Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kızlarrrrrr bana degil yeğeninize kızın bir izin vermiyo ki topige faceye bakayım :(
bğtün ilgiyi Özser bekliyo

ebda sonuçtan haber ver canım
Hülya Yasin oku Özser paşaya
Aralık 7 şinde yapcam galiba Mevlüt'ü

Kızlarrrrrr bana degil yeğeninize kızın bir izin vermiyo ki topige faceye bakayım :(
bğtün ilgiyi Özser bekliyo

ebda sonuçtan haber ver canım
Hülya Yasin oku Özser paşaya
Aralık 7 şinde yapcam galiba Mevlüt'ü

kız okumuştum ya ben herkesten 1 tane alıyosun diye ebn tekrar okuyummu demedim
eğer eksik kaldıysa kaç tane eksik olduğunu söylede okuyum canım özserimize feda olsun:))

canım tamam takip edeyim ben ama şuanki son durumu bi söyle baa sen ben 10.000okumuştum irem 4.000vardı 800de geçen seferden kalan toplam 14800oluyor başka varmı benim kaçırdığım

buarada kızlar bende facede takılıyorum akşamları yada hafta sonları felan ama burayada işten fırsat buldukça sürekli bakıyorum kimse olmayınca bende bişey yazmıyorum ama dünden beri işlerden giremedim yaaa face'i olmayanlar başka yerlere gitmesin kızlar hadi gelin buraya yada hep birlikte ebda'nın kocasını ikna edelim bizimle yazışmak için face sahibşi olmasına izin vermesi için:))))

günaydın kızlar

buarada esracım ve topiğimizin hasta olan diğer çiçekleri hepinize geçmiş olsun allah şifa versin dikkat edin kızceler kendinize

Gunaydinn kizlar ,

haftanin son gunu….. :46::32::32:

bu haftasonunuda evde yatarak gecirmeyi planliyorum :51:
gerci yarin perdeci gelicek… eve perde yaptiriyorken aklimizda cocuk olmadigi iicn kucuk odanin perdelerini yaptirirken yanlis tercihde bulunmusum… onlari halledicem kismetse… onn disinda pasooo yatisss…… :111:

Gunaydinn kizlar ,

haftanin son gunu….. :46::32::32:

bu haftasonunuda evde yatarak gecirmeyi planliyorum :51:
gerci yarin perdeci gelicek… eve perde yaptiriyorken aklimizda cocuk olmadigi iicn kucuk odanin perdelerini yaptirirken yanlis tercihde bulunmusum… onlari halledicem kismetse… onn disinda pasooo yatisss…… :111:

OHHHH BAL MİS NE GÜZEL ACABA BEN NE YAPSAM HAFTASONU :(((

Gunaydinnnn

Hulyaaa hic gorisemiyoruz da .napiyorsun kon.usmayali ...

Nasil gidiyor...

esracım ayran içtik ayrı düştük valla yaa artık sıkıntılarım ağrılarım iyice arttı geceler işkence oldu psikolojim çok kötü çorabımı felan giyemiyorum en basiti tuvalete gidip egliyorum nefes nefese kalıyorum buda zoruma gidiyor hele iki gündür bıraksan oturup ağlıcam işyerindede iş yok gibi ama günün sonunda bi bakıyorum zar şer çıkıyorum işyerinden yetişmiyo zaman yetmiyo ee face'yede giremiyorum gündüzleri malum o sebeple görüşemiyoruz sen ne durumdasın haftayamı senin doğum şu an ayy allahım kurtarsın esracım inş kolaycacık
buarada tesbihler ben 20.000tane daha okudum 34800oldu ben geçen demiştim ama sende bi sıkıştır şu kızlar faceden sıra birikti de:)) senin doğuma ve sonrada inş iremin doğumuna yetiştiremicez böyle giderse

kızlar bu arada biz bugün 6. ayımızı bitirdik:))) Allahım 8. 9. ayın bittiğinide hayırlısıyla görmeyi nasip etsin inş herbirimize

OHHHH BAL MİS NE GÜZEL ACABA BEN NE YAPSAM HAFTASONU :(((

esracım ayran içtik ayrı düştük valla yaa artık sıkıntılarım ağrılarım iyice arttı geceler işkence oldu psikolojim çok kötü çorabımı felan giyemiyorum en basiti tuvalete gidip egliyorum nefes nefese kalıyorum buda zoruma gidiyor hele iki gündür bıraksan oturup ağlıcam işyerindede iş yok gibi ama günün sonunda bi bakıyorum zar şer çıkıyorum işyerinden yetişmiyo zaman yetmiyo ee face'yede giremiyorum gündüzleri malum o sebeple görüşemiyoruz sen ne durumdasın haftayamı senin doğum şu an ayy allahım kurtarsın esracım inş kolaycacık
buarada tesbihler ben 20.000tane daha okudum 34800oldu ben geçen demiştim ama sende bi sıkıştır şu kızlar faceden sıra birikti de:)) senin doğuma ve sonrada inş iremin doğumuna yetiştiremicez böyle giderse

yat kuzu yat dinlen sende… hic bisey yapma baska valla…..
kiz ben tek bebisle zorlaniyorum saga sola donuyorken… seninki gayet normal… yorulma olaylair bende yeni basladi ama oyle cok degil.

yat kuzu yat dinlen sende… hic bisey yapma baska valla…..
kiz ben tek bebisle zorlaniyorum saga sola donuyorken… seninki gayet normal… yorulma olaylair bende yeni basladi ama oyle cok degil.

valla canım bikaç aydır hemencecik ve çok yoruluyorum ama önemsemiyodum normal şeyler bunlar ve abartıyorumdur bana öyle geliyodur felan deyip geçiyordum ama artık zoruma gitmeye başladı düşün yatağa yatıyorum yatağa yerleşene kadar sanki merdiven çıkmış yada koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum iyice yerleşmeden önce bi süre nefesimin düzelmesini bekliyorum allahım kolaylığını versin inş da gerçekten zormuş

Back
X