneye ordanda annesine gitti insan bi der dimi oğlum hastaneye gideceksen hülyaya kıyafet veriyim götür yemek götür çay götür hiiç bişey dememiş ki yeemk alıyolarmı ben almıyolar diye bişey getiremedim dei bende alıyolar herşeyi hiç sorun çıkarmıyolar istediğin saattede girip çıkabiliyosun dedim eşim eve gidince de eşime ee ne götürceğimizi bilemedik demiş eşimde hastaya ne giderde meyve suyu meyve gider zaten hülya sürekli muz yiyo muz götürseydiniz demiş hala muz gelecek bana da ben yiyecem bide gözümcem hastaneye aç gelmiş oda açlığa ve hastane kokusuna dayanamaz hemen bayılır sen tut yanımda otururken bayıl allahım artık etrafta yatan hastalardan kraker mraker aldıkta yedirdil kendine geldi aman siz bi gidin daha fena olmadan dedim inmişler aşağıda hemen kafeterya var orda bişeyler yiyip içmişler geldiklerinde söyledim ben hastane yemeği yiyemiyorum diye hatta kendide dedi biliyorum zaten senin burdan yemek yemiceğini diye ee biliyondan bi düşün dimi ne yiyip ne içecek diye allahıma bin şükür muhtaç değilim param cebimde hemen binanın kapısının önünede envai çeşit yemekler var iner misler gibi yerim zaten anacığımdan allah razı olsun sürekli bişeyler aldı geldi ama olsun insan bi bekliyo ben bu çocukalrı anamın evinden getirmedim nihayetinde onun geliniyim ben geçendede geldi bize işte güya kalkmıcam inat ettim oturcam o yapsın dedim ama yinede kalktım ikindin geldiler ikindin bi çayın yanına kahvaltılık atıştırmalık hazırladım akşam yemeği içnde kuru fasulye pişirdim pilav çorba yaptım bide sürekli ben evde yemek yapmıyorum artık kalkamıyorum okadar yağ kokusuna dayanamıyorum diyede söylüyorum üstüne üstlük tamam sen otur yapma biz yaparız dedi ama ne kadar oturabilirsinki
CANLARIM ÇOK SAOLUN gerçekten iyiyim o kadar alışmışımki negatifi görmeye ama merak etmeyin o bebek benim elimden kurtulamaz çoktan toparladım bile sadece sonucu alınca gözlerim doldu ama ağlamadım
kısmet böyleymiş, innaırmısınız bilmiyorum ama 6.gün itibariyle hiçbişey hissetmemeye başlamıştım beni terkettiğini anlamış gibi...
ben azmimden hiçbişey kaybetmedim, kurban oldugum allahım bizden daha iyi bilir zamanını,en gzuel anı o bilir mutlaka beni daha kötü bir duygudan koruyordur yoksa bu kadar duayı zai etmez kurban olduğum...
sizi çok seviyorum tek tek hepinizden allah razı olsun..şimdi bıraz bayram seyran spor aktıvıte zamanı birazcık zaman..sonra ice baby lerimi almaya giderim artık orda beni bekleyen 7 adet bebişim daha var
allahım olanlara sağlıkla kucagına almayı,bu duyguyu tatmayanlara bu duyguyu tatmayı sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah..![]()
canım benim valla negatif deyince ne yazıyım bilemedim ama maşallah sana ne güzel yazmışsın muhakkak gelecek o bebiş seninde dediğin gibi ama özel bişeyleri özel bi zamanı bekliyo ne güzel hali hazırda bekleyenler var demekki kısmket böyle dediğin gibi rabbim hiçbi duayı geri çevirmez hep dua ederken hayırlı zamanda hayırlı evlat sağlıklı sıhhatli evlat diye dua ediyoruz ve senin içinde öyle dua ettik demekki tüm bu istediğimiz şartlar daha olgunlaşmamış:)) inş önümüzdeki aylarda yakın bi zmanda vericeksin müjdemizi bize
şuan itiabriyle tüm ütülerimi bitirmiş çamaşırları yıkamış ve mutfağımı toparlamış hasta yatağımı düzenlemiş bulunmaktayım :) yıkadıklarım kuruyunca yine ütü çıkacak ama olsun onlar havlu sadece:))
hadi tebrik edin beni
gerçekten tebrik ederim maşşalah hamile halinle yapıyosun anam ben normalken bazen üşenerek yapıyorum... ama bende sirkeli suyla kapılarımı pencere kenarlarını mobilyaları bi güzel sildim süpürdüm hani bana tebrik![]()
![]()