iyi maşallah o hanıma :) bizde verebilir inşallah.
Öyle tabi doğumda bakan bakana ama işte erkek milleti. daha bizimki o kuaföre kamera koydularsa diye garip düşüncelere bile giriyo :))
Atma canım inşallah sancın gelsin de kullan bakalım. bende bu hafta Ankara ya gidince bulursam alıcam Ulus'ta varmış sadece.
Ama sahtelerini filan da üretmeye başlamışlar diye duymuştum. sen kutuda filn mı aldın yoksa açıkta mı satıyolar diğer otlar gibi ?
Canım inşallah sağlıkla stressiz sıkıntısız atlatırsın.
benim paşa iyi maşallah hareketleri çoğaldı yerini genişletti sanırım. yarın sağlık Ocağına gidicez. belki oradan fikir değiştirip özeldeki doktorumuza kaymada yapabiliriz. :)
Kozalak bugün kaç kilo oldu ki diye soruyodu. bende devletteki söylemedi ki dedim Özeldekine gidelim o zaman dedi ama bilemiyorum yarına randevu alırsak gideriz belki :)
tekrar demek istemedim sana sağlık Ocağı işini ama askıya alma artık git lütfen.
Oh ohh maşallah Özser beyimize :)) Kilosu filan ne güzel. Sezeryan olcam desen hemen kavuşcaksın oğluna ne güzel. ama tabi herşeyin normali en güzeli. 28 Ekim benim doğum günüm Paşamızda gelsin o gün ne güzel olur kiii :)))