Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba nasılsınız? Arada takip etmeye çalışıyorum ama bebişle çok kolay olmuyorsorunlarımız bitmiyor dikişlerim ağrıyor oturup kalkamıyorum
şimdi birde göğüslerim yara oldu emzirirken ağlayacak derecede acıyor
bi tavsiyeniz çözümünüz var mı kızlar yardım edin..
ayy sorma bizde ayniyiz…ayni anda evden cikip ayni anda eve giriyoruz… beraber calisiyoruz… goruyor halimi ama o gecip yatmaya benden once hak kazaniyor nedense… Allahtan son haftalarda isler gec bittigi icin genelde kayinvalidem de yemek yedik… yemekle fln ugrasmadim arada annemlere gitttik oyle gecti ama ozamana kadr hep oyle hareketler …
bence durumu kavrayamiyorlar … biraz algida sorun olusuyor kendilerinde
gulme gulme senide gorcem yakinda.. bu aksam yap sipanida 2 aya kalmaz ayni seylerden sikayetleniceksin…
ozaman da ben sana gulcemmmm![]()
Kizlar gercekten oyle mi oluyr ya,benimkide numuneliklerden,yelizin eşi gibi insallah hep boyle devam eder
canım yaa geçmiş olsun nedir bu göğüs yaraları yaa valla doğumdan sonra şimdide bu göğüs yarasından korkmaya başlıcam burcudada olmuş ya aslında bak şimdi aklıma geldi saf zeytinyağı yaraya bereye çok iyi gelir annem hemen bişey olunca onu sürer pamukla acaba göğsede bi faydası olurmuki hem hiç bi zararıda olmaz denemlimi acaba
valla katır gibi kavrıyolarda işlerine gelmiyo karşıma geçip napıyım ben söylede yapıyım diyo halbuki yapılacak işler zaten ben burdayım diye bağırıyo ama görmüyolar niyeyse yemek konusunda şanslıymışsın neyseki ama bi yemeklede bitmiyoki ütüsü temizliği çamaşırı hepsi sana bakıyo
valla canım sonradan değişirmi bilmem ama benimki özündede böyleydi zaten hamilelikten sonra bi değişiklik olmadı sadece daha sık ben napıyım ve yapma yorma kendini cümlelerini kullanıyo ama daha ilerisi yok malesef seninkide o ender bulunan numunelerdense inş değişmez maşallah de sende kaşı kıçını yeliz gibi buarada facede bişeyler döndürüyomuşunuzş yelizle :)) dün geçmişi okuyamadım ama okuycam en kısa sürede neyse burda ifşa etmeyek :))))
günaydın kızlaaarr gününüz aydın olsuns
snn
canım geçmiş olsun sendede olmuş göğüs yarası,yaygın galiba bu ara nede böyle oluyor ki acaba,inşallah biran önce geçer
esra
canım nurandan 2500 tane tesbih eklemeni istedi foruma giremiyormuş.Bendende 2000 ekler misin
gunaydin hnmlar ,
veee yarinnn haftasonu………… tatil geldi sonunda![]()
vallahi bugun benim kozalagi cok pis kitledim…. ben bir bebek arabasi ve oto koltuk begenmistim… bizimkide bu gibi seylerde cok takintili usenmez arastirir magazalarla konusur fiyat arastirmasi yapar…
evleniyorkende istedigim camasir makinesi yatak icinde arastirmisti boyle gercektende uyguna denk getirmisti… simdi bunla ugrasiyor.![]()
ohhh iyi olmuş uğraşsın dursun şimdi hatta bak ne dicem eğer baktın sizinkini buldu çabucak işi bitirdi olursa söyle bide bana ikiz bebek arabası aarştırsın:)))))
bende bugün patronumla birbirimize giriyoduk baktı ben haklıyım ve baskın çıkıyorum susmuyorum geri çekildi iyi oldu işten çıkcam diye baştan savma iş yapıyomuşum muamelesi yapıp durmasın bana
cnm bnim picabo.com.tr diye bir internet sitesi var ikizler icin arabalar mevcut cesit cesit… ordan sec begen arastri internetten pazarlik yap. cogu firma ekstra %10 indirim fln yapabiliyor.
bende ufak ufakbasladim artik arastirmaya fiyatlar yuksek… bilelim asagi yukari masrafimizi diyorum…
besik fln sectim :26: onlarada su seker testinden sonra fln mobilyacilar sitesi var ikitane Istanbulda… oralara gidip arastricam bakalim...
ahhh ahh mobilya deme sinirlerim bozuluyor benim kozalak ben yapcam yatak dedi hala elini atmadı bayramda zar şer bi resmini çizdi hala ben malzemelerini alıp yapcam diyo sinir ediyo beni öyle dolaba felanda gerek yokmuş evimiz kiraymış taşınırken kırılırmış hemde zor olurmuş küçük eve taşınırsak nereye koycakmışız koskocaman bizim gardrobumuz varmış onun bi köşesine koyarmışız ufacık bebeğin ne eşyası olackmışki bilmiyoki daha şimdiden sırf annemin aldığı hazırladığı eşyalar 3büyük kutu oldu ben zor sığıyorum o dolaba diyorum ozmaan benim eşyalarımı valize topla benimkiler valizde dursun benim bölümümü bebek dolabı yap diyo ne saçma sapan düşünceleri var bu erkeklerin yaaa aslında caploonba die bi mağaza varya orda çok güzel bi takım bulşmuştum büyüyen yataklardan üstelik aşağı kısmı yumurtlayan yataklar varya onlardan tam takımı 2000liraydı beyfendi kabul etmedi yapcam diye
bende o tarz şeyleri çok araştırırım canım netten önce fiyatlara bakarım sonra alışverişe çıkarım genelde üşenmezsem:))))
Cagan amipli dizanteri olduu offf.
Yine dunden beri hastanede yatiyoruz..bugun ikinci gun.biseu olmazssa yarin cikcaz...serdar kaliyo yannda. Ende kalamiyorum. Tuvalet geliyor yaptiramiyorum...vs.bide bana da bulasir korkusuyla da kalamadm...
Suan hastanedeyimmm..
Dun aglamzktan bhal oldum...bu sehirde yalniz olmak cok koydu..
Ne annmler var ne kv. Ler.
Suzoi
Ustteki besik cok kullanissiz...6 ay anca kullanilir..cocuk ayaklaninca cmburlop duser..tavsiyem park yatak.3-4yasina kdar kullaniliyor...
Sonrada baza alir yada lake yatak alir koyarsin...
Cagan amipli dizanteri olduu offf.
Yine dunden beri hastanede yatiyoruz..bugun ikinci gun.biseu olmazssa yarin cikcaz...serdar kaliyo yannda. Ende kalamiyorum. Tuvalet geliyor yaptiramiyorum...vs.bide bana da bulasir korkusuyla da kalamadm...
Suan hastanedeyimmm..
çook geçmiş olsun canım.Cagan amipli dizanteri olduu offf.
Suan hastanedeyimmm..
çook geçmiş olsun canım.
sen yanında olmak istersin mutlaka ama yapacak bişey yok.
kızımız da önemli.
babası ona çok iyi bakacaktır eminim.
inş hemen çıkarsınız.
çocuk işte düşecek kalkacak hastalanacak tabi.
önemli olan sağlığına en kısa zmaanda kavuşması...
yalnızım diye üzülme sakın.
bak çoğumuz öyleyiz.
en azından senin annene bi haber uçursan koşargelir.
benim kimsem de yok gelebilecek.
dedem rahatsızlandı,üstelik geçici bişey de değil.
parkinson...ne yürüyor ne yiyor içiyor.
annem kendine zor bakarken şimdi ona bakıyor.
k.validem yaşlı gelse ben ona bakmak zorunda kalırım.
hepsini geçtim,eşim de yok yanımda.
7.aydan sonra bakalım tek başına ne yapıcam...
düşünmek bile istemiyorum.
bari kozalak olsaydı...
ben mobilyalı çekmeceli büyüyenlerden almak istiyorum.Suzoi
Ustteki besik cok kullanissiz...6 ay anca kullanilir..cocuk ayaklaninca cmburlop duser..tavsiyem park yatak.3-4yasina kdar kullaniliyor...
Sonrada baza alir yada lake yatak alir koyarsin...