Dostlugun ve dayanışmanın topiği

tebrik tebrik tebrik:46::46::46:
seni tebrik ederim senin yaptıklaırn yanında benimki neki ben hiç sevmemde kapı silmeyi ama sen böyle deyince şimdi gaza geldim bende gideyimde salonu felan süpüreyim nasılsa kimse uğramıyo oraya bayrama hazır olsun pazarteside tozunu alırım
ama o ütüleri kaç günlerdir yapıorum biliyomusun biraz yapıp azaldı nasılsa yaparım yoruldum deyip bırakıyorum sonra birikiyo allaha şükür bitti

çok yorma kendini canım ya 3 canlısın neticede.. zorlama kendini o kadar :( bana çamaşır demeee.. nefret ediyorum çamaşırlardan evin bütün işini versinler ama çamaşır vermesinler :52: geçen kışlıkları çıkardım ne güzel ütüleyip katlayıp ayırmıştım tekrar çıkardığımda zorlanmiyim diye. aa bi baktım kokuyo nem kokusumu bilemedim artık sen git onları yıka ütüle katla dolaba yerleştir 1 haftadır onlarla uğraşıyorum ama allahtan eşim kendi yapıyoda ütüsünü. yap demez ben kendim yaparsam öyle sadece aşkım yarın için kıyafet ayarla der ütüsüsse ya kendim yaparım yada ayarlarım kendisi yapar :52: :52: ne kötü kadınım ben ya :52: :52: ama yinede ütü yapmasını seviyorumda çamaşırdan nefret ediyorum iki kişi olmamıza rağmen çok çamaşırım çıkıyo

şuan itiabriyle tüm ütülerimi bitirmiş çamaşırları yıkamış ve mutfağımı toparlamış hasta yatağımı düzenlemiş bulunmaktayım :;)) yıkadıklarım kuruyunca yine ütü çıkacak ama olsun onlar havlu sadece:))
hadi tebrik edin beni

helal sana sekerım ellerıne saglık
utu zaten baslı basına bır ıs sepetın dıbını gormek gıbısı varmı hıc

gerçekten tebrik ederim maşşalah hamile halinle yapıyosun anam ben normalken bazen üşenerek yapıyorum... ama bende sirkeli suyla kapılarımı pencere kenarlarını mobilyaları bi güzel sildim süpürdüm hani bana tebrik :52: :52:

ay sana da tebrıkler ama hayatta sırkelı suda temızlık yapamam kokar o bana be
aslında ııderler ama benım ıcın ımkansız valla

bütün günü okuya okuya nihayet sona gelebldm..:)
eltime hizmet ettrdim dersen şok olurz ancak:52:
gerçekten hizmet ettrdysen helal dicezzz:1:

eltımlere gıdemedık bıle sımdı gırdım eve ne hızmetı kız

Gerçekten çok merak ettim canım merakla ekliyorum anlatmanı ..

geldım ve anlatıorum

hamıle haberını vermek ıcın annesıgıle gıdıceklerdı bızde maca gelırız dedık esımde gel once sneınle yemek yıyelım onlara oyle gecerız dedı
gıttık yemek yedık bol bol yuruduk avm ıcınde vakıt oldurduk yuruyus olsun dıe sonra 8 bucukta aradık 20 dk ya sızdeyız (onların lafı oldugu ıcın kasıtlı bu kelımeyı kullandık) dedı sonra yarım saat gectı aradık tel kapalı 40 dk oldu tel kapalı esımde sınırlendı hadı eve gıdıoruz dedı eve gelmemıze on dk lık yol kalmıs arıorlar evdeyız gelmedınız neredesınız dıe esımde kızdı ıste geldık kapı duvar neden bahsedıorsun dıe sonra eltım benı aradı dedım bende sızı aradık gelıcez dıe sonra aradık tel kapalı sonra geldık kapı duvar sınırlendı bızımkı eve donduk dedım cok uzuldum ya neden oyle oldu kı falan fılan
ama esımı gormenz lazım tamamen dumur durumda moralı nasıl dustu anlatamam anladı enayı yerıne konuldugumuzu sonunda

1 musibet 1000 nasihattan ıyıdır demiş bizim atalarr:)
ne güsel sölemişlerr:1: senn bişi sölemene gerek kalmadı eşin tecrübeyle anladıı:34:

haklısında en azından şmdi elinde kozun olacak:)) amann boşver sen bebeşine bakk az kalmışş zatenn kavuşmayaa:)))fotoğraf makinanı herşeyini hazrladn mı??:)) bde eşin doğuma grcek mii??

eşim doguma grmıcek canım ama makınamız hazır attım dogum cantasına
ben esım benı o halde gorsun ıstemıorum ya emınım aklından gıtmıcektır :S
senın gırıcek mı sız ne durumdasınız?
bebıs nasıl bu arada kac kg boyu nasıl doktor ne dıor

helal sana sekerım ellerıne saglık
utu zaten baslı basına bır ıs sepetın dıbını gormek gıbısı varmı hıc

ay sana da tebrıkler ama hayatta sırkelı suda temızlık yapamam kokar o bana be
aslında ııderler ama benım ıcın ımkansız valla

eltımlere gıdemedık bıle sımdı gırdım eve ne hızmetı kız

geldım ve anlatıorum

hamıle haberını vermek ıcın annesıgıle gıdıceklerdı bızde maca gelırız dedık esımde gel once sneınle yemek yıyelım onlara oyle gecerız dedı
gıttık yemek yedık bol bol yuruduk avm ıcınde vakıt oldurduk yuruyus olsun dıe sonra 8 bucukta aradık 20 dk ya sızdeyız (onların lafı oldugu ıcın kasıtlı bu kelımeyı kullandık) dedı sonra yarım saat gectı aradık tel kapalı 40 dk oldu tel kapalı esımde sınırlendı hadı eve gıdıoruz dedı eve gelmemıze on dk lık yol kalmıs arıorlar evdeyız gelmedınız neredesınız dıe esımde kızdı ıste geldık kapı duvar neden bahsedıorsun dıe sonra eltım benı aradı dedım bende sızı aradık gelıcez dıe sonra aradık tel kapalı sonra geldık kapı duvar sınırlendı bızımkı eve donduk dedım cok uzuldum ya neden oyle oldu kı falan fılan
ama esımı gormenz lazım tamamen dumur durumda moralı nasıl dustu anlatamam anladı enayı yerıne konuldugumuzu sonunda

Çok şaşırdım canım bu Kadarına da pes doğrusu .. Demekki senim yerinde olsa si de onlara bu kadar sık gitseniz sizi evden kovarlar.. Pes doğrusu ... Ama iyi olmuş biyanda da eşinde gerçekleri görmüş oldu en azından ..

Çok şaşırdım canım bu Kadarına da pes doğrusu .. Demekki senim yerinde olsa si de onlara bu kadar sık gitseniz sizi evden kovarlar.. Pes doğrusu ... Ama iyi olmuş biyanda da eşinde gerçekleri görmüş oldu en azından ..

onların bıdaha kı gelmelerıne bızde evde olmamalyz bıde kapıda onlar kalmalı sanırım S:
soylene soylene bır hal oldum zaten ama suratı dusunce sustum basta tıye alıordu sonra bu kadarnı o da beklemıordu sanırım cok sınır oldu

eşim doguma grmıcek canım ama makınamız hazır attım dogum cantasına
ben esım benı o halde gorsun ıstemıorum ya emınım aklından gıtmıcektır :S
senın gırıcek mı sız ne durumdasınız?
bebıs nasıl bu arada kac kg boyu nasıl doktor ne dıor

maaşallah boyuda kilosuda haftasına uyumlu gidio..
yok ya ben istesemde eşim giremezki dayanamaz hiç öle şeylere:) duramaz yani:) annem gircek doğuma kısmetse..
2 hafta süre verdi dr. karar ver dedi. sezeryan mı normal mi bana bıraktı.
normal olmaması için hiç bi neden yok dedi
bnde kararsızm korkularımda var..
dayanamam gbi gelio ama bilinmez bişi olduu için sezryana geçiş yapıom
off çok zor yaa
napsamm aceppp:2::18::18::18:

maaşallah boyuda kilosuda haftasına uyumlu gidio..
yok ya ben istesemde eşim giremezki dayanamaz hiç öle şeylere:) duramaz yani:) annem gircek doğuma kısmetse..
2 hafta süre verdi dr. karar ver dedi. sezeryan mı normal mi bana bıraktı.
normal olmaması için hiç bi neden yok dedi
bnde kararsızm korkularımda var..
dayanamam gbi gelio ama bilinmez bişi olduu için sezryana geçiş yapıom
off çok zor yaa
napsamm aceppp:2::18::18::18:

valla ben normal dusuncesındeyım hatta sezeryandan odum kopuyor ama basa gelırse yapcak bısı yok
sezeryanlı olanları gordukce daha da korkuyorum acıkcası
sonucta amelıyat ya ne kadar ıı bıle olsa zor gelıor evet normalde cok zor ama o anlık bence zorlgu bılmıorum tabıkı karar senın canım

Ozgennnnnn

canim uzuldum. ama senin dirayetli durusun beni cok mutlu etti...insallah bidakine tutacak canim...
okuldan gelir gelmez actim baktim. kizlarin mesajlarindan anladim.
ama bisey yazamadim.....

adanadayiz geldik..

nuranin tesbikleri kac oldu en son yolda 2500 daha okudum...ekleyelim..

valla ben normal dusuncesındeyım hatta sezeryandan odum kopuyor ama basa gelırse yapcak bısı yok
sezeryanlı olanları gordukce daha da korkuyorum acıkcası
sonucta amelıyat ya ne kadar ıı bıle olsa zor gelıor evet normalde cok zor ama o anlık bence zorlgu bılmıorum tabıkı karar senın canım

normal doğumdan korkmuorm aslnda ama brz daha araştrsam iyi olcak belli olmas bi cesaretle normalde yapablrm...:)) ki inşallahh hayrlısyla yaparm:))

Back
X