Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Mrb. Ben yeniyim burda ve benimde paylasmak istedigim cok sey var

hosgeldın tabı gel buyur paylas paylasalım hıkayen nedır?

normal doğumdan korkmuorm aslnda ama brz daha araştrsam iyi olcak belli olmas bi cesaretle normalde yapablrm...:)) ki inşallahh hayrlısyla yaparm:))

hayırlısı olsun canım hakkımızıda

Hosgeldin canim...

Nuran icin en son 49200 du. yine 2500 okudum. yolda ...

51 700 oldu o zaman...

Allah kabul etsın canım evet sımdı sayımız 51700 oldu

Günaydın kızlar .. Bugün bende her zamankine göre uUn uyudum:) son 7 günümüz kaldı benim afaca nın halen gelmeye niyeti yok sanırım :(

Gunaaydinn, valla cok pis uyumusm yeni uyandim :9:

gunaydın canım yarasınnnn

Günaydın kızlar .. Bugün bende her zamankine göre uUn uyudum:) son 7 günümüz kaldı benim afaca nın halen gelmeye niyeti yok sanırım :(

gunaydın tatlımmm
ohh ıı olmus uyumusun ne guzel
kacarı yok zaten en fazla bır haftan var sekerım artık sıkma canını belkı bayramı rahat atlatmanı ıstıordur

inşallah sağlıkla gelir canım benim bakarsın bayramda bekletmek istemez seni

gunaydın canım yarasınnnn

gunaydın tatlımmm
ohh ıı olmus uyumusun ne guzel
kacarı yok zaten en fazla bır haftan var sekerım artık sıkma canını belkı bayramı rahat atlatmanı ıstıordur

İnşallah canım .. Valla tek korkum son anda suni sancı vermeleri ama bu gidişle öyle olacak gibi :( herşeyin hayırlısı tabi sağlıklı sıhhatli olsun da insan her acıya dayanır Rabbimin izniyle ..

aaay ne güzel topiğin çoğu hamile ... Banada bulaştırın kızlar yaaaaa :14:

Arkasi geliyor insallah canim,nasilsin? Bugun yoktun pek

evet canım gunduz nedense yataktan cıkasım gelmedı bos bos yattım 3 e kadar sonra emınonune gıdıp meryem ana otu aldık oradan anneme gectık kardesımın dogum gunu ıdı sımdı gırdık eve canım aslında

sen nasılsın bakalım ne var ne yok

Özlemcim iyi yapmışsınız gezmek iyi gelmiştir ama yorma kendini fazla .. İyi bulmuşsun Fatma ana otunu ben bulamadım maalesef :( bu arada 3500 kelime i tevhid daha eklersen sevinirim ..

evet canım gunduz nedense yataktan cıkasım gelmedı bos bos yattım 3 e kadar sonra emınonune gıdıp meryem ana otu aldık oradan anneme gectık kardesımın dogum gunu ıdı sımdı gırdık eve canım aslında

sen nasılsın bakalım ne var ne yok

Valla bendede bi tembellik var sabah11de kalktim suan uykum geldi:9: ne ise yariyormus o ot canim ilk defa duydum

Özlemcim iyi yapmışsınız gezmek iyi gelmiştir ama yorma kendini fazla .. İyi bulmuşsun Fatma ana otunu ben bulamadım maalesef :( bu arada 3500 kelime i tevhid daha eklersen sevinirim ..

mısır carsısında buldum canım ben
valla dogumu kolaylastırır yuruyus acılma kolay olur dıyorlar ya
su 3 4 gundur ıı yuruyorum valla artık dahada acılma zor olursa dogumda bas bas bagırırım yuru dıordunuz nıye acılmıo dıe :D:D

bua rada sayımız 57200 oldu

Valla bendede bi tembellik var sabah11de kalktim suan uykum geldi:9: ne ise yariyormus o ot canim ilk defa duydum

canım hamıle kalmaya hamıle olanın dogumunun kolay olmasını saglıormus
meryem ana otu yada fatma ana otu dıorlar arasıtır ıstersen bı

Gunaydin kizlar Malumunuz adanadayim pek giremiyorum. Nuranin tes hler. 57200 olmus . Okuyamiyorum burda kalabaligiz. Yogun geciyor gunler...

tünaydın kızlar :54:54: çiçeklerden anlayan vardır aranızda ya ben saksı çiçek dikçem bu mevsimde kışın açan çiçekler hangileri gitti gidiyordan sipariş vercem

Canlarimm Günaydın nasilsiniz giremiorum ne zamandir gecmisode tam okuyamadim tazebahar ve mervenin sonuclarina bakmistim kendinizi uzmeyin sakin canlarim elbet hepimiz hayirlisiyla hamis olcaz . Bana gelince gecen doktora gittim nurtopu gibi bir kistim olmus ama adetle atarsin dedi doktor bende sogan suyu iciyorum bi taraftan doktor butun testlerimi inceledi ve eşinde de bisi ypk sendede neden olmadiki dedi bunu ablama anlattim bana tek bir cumle soyledi cunku daha allah ol demedi dedi evet hepimizin bebeklerinin bir zamani var bizom için en hayirli zamanda gelicekler insallah . bu arada hamarat fln degilim tursum bozuldu malesef ;)

Slm kizlar nasil gidiyor bakalim kvalidemlerin orda bir tane net buldum ama oda o kadar az cekiyorki pencere nin dibine yapisiyorum cekmesi icin arada bir geliyor anca ozaman okuyprim hoc yoktan iyi dir
Tazebahar
Canim benim insan ne diyecegini bilemiyor allahim herseyin hayirsini eylesin seni cok seviyoruz her zaman dualarimiz dasin cnm

Canlarimm Günaydın nasilsiniz giremiorum ne zamandir gecmisode tam okuyamadim tazebahar ve mervenin sonuclarina bakmistim kendinizi uzmeyin sakin canlarim elbet hepimiz hayirlisiyla hamis olcaz . Bana gelince gecen doktora gittim nurtopu gibi bir kistim olmus ama adetle atarsin dedi doktor bende sogan suyu iciyorum bi taraftan doktor butun testlerimi inceledi ve eşinde de bisi ypk sendede neden olmadiki dedi bunu ablama anlattim bana tek bir cumle soyledi cunku daha allah ol demedi dedi evet hepimizin bebeklerinin bir zamani var bizom için en hayirli zamanda gelicekler insallah . bu arada hamarat fln degilim tursum bozuldu malesef ;)

Slm canım kistini ararsın insallah nasil bozuldu kiz bizimki super oldu bir bidon bitti bile nerdeyse:-D

Back
X