Dostlugun ve dayanışmanın topiği

ben geldiiiiiimmmmm işte geldim burdayım hepinize günaydınlar nasılsınız ne var ne yok bakalım belgin gittimi doğuma özlem kuzum sen nezaman doğurcan artık yaaa bu paşayı topiğin en fena en numaracı en nazlı paşası seçiyorum kabul ederseniz:))))

ebdaa
kuzum noldu bi sorunmu var geçmişten haberim yok hayırdır noluyor

hoşgeldin kaçakk nerelerdesin sağlığın nasıl ikizlerimiz iyiymiş şükür..

kızlar mervenin tesbihleri kaç oldu yaaa..bilen yazsınn:44::44::44::44::44:

sağolasın canım benim geldim çok şükür aranıza :)) işe döndüm bayram öncesi cumartesiyi saymazsak pazartesi başladım dünde tüm gün doktordaydım allaha şükür herşey yolunda

ay maşallah senin 32 hafta olmuş yaaa anaaam özlemle belgini beklerken senin sıran geldi nerdeyse ayy az kaldı allahım inş sağlıkla sıhhatle sorunsuzca kavuştursun

ay tesbihler nuran bittide merve'yemmi geçtiniz ufff çok tembel kaldım yaaa nuran'cımda hakkını helal etsin valla doğru düzgün çekemedim şuan 10.000var nuran için okumuştum ama onunkiler bittiyse merve'ninkilerin üzerine ekleyelim

bende dün 2500 çektim ama. sayıyı bulalım geçmişten olmassa..

gidimce çağanı uyandırayın. ay çok uykucu bi çocuk okula gidince napacaz bilmiyorum. şimdi öğlenciyken zor yetişiyoruz. sabahçı olsa napacak ..:52::52:

kahvaltı hazılayım bide.öpüldünüz hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54::54::54:

kızlar bişey sorcam beni nihayet sağlık ocağından aradılar bugün tetanoz aşısı için geç kalmadan gelin dediler bide şeker yüklemesi bu zmanda yapılması gerekiyor onuda yaptırın hastanenizden bize sonucunu getirin dedi bu şeker yüklemesi 24. haftada yapılmıyomuydu nette baktım ordada 24'ten sonra yapılır yazıyor

Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz bakalim, biz cok iyiyiz cok sukur.. Dun doktor kontrolumuz vardi yine 3 gunde 140 gr almisiz. Bir gorseniz Meryem Sultan yatakta donuyor, tepine tepine yorganini aciyor bile :D Allahima sukurler olsun cok sakin sessiz, saglikli bir bebek.. Mama saati gelince iki ik miklaniyor altini degistirip emzirince guluyor birde :)
Gunduzleri uyanik artik baya, gecede 12 - 1 gibi emzirip yatiyorum boylece gece bir kere kalkiyoruz birde sabah 5 - 6 arasi babamiz ise giderken emiyoruz cok sukur duzenimiz oturdu ..

Ama annecigim yazik pazar gunu bisiklete bindi oda dusmus, sag el bilegini inciltmis , oyle sargida Meryemle yatakta yatiyorlar, o yuzden alis veris yemek derken yazmaya vaktim kalmiyor :(

Sizler nasilsiniz, Belgincim senin gunun doldu cok merak ediyorum iyimisin Poyraz Pasa nasil ne dedi doktor ne zaman gelcekmis?
Ozlem hayatim seninde birkac gunun kaldi masallah cocugu birlik olduk oglum bak erken gelme dedik , dinledi teyzoslarinin sozunu aferin benim akilli damadima.
Ins saglikla hayirlisiyla kolayca kavusun kizlar meleklerinize, inannin sonra diceksiniz, dogum hamilelik hic birseymis , onun hergun degistigini izlemek buyuk heyecan :)

Bu arada ins guzel haberler vardir Meryem`in gobek kime gitti kimin kizi geliyor bakalim ?

Hulyacim nasilsin, sende yoktun galiba coktandir nasil prenseslerimiz yolu yariladin sende masallah. Iki gundur bende seni dogurtuyorum ruyamda hayir olsun diyelim. Iki gundur ayni ruya arabadayiz seni doguma goturuyoruz arka sag koltuktasin, hastaneye geliyoruz hadi Hulya diyorum hastaneye geldik inhadi gidelim doguma diyorum, sen yok ben gitmem burasi rahat diyorsun , tartisiyoz inatlasiyon gitmicem diye, sonra ben hemsireleri cagiriyorum, kapiyi aciyoruz arabanin sen ayaklarini sarkitiyon otururken oyle hemsireler dogurtuyor seni, masallah cok iyisin birde bana diyorsun ben sana dedim burasi en iyi yer diye benden iyi mi bilceksin diyorsun dogumdan hemen sonra, o arada bebekleri bisilere sarmislar getiriyorlar, diyorum bunlarin kiyafetlerine noldu , kiziyorsun gene senin yuzunden hastane cantasini hastaneye gonderdin ondan boyle getirdiler diyorsun, kundaklarimizi aliyoz hemsireden sen hic arabadan cikmadan bebeklerle eve donuyoruz.. Valla niye boyle gordum bilmem ama Ins Allah sana oyle kolayca saglikla dogurmayi nasip etsin, hayir olsun diyelim..

Ebda hayatim, sanirim 3 test riskli cikmis, sakin takilma ole aminosentez flnda kesinlikle yaptirma bence.. Benim doktorum 3 test en cok yanilmanin oldugu test demisti ikili guzel cikinca istersen 4 lu yaptirirsin ama detayli ultrasona giricen nasilsa ona bile gerek yok demisti ama ben bebisi goriim diye 4 lude yaptirmistim.. O yzden hic takilma bosu bosuna uzmede kendini, Allah`tan hayirlisi ne olsa kabulumuz degilmi sonucta hic aminosentezle fln riske atma gebeligini cok sukur kocaman oldu bile bebisin.. :nazar:

Suzis Esra Sezgi gorkem sizin bebisler nasillar bakalim ?

Eee baska ne var ne yok kizlar ?

Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz bakalim, biz cok iyiyiz cok sukur.. Dun doktor kontrolumuz vardi yine 3 gunde 140 gr almisiz. Bir gorseniz Meryem Sultan yatakta donuyor, tepine tepine yorganini aciyor bile :D Allahima sukurler olsun cok sakin sessiz, saglikli bir bebek.. Mama saati gelince iki ik miklaniyor altini degistirip emzirince guluyor birde :)
Gunduzleri uyanik artik baya, gecede 12 - 1 gibi emzirip yatiyorum boylece gece bir kere kalkiyoruz birde sabah 5 - 6 arasi babamiz ise giderken emiyoruz cok sukur duzenimiz oturdu ..

Ama annecigim yazik pazar gunu bisiklete bindi oda dusmus, sag el bilegini inciltmis , oyle sargida Meryemle yatakta yatiyorlar, o yuzden alis veris yemek derken yazmaya vaktim kalmiyor :(

Sizler nasilsiniz, Belgincim senin gunun doldu cok merak ediyorum iyimisin Poyraz Pasa nasil ne dedi doktor ne zaman gelcekmis?
Ozlem hayatim seninde birkac gunun kaldi masallah cocugu birlik olduk oglum bak erken gelme dedik , dinledi teyzoslarinin sozunu aferin benim akilli damadima.
Ins saglikla hayirlisiyla kolayca kavusun kizlar meleklerinize, inannin sonra diceksiniz, dogum hamilelik hic birseymis , onun hergun degistigini izlemek buyuk heyecan :)

Bu arada ins guzel haberler vardir Meryem`in gobek kime gitti kimin kizi geliyor bakalim ?

Hulyacim nasilsin, sende yoktun galiba coktandir nasil prenseslerimiz yolu yariladin sende masallah. Iki gundur bende seni dogurtuyorum ruyamda hayir olsun diyelim. Iki gundur ayni ruya arabadayiz seni doguma goturuyoruz arka sag koltuktasin, hastaneye geliyoruz hadi Hulya diyorum hastaneye geldik inhadi gidelim doguma diyorum, sen yok ben gitmem burasi rahat diyorsun , tartisiyoz inatlasiyon gitmicem diye, sonra ben hemsireleri cagiriyorum, kapiyi aciyoruz arabanin sen ayaklarini sarkitiyon otururken oyle hemsireler dogurtuyor seni, masallah cok iyisin birde bana diyorsun ben sana dedim burasi en iyi yer diye benden iyi mi bilceksin diyorsun dogumdan hemen sonra, o arada bebekleri bisilere sarmislar getiriyorlar, diyorum bunlarin kiyafetlerine noldu , kiziyorsun gene senin yuzunden hastane cantasini hastaneye gonderdin ondan boyle getirdiler diyorsun, kundaklarimizi aliyoz hemsireden sen hic arabadan cikmadan bebeklerle eve donuyoruz.. Valla niye boyle gordum bilmem ama Ins Allah sana oyle kolayca saglikla dogurmayi nasip etsin, hayir olsun diyelim..

Ebda hayatim, sanirim 3 test riskli cikmis, sakin takilma ole aminosentez flnda kesinlikle yaptirma bence.. Benim doktorum 3 test en cok yanilmanin oldugu test demisti ikili guzel cikinca istersen 4 lu yaptirirsin ama detayli ultrasona giricen nasilsa ona bile gerek yok demisti ama ben bebisi goriim diye 4 lude yaptirmistim.. O yzden hic takilma bosu bosuna uzmede kendini, Allah`tan hayirlisi ne olsa kabulumuz degilmi sonucta hic aminosentezle fln riske atma gebeligini cok sukur kocaman oldu bile bebisin.. :nazar:

yerim ben snein minik meryemini bak bak üzerini açmayada başlamış haylaz çok şükür canım benim allahım hep güldürsün ikinizinde yüzünüzü inş darısı sıradaki hamişlerin başına inş kimsenin hamileleiğinde ve doğumunda bi sorun çıkmaz

ayy rüyanda maşallah ne güzelmiş hayırlara gelsin ama anacım nolur az daha durun beni doğurtmak için rüyaları az biraz erteleyin olmamı benimkiler zaten pek hevesli gelmeye dün sabahki doktor muayenesinde biri taa göğsümün altındaydı sağ tarafta diğeri sol tarafta göbeğimin hemen azcık altındaydı ikinci muayenede sağ üstteki göbek hizama inmiş soldakide taaa afedersin kasıkların felan daha aşağısındaydı ultrason da bakılırken bildiğin çamaşırımı baya indirdim başı taa aşağıdaymış çıkmayamı niyetlendi ne ama çok beğendim rüyanı yaa inş allahım öyle kolay biranda güzel bi doğum nasip eder buarada fırçayıda yemişin :))) sende niye karışıyosunki bak kış günü çocuklar çıplak kalmışlar senin yüzünden:))))

buarada anneciğinede geçmiş olsun eşin yoksa bisiklet tutkusunu annenedemi aşıladı ee nasıl gidiyo bakalım annenle prag günleri kaynanalar felan nasıllar dar-vranışları değiştimi annene karşı nasıllar

hülüüü hülüü nerelerdesin senn? Çok sevindim güzel haberlerine.Ben bu ay doktora gittim klomen vermedi yumurtalıklar çalışıyor diye,cuma günü rahim filmi çekilecek,tırsıyorum azıcıkkk:18::18:

hülüüü hülüü nerelerdesin senn? Çok sevindim güzel haberlerine.Ben bu ay doktora gittim klomen vermedi yumurtalıklar çalışıyor diye,cuma günü rahim filmi çekilecek,tırsıyorum azıcıkkk:18::18:

sağolasın canım benim darısı başınıza inşşşşallaaaahh
ee bu güzel haber gözün aydın inş rahim filmide temiz çıkar da sende rahim filmi çekilip arkasından hemen hamile kalanlardan olursun hiç tırsma inş kolaycacık geçer ama film öncesi ağrı kesici alın diyolar sende bi sorda al istersen

Kizlaaar nasilsiniz giremiorum cok net paketim azaldi iice arada okuyup kaciorum oooohh bebisler gelio artikk yavas yavas bakalim bayraklari kimkapicak ozlem ve belgin allah yardimciniz olsun bir avazda tukurur gibi dogurursunuz insallah :)

ınsallah canım bır cırpıda dogurabılırız ya :S gel arada ozletme kendını
sımdı yenı bat ne zaman senın?

Gunaydin kizlar.

Off artik geceleri cok zor yatiyorum.burun deliklerim kuculdu.gobek buyudu. Yana donemiyorum.dun resmwn agladim..yazik cagan da diyor ki anne niye agliyorsun. Canm aciyor dedim. Ama annelerin cani acimazki diyor. Demek cocugunun gozunden anne cok guclu gorunuyor.

Ozzzzz
Ne kadar guzel olmus orgilerin. Baslikli suetere bayildim...

calısırken ınsan cok daha kotu oluyor tabı senın iş cagan ev :( Allah yardımcın olsun ama bence 37 e kadar zorlama sakın kendını bosuna bı sure sonra pes et canım
Tesekkur ederım canım

ben geldiiiiiimmmmm işte geldim burdayım hepinize günaydınlar nasılsınız ne var ne yok bakalım belgin gittimi doğuma özlem kuzum sen nezaman doğurcan artık yaaa bu paşayı topiğin en fena en numaracı en nazlı paşası seçiyorum kabul ederseniz:))))

hosgeldın fırarı arkadasım :D
sorma ya benım oglan kandırıkcı mızıkcı cıktı
gelsın artık dıe dualar etmeye basladım ama yok gelmıor gelmıor 28 ekıme kadar doktor ızın verdı o gun gelmezse cantamızı alıp gıdıcez sunı sancı ıle denıcez bakalım neler olacka

canım en son nuran merve ıcın 40000 demıstı baska kımseden ses cıkmadı bı daha toparlayalım ıstersenız

kızlar bişey sorcam beni nihayet sağlık ocağından aradılar bugün tetanoz aşısı için geç kalmadan gelin dediler bide şeker yüklemesi bu zmanda yapılması gerekiyor onuda yaptırın hastanenizden bize sonucunu getirin dedi bu şeker yüklemesi 24. haftada yapılmıyomuydu nette baktım ordada 24'ten sonra yapılır yazıyor

aramıs olmalarına ayrı hayran kaldım ya ne ılgılı saglık ocakları var ya
seker 24 de yapılıor ılk ben 26 da yaptırmıstım canım bılgıne

Gunaydin kizlar,

canım sızden ıyı haberler aldıkca nasıl mutlu oluyoruz anlatamam
meryemcık cok ıı sen ıı sın ya bıze yetıyor valla
rabbım sızlere guc saglık bol bol mutluluk versın canım
cok opuyoruz annecıgıne de gecmıs olsun

Gunaydin kizlar,

cnm benim nasilsin bakalim.... ohh masallah senin kuzuna hemen duzenini kurmus annesini bile rahat ettiriyor... kiz evlat baska tabii :34: dun aksam kayinvalidem ile kulaklarini cinlattik.. boyle boyle dogum yapti asagi yukari hastende boyle emzirtiyorlarmis diye anlattiklarini soyledim onada... insallah hep boyle gider kuzunun duzeni .... kolik fln ugrasmazsin... arada resim koy bizde nasiplenelim o gulucuklerden annesi... sadece kendine saklama bakalim sekerleri.... :20:
anneciginede gecmis olsun tatlim... kayinvaliden ile arasi nasil ? insallah onlarda da biraz toparlanma - akillanma vardir...

bizde iyiyiz cok sukr.. detayli zamani geldi bile... randevu alicam onumuzdeki hafta icin... bakalim kismetse onuda hayirlisi ile gecirelim...

hulyaa
kiz nerdesin sen.... herkesi korkutup endiselendiriyorsun... :19::20:
masallah senin kuzularinada hersey yolundaymis... arada giremesen bile ses ver biryerden... insan merak ediyor valla...

valla bende bugun asi icin gittim saglik ocagina... benim durum biraz karisikti.. hala annemlerin orda gozukuyor doktor.. oyuzden orda olmam yada elden alip biryerde vurdurmam lazimmis... seker yuklemeside 24. haftada... hatta dun benim kontrol vardi doktorum dedi 1 ay sonra gel seker yuklemesini yapcaz diye... acele etme sen o is icin... yapinca goturursun saglik ocagina...
tetenoz asisi sartmi diye sordum saglik ocagindaki yeni doktoruma... cok tatli bir bayan... valla ben oldum...olmani isterim dedi... belli olmaz ama isimizi sansa birakmayalim dedi.. haftasonuna kadar hallet mutlaka dedi...

sezggi tatlim sonunda gittim yaa ben saglik oacagina... kismetse 2 gune kadar asimida olucam... :26:

Kızlaaaaaaaaar canım kızlar nasılsınız???

herkes iyidir umarım nazlı bebekler büyüyen bebekler derken valla yakında ilkokula gıttıklerını görücez:nazar::nazar::nazar::nazar:

bayram tatilinden sonra hızlıca işlere giriştim hiç bbu kadar çalışmamıştım son zamanlarda şimdi yine serildim:1:
nasılsınız ne var ne yok??

herkes iyidir umarım nazlı bebekler büyüyen bebekler derken valla yakında ilkokula gıttıklerını görücez:nazar::nazar::nazar::nazar:

bayram tatilinden sonra hızlıca işlere giriştim hiç bbu kadar çalışmamıştım son zamanlarda şimdi yine serildim:1:

hosgeldın canım tabı ttılın acıgı cıkıor demı
cok yorma sen yınede kendını

ozlem
ne guzel seyler ormussun oyle sen... bayildim... ellerine gozlerine saglik valla... bana ben beceremem gibi geliyor zor is valla...

ebda cnm eminim insanin dunyasi karariyordur... hala hala stresliyiz nasil buyuyor acab diye ama bu konu cok hasssas...
oyuzden hemen koyverme kendini... ben eminim kotu bisey yok... esranin dedigi gibi 200 top arasindan isaretli topu secmek gibi... o da sonuc gercekten dogru ise... en iyisi gidin 4'luyu yaptirin iciniz rahat olsun... hem amniyosentezden once detayli ultrasonlada bakiliyor galiba ... iyi arastir secenekleri... uzman biri degerlendirsin oncelikle olcumlerini....

sezggii cnm ben soylemeye firsat olmadi ben hissediyorum sipami artik... ozellikle aksamlari cokhareketli kendisi... hele ellerimi koyup biraz masaj yapar parmak uclarim ile dolastirinca bide dustan cikinca iyice hissettiriyor kendini... bide koltukta oturup one dogru egilirsem ofiste fln alani daralinca heralde ozamnda...

yaa magnezyuma nezaman basladiniz? bana bugun kramp fln sordu ben yok dedim... bacaklarimda fln yok dedim vermedi hic bisey... midemi sordu...

ayy maşallah benim hiç haberim yok hissettiğinden. ne güzel dimi. gittikçe daha da çok hissedersin. Sağlık versin Rabbim. :16:
ben kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyodum ayağa girilen kramplardan sanıyodum ama meğer karındaki kasılmalarmış.. 24. haftada filan başlamıştı sanırım. 15 gün önce dr. gittiğimde söylemiştim öyle yazmıştı bana. arada gene ayakta çok kalınca çok yürüdüğümde giriyo kasılma.
sonunda hallettiğin iyi olmuş 2 gün sonrada git yaptır mutlaka kuzum.

Gunaydin kizlar,

Allah'ım yaa böle güzel şeyler yazıyosun iyi haberlerini veriyosun ya çok mutlu oluyorum. :) Meryem kızımızın fotosunu çekte koy görelim sıpayı :nazar:
biz iyiyiz büyümeye devam ediyoruz . :)
sıradaki bebişlerimizi de bekliyoruz hayırlısıyla doğsunlar sonrada göbüşler dolsun :)
Annene çok geçmiş olsun canım. iyi bakın kendinize :54:

bayram dönüşü yığılmıştır tabi işler bizimde ev işleri aynen öyle hiç sorma :D
nasılsın bakalım nasıldı tatil bayram..

HÜlüüüüüü...
canım bizim sağlık ocakları ne kaa ilgili ayol. :) git yaptır aşını. şeker yüklemesini bende 24 haftayla 26 arası biliyodum yani nette öyle yazıyolardı. Ama devletteki 28. haftanda gel demişti. bende o arada özele gitmiştim 24. haftamda yapmıştı :)
Kızlarında iyiymiş maşallah. :nazar:

hosgeldın canım tabı ttılın acıgı cıkıor demı
cok yorma sen yınede kendını

yaa hemde nasıl, yok yormuyorum çalışmak iyi geliyo
özser paşaya bak özlem yaaaa gelmkek bilmiyo proteinler ii geldi keyfi yerinde sanırım:)
bugun yarın alırız seninde haberini sağlıkla mutlulukla inşallah..

canımm harikaydı çok eğlendim sonuna kadar dinlendim kafa boşalttım harikaydı,
asıl haberler sizde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm benim nasilsin bakalim.... ohh masallah senin kuzuna hemen duzenini kurmus annesini bile rahat ettiriyor... kiz evlat baska tabii :34: dun aksam kayinvalidem ile kulaklarini cinlattik.. boyle boyle dogum yapti asagi yukari hastende boyle emzirtiyorlarmis diye anlattiklarini soyledim onada... insallah hep boyle gider kuzunun duzeni .... kolik fln ugrasmazsin... arada resim koy bizde nasiplenelim o gulucuklerden annesi... sadece kendine saklama bakalim sekerleri.... :20:
anneciginede gecmis olsun tatlim... kayinvaliden ile arasi nasil ? insallah onlarda da biraz toparlanma - akillanma vardir...

bizde iyiyiz cok sukr.. detayli zamani geldi bile... randevu alicam onumuzdeki hafta icin... bakalim kismetse onuda hayirlisi ile gecirelim...

hulyaa
kiz nerdesin sen.... herkesi korkutup endiselendiriyorsun... :19::20:
masallah senin kuzularinada hersey yolundaymis... arada giremesen bile ses ver biryerden... insan merak ediyor valla...

valla bende bugun asi icin gittim saglik ocagina... benim durum biraz karisikti.. hala annemlerin orda gozukuyor doktor.. oyuzden orda olmam yada elden alip biryerde vurdurmam lazimmis... seker yuklemeside 24. haftada... hatta dun benim kontrol vardi doktorum dedi 1 ay sonra gel seker yuklemesini yapcaz diye... acele etme sen o is icin... yapinca goturursun saglik ocagina...
tetenoz asisi sartmi diye sordum saglik ocagindaki yeni doktoruma... cok tatli bir bayan... valla ben oldum...olmani isterim dedi... belli olmaz ama isimizi sansa birakmayalim dedi.. haftasonuna kadar hallet mutlaka dedi...

sezggi tatlim sonunda gittim yaa ben saglik oacagina... kismetse 2 gune kadar asimida olucam... :26:

yaa kusura bakmayın arada faceden yazmaya çalışıyorum ama evde olmak zormuş valla bi üşen bi üşen bilgisayara girmek için:)) tetanoz aşısını bende sabah araştırdım allah korusun doğumda sağlıksız ortam felan olursa göbek bağının kesilmesinde yada doğumda sağlıksız aletler kullanılmasında oluşabilecek sorunlar için önemliymiş ve doğumdan önce iki doz yapılıyormuş birer ay arayla normalde 20. haftada yapılıyormuş ama sadece arada 1ay olması geerktiği için aslında daha zamanım var diye düşünüyorum ama bakalım fırsat bulur bulmaz gidicem yaptırmaya

ayy maşallah benim hiç haberim yok hissettiğinden. ne güzel dimi. gittikçe daha da çok hissedersin. Sağlık versin Rabbim. :16:
ben kasılmanın nasıl bişey olduğunu bilmiyodum ayağa girilen kramplardan sanıyodum ama meğer karındaki kasılmalarmış.. 24. haftada filan başlamıştı sanırım. 15 gün önce dr. gittiğimde söylemiştim öyle yazmıştı bana. arada gene ayakta çok kalınca çok yürüdüğümde giriyo kasılma.
sonunda hallettiğin iyi olmuş 2 gün sonrada git yaptır mutlaka kuzum.

Allah'ım yaa böle güzel şeyler yazıyosun iyi haberlerini veriyosun ya çok mutlu oluyorum. :) Meryem kızımızın fotosunu çekte koy görelim sıpayı :nazar:
biz iyiyiz büyümeye devam ediyoruz . :)
sıradaki bebişlerimizi de bekliyoruz hayırlısıyla doğsunlar sonrada göbüşler dolsun :)
Annene çok geçmiş olsun canım. iyi bakın kendinize :54:

HÜlüüüüüü...
canım bizim sağlık ocakları ne kaa ilgili ayol. :) git yaptır aşını. şeker yüklemesini bende 24 haftayla 26 arası biliyodum yani nette öyle yazıyolardı. Ama devletteki 28. haftanda gel demişti. bende o arada özele gitmiştim 24. haftamda yapmıştı :)
Kızlarında iyiymiş maşallah. :nazar:
aman ne ilgilisi ayy normalde 20. haftada felan yapılıyomuş aramış bide eee bayramda girdi araya hiç gelmediniz diyo bide zaten iki gündür yanıma kadının numarasını almayı unutuyorum unutmasam şimdiye kadını arayıp kızcaktım niye aramıyosunuz sizin göreviniz takip etmek değilmi diye allahtan kötü olmadan o aradı ondada uyuz işte şeker yüklemesi dedi kafamaı bulandırdı nette felan 24 ve üstü diyo hep burda bizim kızlardanda 24diye duymuştum neyse artık 24. hafta gelsinde doktorumu arar sorarım o söyler ne yapmam gerektiğini aaa bu arada ben söylemedim dimi ben 20. haftada hafta bişeyler hissetmeye başladım böyle sanki yokuştan çıkarken içinden bişey kayar gibi olur ya öyle oluyodu yok canım bu değildir diyodum meğer o bebekmiş ama 21. hafta benimkiler bir başladı pir başladı gece gündüz tepiş tepişler ama eşim elini koyunca benimkiler zaten naza çekiyolar sus pus oluyolar ama olaki hareket etseler bile eşim hissetmiyo benim içmde olduğu içinmi ben hissediyorum yoksa eşimmi anlayamıyoki acaba

sende kaçakmışsın anladığıma göre sende hoşgeldin canım allah kolaylık versin inş hemencecik bitsin bizim veletleri beraber göndercez kız okula dur bakalım şuan en büyük bebk meryemimiz onunla en küçük beebğimiz arasında en fazla 1 yaş fark olucak inş o yüzden sıkı çalışmalara devam hadi bakayım:))) sarılın sıkı sıkı koçişlere

sende kaçakmışsın anladığıma göre sende hoşgeldin canım allah kolaylık versin inş hemencecik bitsin bizim veletleri beraber göndercez kız okula dur bakalım şuan en büyük bebk meryemimiz onunla en küçük beebğimiz arasında en fazla 1 yaş fark olucak inş o yüzden sıkı çalışmalara devam hadi bakayım:))) sarılın sıkı sıkı koçişlere

evett acık tatil yaptım:9: inşallah canım ama ben biraz askıya aldım o işi:1::1: olursa olur olmazsa kendi bilir dinlenmek istiyorum iyice bide başka bi iş teklifi daha var bakalım hayat ne gostericek, ben artık kocişe değil kociş bana sarılıyo :17::17::17::17:

ama cidden yok uğraşmicam en azından bir kaç ay kafa dinlemek ıstıyorum hayatta başka şeylerde varmış ve hayat güzelmiş koskoca senemi sadece bebeğe odaklı yaşamışımda farkında değilim..
allaha teslim ettim kendimi ,verirse başım üstüme vermezse de başım üstüne..
allah olanlara sağlık sıhhat güzellik nasip etsin, olmayıp isteyenlere de güzel haberi müjdelesin..yeterki o ol desin...

evett acık tatil yaptım:9: inşallah canım ama ben biraz askıya aldım o işi:1::1: olursa olur olmazsa kendi bilir dinlenmek istiyorum iyice bide başka bi iş teklifi daha var bakalım hayat ne gostericek, ben artık kocişe değil kociş bana sarılıyo :17::17::17::17:

ama cidden yok uğraşmicam en azından bir kaç ay kafa dinlemek ıstıyorum hayatta başka şeylerde varmış ve hayat güzelmiş koskoca senemi sadece bebeğe odaklı yaşamışımda farkında değilim..
allaha teslim ettim kendimi ,verirse başım üstüme vermezse de başım üstüne..
allah olanlara sağlık sıhhat güzellik nasip etsin, olmayıp isteyenlere de güzel haberi müjdelesin..yeterki o ol desin...

oh yaa ne güzel böyle ol hayatın tadını çıkar rabbim nasip etmediyse biz ne yaparsak yapalım olmaz ama eğer nasip ettiyse hiç bişey olmadan mümkün değil derken oluverir inş rabbim isteyen herkese nasip etmiştirde sadeec zamanını bekliyodur ve kimseyi aratmadan gönderir inş o müjdeleri peş peşe aman eşinle muhabbetinizi huzurunuzu artırsın rabbim hiç bozulmasın ağzınızın tadı

Back
X