- 8 Eylül 2011
- 598
- 100
- 318
Arkadaşlar birtek buraya derdimi anlatıp,sıkıntılarıma çözüm bulabiliyorum.Hep özenmişimdir aslında böyle bütün dertlerini,mutluluklarını,heyecanlarını kız kardeşi gibi gördükleri arkadaşlarına anlatmalarını,sürekli beraber gezmelerini vs.Ama ne lise de ne de üniversitise de dost edinememişim ben.İlk başta soğuk gibi görünen ama tanışıp alıştıktan sonra benim o kişinin yanında kendimi rahat hissettikten sonra gayet sıcakkanlı,pozitif,arkadaşlarının her zaman yanına gidip dertleşebileceği biriyim.Belki diceksiniz ki insan kendini hep iyi sanar dışarıdan nasıl kendini bu kadar iyi görebildin diye.Bir örnekle anlatim.Üniversitede final sonuçlarımızın açıklandığı gün yoldaydım.5 saatlik yol üniversitenin olduğu şehire gittim.Arkadaş mesaj atmış ve belli ortalamayı geçemediği için sınıfı geçememiş yani üst sınıftan ders alamıyor.Hemen bana mesaj attı çoğu derslerden kalmış.Buluşalım mı birileriyle konuşmaya ihtiyacım var dedi.Kendime en yakın hissettiğim arkadaşım o yorgun olduğum halde tamam dedim yurda döner dönmez valizi bıraktım üzerimi değiştim tam çıkıcam yeni bir mesaj.'Canım ben sevgilimle buluşucam sen gelme istersen hem yorgunsundur.' Bunu buluşmamıza 10 dk önce söylüyor.Bana söz veriyor ve sevgilisi işini erken bitirince onunla buluşmayı tercih ediyor.Üzüldüm,kırıldım biraz ama o gün hassas olduğu için alttan aldım.5 kişi arkadaş grubuyuz zaten.Yaz tatiline girdik ben mesaj gönderiyorum facebooktan toplu halde konuşalım diye toplu mesaj şeklinde.İlk attığımda sadece 1'inden mesaj geldi.Sonunda isyan ettim 'siz mesaj atmıyorsunuz bari ben atim dedim ama bu seferde kimse geri dönmüyor' dedim ondan sonra birkaç mesaj attılar o kadar.Ya düşünün 3 ay tatil boyunca 1 kere.Hı tabi bir de en yakın arkadaş dediğim kız 2 gün önce başka bir arkadaşından şikayet etmek için selam yazıp derdini anlattı bende birkaç tavsiye verdim hoşçakal demeden çıktı gitti.Tatile girmeden önce beraber son kez bir yere gidelim dedim söz verdikleri halde iptal ettiler ben memleketime döndükten sonra gezmişler fotoğraflarını hemen facebooka atmışlar.Lise arkadaşlarım deseniz iyiler en azından başları sıkıştığında değil benimle görüşmek istedikleri için arıyorlar soruyorlar o da sadece memlekette olduğum zamanlar.Üniversiteye gittiğimde onlardanda ne mesj alabiliyorum ne arama.Ben bir adım atıyorum ama karşılık göremiyorum.Kızlar bende mi sorun :26: Ne olur yardım edin 2 hafta sonra gidicem okula kimsem yok orada arkadaşlarım dışında.Onlarda böyle yapınca iyice yalnız kalıyorum nasıl zaman geçer orda ailemsiz,arkadaşlarımdan ilgisiz,dostsuz... 
Uzun oldu biraz farkındayım,kusura bakmayın bu üzüntüyle yazdım bi sürü

Uzun oldu biraz farkındayım,kusura bakmayın bu üzüntüyle yazdım bi sürü

Son düzenleme: