Slm canım kistini ararsın insallah nasil bozuldu kiz bizimki super oldu bir bidon bitti bile nerdeyse:-D
Insallah canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım kistini ararsın insallah nasil bozuldu kiz bizimki super oldu bir bidon bitti bile nerdeyse:-D
evet canım gunduz nedense yataktan cıkasım gelmedı bos bos yattım 3 e kadar sonra emınonune gıdıp meryem ana otu aldık oradan anneme gectık kardesımın dogum gunu ıdı sımdı gırdık eve canım aslında
sen nasılsın bakalım ne var ne yok
Canlarimm Günaydın nasilsiniz giremiorum ne zamandir gecmisode tam okuyamadim tazebahar ve mervenin sonuclarina bakmistim kendinizi uzmeyin sakin canlarim elbet hepimiz hayirlisiyla hamis olcaz . Bana gelince gecen doktora gittim nurtopu gibi bir kistim olmus ama adetle atarsin dedi doktor bende sogan suyu iciyorum bi taraftan doktor butun testlerimi inceledi ve eşinde de bisi ypk sendede neden olmadiki dedi bunu ablama anlattim bana tek bir cumle soyledi cunku daha allah ol demedi dedi evet hepimizin bebeklerinin bir zamani var bizom için en hayirli zamanda gelicekler insallah . bu arada hamarat fln degilim tursum bozuldu malesef![]()
Tazebahar canıım iyi olmana çok sevindim. Herşeyin hayırlısı tabi. Rabbim sağlıkla sıhhatle versin evladını sana İnşallah. Seviyorum senii
Özlem kuzum bu haşlanmış kuru fasulye dolaba buzluğa atılıp sonra çıkarıp pişirince dağılıyo diyolar. sen ne düşünüyosun bu konuda ?
Aldın mı otu hadi bakalım Allah kolaylık versin.
nerden aldın eminönü' nden tükanın adı ne bide ne kadara aldın. ??
Hoşgeldin canım. :) Rabbim büyük ol der olur. İnşallah zamanı gelecek sizin bebeklerinizinde.
Tühh beceriksiz. zaten aldım topiğin hamarat rütbesini senden artık Özser topiğimizin hamaratı hıhh![]()
Selam kızlarr. :)
2 3 gündür giremedim mi ne bana uzun gibi geldi. bizim pcden kokular geliyo böle yanık gibi bende korkumdan yalnızken açamıyorum ondan giremedim. Şimdi bi bakayım sizlere dedim. :)
bu arada Nuran için tesbihler sona yaklaşmış. Rahmetli Anneannem tesbihler çekmiş çantasında kalmış bugün annemlerde onları bulduk. Eminim ki bağışlanmamıştır. eğer siz kabul ederseniz Nuran'a ve artanını devamına ekleyebiliriz. yani tabi bide öyle bi tesbih bağışlanıyosa.
Rahmetli Ananemin çektiği tesbih sayısı 29bin,
Annemde 1000 tane verdi .
benden de 3000 var canım.
Toplam 33Bin...
Hesaplayın paylaştırın. haber verin :)
kızar ya bnde fecii mide yanması var( su içsem yanıommm
zor sabrediorum... yemek borumu söküp atasım varrr![]()
Tazebahar canıım iyi olmana çok sevindim. Herşeyin hayırlısı tabi. Rabbim sağlıkla sıhhatle versin evladını sana İnşallah. Seviyorum senii
Özlem kuzum bu haşlanmış kuru fasulye dolaba buzluğa atılıp sonra çıkarıp pişirince dağılıyo diyolar. sen ne düşünüyosun bu konuda ?
Aldın mı otu hadi bakalım Allah kolaylık versin.
nerden aldın eminönü' nden tükanın adı ne bide ne kadara aldın. ??
Hoşgeldin canım. :) Rabbim büyük ol der olur. İnşallah zamanı gelecek sizin bebeklerinizinde.
Tühh beceriksiz. zaten aldım topiğin hamarat rütbesini senden artık Özser topiğimizin hamaratı hıhh![]()
Ozlemcimm
Hayatim seni arayamadim bile tesekkur etmek icin, cicilerimizi cok begendik, bayramda doktor randevumuz var ins o zaman giycez yikndilar utulendiler dolabimizda bekliyorlar :) Canim arkadasim ne guzel dusunmussun valla aglattin beni okur'ken notunu, Allah ins buyuduklerinide gormeyi nasip etsinler bize, lokumlarimizi yedik Meryem`e sut olsun diye :)
Iyiki varsiniz kizlar bunu butun kalbimle soyluyorum, insanin en yakini bildikleri bile o kadar nankorken sizlerin destegi doslugu birbirimize uzakta olsak cok daha yakiniz ..
Ozlemcim sanada tekrar tekrar cok tesekkur ederim, inan cooook mutlu ettin beni ..
Kizlar ben sizi cok ozluyorum ya..(
Meryem bebek cok zor emiyor iki saat savas veriyoruz yoruluyorda uyuyor ac acBende o uyurken sut fln sagiyorum, siringayla veriyorum zaten 2 -2,5 saatte bir kalkiyor, hic vaktim olmuyor bilgisayari acsam aninda kafam dusuyor uykuya, nerdeyse 2 haftadir 3 saatten uzun uyuyamadim
![]()
Lutfen kusuruma bakmayin, sizleri ihml ediyorum diye, hele biraz daha programa oturtalim su emme isini daha cok vaktim olucak ins..
Tazebahar nasil, sonuclari ins iyidir cok merak ediyorum gecmise tek tek bakamadim ..
Yeni baska hamisimiz yada melegine kavusanimiz varmi ? Ozlem, Belgin eee ne zaman geliyor artik pasalar ?
tazebahar
canım ben bunları yazana kadar senin duruma alıştığını ümid ediyorum.
nasip değilmiş,zamanı değilmiş diye düşünelim.
zati senin ikiz olacaktı.ondan tutmadı diyorum.
gelcek sefere olur inş...
canlar hepinize iyi bayramlar, sevdikelrinizle huzurlu mutlu bayram geçirin inşallah...hep güzellikler getirsin bu bayram size..çok öpüyorum sizleri..bayram dönüşü görüşmek üzere..![]()
Ginaydin kizlarrr...
Ozlem Var Mi bi gelisme.
Ge Mise Bakmadan cevap Yazmaya daldim.
Belgin nasillll alemdesin.
http://www.fertilityfriend.com/home/4417ef
sizlere uzuncanak bir sorum olacak.Biliyorsunuz bende pko var adetlerim süzensizdi ama temmuzdan beri şükür düzene bindi.Sorum şu ben geçen ay döngümün 30. gününde kırmızı kartı yedim,hesaba göre yarın döngümün 30. günü ve tablom bu şekilde,nasıl yorumlarsınız? hiç bertim yok ve 3 gün geçmeden test yapmam yasak,eşim tarafından yasaklandıBiliyorsunuz Adetin 22. günü progesteron testi yaptırmıştım 23.6 çıkmıştı. bu ay çatlatma iğnesi yapmıştım ayın1 inde. 10. gün test yapmıştım dayanamayıp tabiki negatifti
Ayrıntılarıda anlatmış oldummm
Tablomu sizinlede paylaşmak istedimm
Bu arada bugün buraya uğrayan olmaz pek sanırım şimdiden hepinize iyi bayramlarr
Ozlemcimm
Hayatim seni arayamadim bile tesekkur etmek icin, cicilerimizi cok begendik, bayramda doktor randevumuz var ins o zaman giycez yikndilar utulendiler dolabimizda bekliyorlar :) Canim arkadasim ne guzel dusunmussun valla aglattin beni okur'ken notunu, Allah ins buyuduklerinide gormeyi nasip etsinler bize, lokumlarimizi yedik Meryem`e sut olsun diye :)
Iyiki varsiniz kizlar bunu butun kalbimle soyluyorum, insanin en yakini bildikleri bile o kadar nankorken sizlerin destegi doslugu birbirimize uzakta olsak cok daha yakiniz ..
Ozlemcim sanada tekrar tekrar cok tesekkur ederim, inan cooook mutlu ettin beni ..
Kizlar ben sizi cok ozluyorum ya..(
Meryem bebek cok zor emiyor iki saat savas veriyoruz yoruluyorda uyuyor ac acBende o uyurken sut fln sagiyorum, siringayla veriyorum zaten 2 -2,5 saatte bir kalkiyor, hic vaktim olmuyor bilgisayari acsam aninda kafam dusuyor uykuya, nerdeyse 2 haftadir 3 saatten uzun uyuyamadim
![]()
Lutfen kusuruma bakmayin, sizleri ihml ediyorum diye, hele biraz daha programa oturtalim su emme isini daha cok vaktim olucak ins..
Tazebahar nasil, sonuclari ins iyidir cok merak ediyorum gecmise tek tek bakamadim ..
Yeni baska hamisimiz yada melegine kavusanimiz varmi ? Ozlem, Belgin eee ne zaman geliyor artik pasalar ?
Günaydın kızlar nasılsınız ? Biz iyi olmaya çakılıyoruz bebişin gelmeye niyeti yok 5 gün sonra 40 hafta olacak ama halen yom yerini çok sevdi galiba benim afacan .. Esra cım bildiğin gibi beklemedeyiz .. Burcu canım seni özlüyoruz tabiki ama Meryem yanında senin iyi olduğunu bilmek iyi geliyor önemli olan sen ve bebişin canım benim .. Bu arada biz Bayram temizliği yaptık dün çok yorulmuşum heryerim kamyon çarpmış gibi ağrıyorbugün de yaprak sarmamızı sarıcaz inşallah ..
canlar hepinize iyi bayramlar, sevdikelrinizle huzurlu mutlu bayram geçirin inşallah...hep güzellikler getirsin bu bayram size..çok öpüyorum sizleri..bayram dönüşü görüşmek üzere..![]()
Mrb ablalarim:--
-
-(
Canım bekliyoruz valla yalancı sancılar çoğaldı hergün yokluyo ama gercege dönmüyor geçiyor
inş sağlıkla gelsin de
Canım in sanada ii bayramlar. Tablodan anlamıyor olsamda iç sesim ii haberler bar diyor inş güzel haberlerini bekliyoruz
tatlım afiyet bal olsun yarasın meryemimize de sana da :)
ne demek tatlım giyinsin cici güzel kızımız
Allah sana güç kuvvet versin canım inş tez zamanda düzeniniz kurulur emme uyuma gibi aktiviteler kolaylaşır sen alışıcan biz başlıcaz tatlım :) tecrübeli annemiz
siz ii olun bize yeter tatlım giremiyorum diye üzülme
tazebahar olmadı ama inş yeni ayda güzel şeyler olacak Rabbim onların göbüşünü de doldursun
çok öpüyorum sizleri iyi bakın kendinize ve ii bayramlar
canım yorma kendini lütfen öyle son günlerin vücudunu dinlendik kaçarı yok gelicek bizim afacan :) sonra ah dinlenseydim dicen
canım moral depola bol bol Bayram dönüşü bol calışma var :)
iyi bayramlar şekerim
Hayırdır şekerim sorun ne?