Dostlugun ve dayanışmanın topiği

amin canım inşallah ya doktor kaç oldugunu solemedi bende ilk kez tedaviye başladıgım için aklıma gelmedi soramadım ama baya yumurtan gelişti dedi hatta tutunursa cogul gebelik olabilir dedi inşallah tutunmuştur

ya maşallah sper inşallah tutunurlar ananas ye 1-2 gün rahmi kalınlaştırıp bebegın tutunmasını sağlıyo allahım gönlüne göre versin o zaman 12 gun sonra belli olcak inşallah:)

ya maşallah sper inşallah tutunurlar ananas ye 1-2 gün rahmi kalınlaştırıp bebegın tutunmasını sağlıyo allahım gönlüne göre versin o zaman 12 gun sonra belli olcak inşallah:)

onu duymuştum canım bugün eşime aldırayım bari.. canım zaten 2 hafta sonra 29 kasım eşimle ilk tanıştıgımız yılımız 29 kasım 2007 :54: inşallah kan testi yaptırırım. ona güzel hediyeyi veririm ona hep evlilik yıl dnümünde niyetim vardı nasip olmadı allahım nasip eder inşallah

onu duymuştum canım bugün eşime aldırayım bari.. canım zaten 2 hafta sonra 29 kasım eşimle ilk tanıştıgımız yılımız 29 kasım 2007 :54: inşallah kan testi yaptırırım. ona güzel hediyeyi veririm ona hep evlilik yıl dnümünde niyetim vardı nasip olmadı allahım nasip eder inşallah

ayyyyyy hadi inşallah hayatımmm allahım gonlune göre versin mucizeni sana kavustursun allahım:49::49:

Içim şişti yine yaaaaaaaaa bu yeni gelen kızın inadına doğurana kadar çalışacam o olacak

hülyaa anoldu sakin ol kızlarımdıa sinirlendirme

ayyyyyy hadi inşallah hayatımmm allahım gonlune göre versin mucizeni sana kavustursun allahım:49::49:

hülyaa anoldu sakin ol kızlarımdıa sinirlendirme

ay elimde kalacak dedimki cuma günleri herkes cuma namazına gidince kapıyı kilitleyin dedim aynen böyle bu tabiri kullandım sorunlumudur piskopatmıdır nedir başladı bağırmaya zekasız neymiş arabayı açıp arabalrımı götürcekelrmiş kızın zekesi buna yetiyo dengesiz kapıyı kitleyin deyince bunu anlıyo emir veremezmişim ben ona insnaın yetişme tarzı kültür seviyesi ailesinden aldığı terbiye heryerde belli ediyo kendini bende senmisin bunu diyen öğlenden beri emir hitabı kullnaıyorum emir öyle verilmez böyle verilir dengesiz problemli

ay elimde kalacak dedimki cuma günleri herkes cuma namazına gidince kapıyı kilitleyin dedim aynen böyle bu tabiri kullandım sorunlumudur piskopatmıdır nedir başladı bağırmaya zekasız neymiş arabayı açıp arabalrımı götürcekelrmiş kızın zekesi buna yetiyo dengesiz kapıyı kitleyin deyince bunu anlıyo emir veremezmişim ben ona insnaın yetişme tarzı kültür seviyesi ailesinden aldığı terbiye heryerde belli ediyo kendini bende senmisin bunu diyen öğlenden beri emir hitabı kullnaıyorum emir öyle verilmez böyle verilir dengesiz problemli
hülü nezman çıkcan sen izne bu kadın seni izne cıkmadan sinirden allah korusun ikizlerine normal yoldan dogurtur haa :52:

hülü nezman çıkcan sen izne bu kadın seni izne cıkmadan sinirden allah korusun ikizlerine normal yoldan dogurtur haa :52:

hakkaten bu kadın sayesinde normal doğum yapcam hemde onun üzerine üzerine doğuracam tüm pisim kirim onun üzerine saçılacak o olacak:))) heheehehe ne güzel plan ama bak gözlerim parladı dur kız ben o zamana kaadr şimdide hazır sabah bulantılarım geri gelmişken sabahın nurunda işe gelirkenden üzerinemi çıkarsamki :)))

günaydın kızlarrrrrrrrr...

yine erkenciyim bugun sürekli 7-7.5 gibi kalkıyorum benimkiler uyurken internette rahattca dolaşıyorum..:D

tesbihler bitmiş isteyen bi kişi alabilir....sırayı

günaydın kızlarrrrrrrrr...

yine erkenciyim bugun sürekli 7-7.5 gibi kalkıyorum benimkiler uyurken internette rahattca dolaşıyorum..:D

tesbihler bitmiş isteyen bi kişi alabilir....sırayı

günaydın canım
tesbihi alpgülsüne okuyalım demiştik ya geçen sefer tüp bebeğe başlıyo bu hafta sanırım yada başladı bile sonradaaaa senin prensesinde sıra:)))

güünnün ilk günaydını benden olsun arkadaşlar..

dün koç taşa gittik kitaplık alalım dedik. bi tane vara yetmiyor ikimizde öğretmen olunca ıvır zıvır çok tabi..
e bide çağan okula başladı onunda kağıt işleri oluyor. ana sınıfı olsada :D

çok güzel genç odası vardı geçen gittiğimde 1500 olan takım 1000 tl ye düşmüş .
çağanıma onu bile alamadık çok kararsız kaldık..
evimiz biliyosunuz 2+1 bi o da yatak odası bi oda da çekyat ve pc var oyuncak sepeti v.s
öyle ettik böyle ettik cok zor olmuyor o da tam takım olarak..
kiramız uygun ev sahibimiz çok iyi kiramızı artırmıyor bile 500 tl.. burdan çıksam bizim muhitte 3*1 var karşı binada 1500 tl kira..
burdanda ayrılamıyorum bakıcım hazır yan binada çağanın bakıcısı..

bir ton ağladım akşam:43::43::43::43::43::43: eve sığmıyurz falan filan diye.
yazık eşim teselli etti ama. benim sinirler bi kere boşaldı.ağlaya ağlaya gözüm şişmiş.

bugunde arkadaş okuldaki bayan arkadaşları çağırdı aşure, keşkek bide humus yapacakmışşş..
oraya gitcem.... sizin yerinizede yerim..:9::9::9:

dün 3 saatten fazla gezince kasıklarım sğrıdı.. gece ağrılarına devam haldeyimmm.
namazı artık oturarak kılmaya başladımm:10::10:

günaydın canlarım.naber?
ayyy ne kadar güzel hissediyorum,bilseniz.
ne zor bir haftaydı yawwww.
Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın.
Yarabbim çok büyüksün.
eşeğimi kaybedip tekrar bulmuş gibiyim:34:
valla bebişe ne bi parça bişey alasım ne bakasım vardı.
şimdiiiiiiiiiiiiiiiii melekime kıyafet bakabilirimmmm:52:
ay çok güselllllllll:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

esracım

dünya malı için ne diye gözyaşı döküyorsun.deli misin ya?
Allah sana,eşine,meleklerine sağlık versin.gerisi boş.
her şey zamanla olur,alınır,satılır.ama ya sağlık????
kendi evine geçince odalarına uygun mobilyalar alırsın.
iyi ki de önceden almamışım bile dersin.modası geçecekti şimdiyeee:27:

bu arada sizlere sorum: şeker yüklemesi nasıl yapılıyor?
aç gittik,o şekerli ne idüğü belirsiz maddeyi içtik.nasıl içeceksem?ben vişne suyu bile içemem.
mecbur içicez.sonra bekleme var mı?kozalağı ona göre yanımda götürücem.

hııı bi de tetanoz aşısı için sağlık ocağından aramışlardı geçen hafta.
senseee,hülüüü nasıl geçti?ben en son yaptığımda ilk gün sorun yoktu.2gün ağrımıştı.
2.doz uygulamada kolum felç olduğundan:27: 3.dozu yaptırmaya yusuf yusuf olmuştum,yaptırmadım.
hepsini yapsam şimdi bu derdi çekmezdim.

yaw sen hamile kaldığında istifa etmedin mi?
ha bugün ha yarın işi bırakıcam derken sen o iş yerinde doğurursun yeminle:52:
yaw bu arada senin eşinin yüksek lisansı ne oldu?
sanki hep evde gibin:44:

gunaydinn hanimlar ,

dün koç taşa gittik kitaplık alalım dedik. bi tane vara yetmiyor ikimizde öğretmen olunca ıvır zıvır çok tabi..

evimiz biliyosunuz 2+1 bi o da yatak odası bi oda da çekyat ve pc var oyuncak sepeti v.s
kiramız uygun ev sahibimiz çok iyi kiramızı artırmıyor bile 500 tl.. burdan çıksam bizim muhitte 3*1 var karşı binada 1500 tl kira..

yazık eşim teselli etti ama. benim sinirler bi kere boşaldı.ağlaya ağlaya gözüm şişmiş.

bugunde arkadaş okuldaki bayan arkadaşları çağırdı aşure, keşkek bide humus yapacakmışşş..

dün 3 saatten fazla gezince kasıklarım sğrıdı.. gece ağrılarına devam haldeyimmm.

kiz vallaha bana 2+1 deme ayni durum bende var. gerci benim odalar buyuk ama sigmiyoruz onu oraya bunu buraya tikistirr ancak.. dun annem geldi iste biraz battaniyeleri kullanilmayan nevresimleri faln paketleyip buyuk hurclara koyup kaldirdik… ben biraz kullanmadiklarimi ayikladim ama yokyok yani …. nasil olcak bilmiyorum….
senin sinirlerin bosalmis tatlim… Allah saglik sihhat versin bir sekilde gonlune gore ev bulursun insallah… bizde kipirdayamiyoruz kiramiz uygun diye… ev bakiyoruz ama en az 3+1 almamiz sart fiyatlar ucmus … bakalim hayirlisi nolcak…

günaydın canlarım.naber?
Yarabbim çok büyüksün.

esracım

aç gittik,o şekerli ne idüğü belirsiz maddeyi içtik.nasıl içeceksem?ben vişne suyu bile içemem.

senseee,hülüüü nasıl geçti?ben en son yaptığımda ilk gün sorun yoktu.2gün ağrımıştı.
2.doz uygulamada kolum felç olduğundan:27: 3.dozu yaptırmaya yusuf yusuf olmuştum,yaptırmadım.

all kuzum all keyfini cikar artik bolbol… yeter stress yaptigin …. biraz simart bakalim kendini artik …
valla benim asi gayet iyiydi.. ilki 2 gun agridi… ilk gun pek yoktu 2. gun biraz daha hissettim ama sonra gecti..
simdi haftaya pazartesi 2. sini olucam bakalim…
ondan biraz tirstim ama genelde daha cok agrirmis yaa…

valla seker yuklemesi icin yarin bizim ebe teyzeyi agrayip konuscam nasil olucak nezamn gelim diye… detaylari alinca yazarim ama ozlemin dedigine gore 2 saat gidiyormus.. hareket etmemen lazimmi….

ebdaa

şekere aç gideceksin eğer 50 lik yapacaklaras 1 saat bekleyip kan vereceksin..

bana sanırım 100 lük yaptılar yada 75 lik.

o gıcık seyi içmeden kan veriyosun açlık kan şekeri
sonra 1, saat sonunda bi daha kan veriyosun.
sonra 2. saat sonunda bi daha kan..

yani benimki 50 lik olsaydı 1 saat beklicektim. ama daha fazla doz olduğu için 2 saat bekeldim.

en az 1 saat bekliceksin herhalukarda

günaydın canlarım.naber?
Yarabbim çok büyüksün.

esracım

canım şeker yüklemesi için aç gidip o şeyi içcen mecbur sonrada bana 1 saat bekletti put gibi bekliyosun :)) sonrada sonucun çıkması için 1 saat bekledim ben
aşıda canım ilk gün sadece az biraz ağrıdı ama gece baya ağrıdı oda sol koluma yapıldı sağlak olduğum için sağ kolumu kullnacam diye ama ben solumdan başka tarafa yatamadığım için iki gece bana çok zor geçti üzerine yatamadım başka yatacak pozisyonda yok ama öyle abartı bi ağrıda olmadı açıkcası

oyy canım yaa anlaşılan dün seninde benim gibi stresli gıcık bi gün olmuş canım benim huzurunuz yerinde olsunda boşver ne diye üzülüyosun hem başka eve çıksan orasıda kira yine değiştircen yine allahım inş kendinize göznlüne göre büyük bi, ev nasip etsin sıkma canını hep bu hormonlar yüzünden zaten başımıza gelenler:))
ohhh afiyet olsun buarada yarasın inş prensesimize löp löp et olsun:))

ebdaa

şekere aç gideceksin eğer 50 lik yapacaklaras 1 saat bekleyip kan vereceksin..

bana sanırım 100 lük yaptılar yada 75 lik.

o gıcık seyi içmeden kan veriyosun açlık kan şekeri
sonra 1, saat sonunda bi daha kan veriyosun.
sonra 2. saat sonunda bi daha kan..

yani benimki 50 lik olsaydı 1 saat beklicektim. ama daha fazla doz olduğu için 2 saat bekeldim.

en az 1 saat bekliceksin herhalukarda

anaaam baan öyle bişey yapmadılar yoksam onudamı yanlış yaptılar 50'lik içirdi sonra kan verdim sonucunu aldım okadar ikinci kanı felan vermedim ozman anladığım kadarıyla benim sadece açlık şekerime bakıldı tokluğa bakılmadı öylemi:))

yok kız o ilk gittiği gün akşama doğru aradıda yaaa çok zor ben yapamıcam dedi ya o gün bi geri döndü dönüş o dönüş daha sakarya lafı etmedi yani yüksek lisans sadece askerlik için celpleri kaçırıpta bakaya cezası ödemekten kurtulmamıza yaradı valla en sonunda bakaya kalmaktan hapse girecekti:)) söylemesi ayıp iki kez bakaya kaldıda:))

gunaydinn hanimlar ,

esra ac derken sabah acligimi olucak yani…. neyse en iyisi ben bugun arayip ogrenim durumu detayli sekilde…
mumkunse cumartesi icin randevu almaya caliscam bakalim…

ayyy uzun zamandan sonra yine dun evdeydik butuk gun nasil guzel dinlenmisim yalniz uyudukca uyuyasim gelmeye basladi benim… butun gun pijamalarla takildim… :46::68:

sizlerde ne var ne yok bakalim… :26:

canım benim istifamı kimse sallamadı bu ay sonu şu ay sonu derken sanırım yasal izin hakkıma kadar çalışcam zaten 12 ay kaldı:)) ama artık havalar soğumaya başladı büyük bi yükleme var ay sonunda onuda halledip daha da gelmem heralde

sende al tabi cicileri bicileri ohhh mis gibi sür artık hamileliğinin keyfini inş ikinci bahar olsun yavrunla sana ve bidaha hiç üzülmeyin sıkıntı yaşamayın

gunaydinn hanimlar ,

esra ac derken sabah acligimi olucak yani…. neyse en iyisi ben bugun arayip ogrenim durumu detayli sekilde…
mumkunse cumartesi icin randevu almaya caliscam bakalim…

ayyy uzun zamandan sonra yine dun evdeydik butuk gun nasil guzel dinlenmisim yalniz uyudukca uyuyasim gelmeye basladi benim… butun gun pijamalarla takildim… :46::68:

sizlerde ne var ne yok bakalim… :26:

ohhhh ne güzel bende aksine hiç dinlenemedim öğleden sonra cinnet moduna geçtim faceden okursun olanları :)) ben sabah aç gitmiştim canım ama bana aç gel tok gel diyen olmadı hatta sorduğum sekreter farketmez aç tok demişti ama testi yapan adam açsın dimi diye özelllikle sordu

Back
X