- 9 Nisan 2019
- 40
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi cigdemkelebek
-
Benim en yakin cocukluk arkadaşım nikah sahidim olacakti sen olursun dedim sevgilime sormam lazim ya izin vermezse dedi :) sevgiline boyle bisey sorarda izin vermedi diye karsima gelirsen bukadar yili cope atar bdaha suratina bakmam demstim :) sizde acik olun arkadasiniza kusura bakma ama ben bu riski goze alip seninle gorusmeye calisiyorum sen o fedakarligi yapamayacaksan simdi kopalim de bdahada yazma8yıllık bi arkadasım var zmanında bazı seyler yasadık ve esim onla gorusmemi yasakladı ama ben ginede gizli gizli onunla konusuyorum telefondan bikere yakalandım gecen sene evden kovdu esim beni sonra soz verdim konusnuycam die barıstık ama hala konusuyoruz oda evliydl ayrıldı ve suan hayatında birisi var bana bugun dediki eger evlenlrsem gorusemiycez uzulurmusun falan dedi bende deidm sn mutlu olda dedim faeketmez dedim ama kafama cok takıldı ben onun icin bukadsr risk alıyoken sizce onun bana soyledigi bu sey dogrumu biz onla gizli hesaptan konusuyoruz evlenlnce hesap kullanamazmıs oglanı cok seviyomus ama ben sırf onun icin hesap kullanıyorum ve kendimi suan salak gibi hissediyorum bu dostlukmu sizce napmalıyım
Haklsın yarin oyle soyluycem benimki evlilik degilml suan kocam duysa beni bosar billyomusun bide bana diyoki kalkmıs napıyım cok seviyorum onu diyo 8yılımamı yanayım neye yanayım bilemedim valla insam istse gizlide olsa bl sure sonra cok sevdigl insanla konusur demekki beni okadar onemsemiyomus onu anladım :) buarada noldu arkadasın oldumu nikah sahidi peki cok ilginc ciddenBenim en yakin cocukluk arkadaşım nikah sahidim olacakti sen olursun dedim sevgilime sormam lazim ya izin vermezse dedi :) sevgiline boyle bisey sorarda izin vermedi diye karsima gelirsen bukadar yili cope atar bdaha suratina bakmam demstim :) sizde acik olun arkadasiniza kusura bakma ama ben bu riski goze alip seninle gorusmeye calisiyorum sen o fedakarligi yapamayacaksan simdi kopalim de bdahada yazma
İstese evlenince gercek hesap acar esinede soyler ve benimle gorusur ben olsam gerekrse esimden yazarm hatrını sorarım mesela vunku biz uzun yıllardır arkadssız her konuda guveniyoruz birbrimze esim istememe nedeni aramızda bi konusma gecti arkadasımla esimle o ara sıkıntılarımız vardı evliligimizde arkdsm bana ayrıl vs flan diyodu boyle konusmalarmz vardı bunlsrıngordu esim buyuzden onla gorusmemi yasakladıOglan o hesabin gizli bi hesap oldugunu nerden bilcek ki, arkadasimla konustugumuz hesabim der gecer istese.
Ayrica esiniz neden gorusmenizi yasakladi ozel degilse merak ettim? Evlenince sizinle gorusemiycek olmasi cok sacma geldi bana.
Anladim canim. Bence arkadasiniz cok yanlos dusunuyor ben olsam cok sevdigim dostumu hayatta birakmam, gorusmeden de duramam. Evlenince gorusemeyiz diye bu duruma simdiden yer yapiyo gibi davranmasi bana garip geldi biraz.İstese evlenince gercek hesap acar esinede soyler ve benimle gorusur ben olsam gerekrse esimden yazarm hatrını sorarım mesela vunku biz uzun yıllardır arkadssız her konuda guveniyoruz birbrimze esim istememe nedeni aramızda bi konusma gecti arkadasımla esimle o ara sıkıntılarımız vardı evliligimizde arkdsm bana ayrıl vs flan diyodu boyle konusmalarmz vardı bunlsrıngordu esim buyuzden onla gorusmemi yasakladı
Yasakladı kelimesi bile sizin de eşinize ne kadar itaatkâr olduğunuzu gösteriyor. Bu sebeple arkadaşınızın da sizinle aynı düşüncede olması sizi üzmemeli.İstese evlenince gercek hesap acar esinede soyler ve benimle gorusur ben olsam gerekrse esimden yazarm hatrını sorarım mesela vunku biz uzun yıllardır arkadssız her konuda guveniyoruz birbrimze esim istememe nedeni aramızda bi konusma gecti arkadasımla esimle o ara sıkıntılarımız vardı evliligimizde arkdsm bana ayrıl vs flan diyodu boyle konusmalarmz vardı bunlsrıngordu esim buyuzden onla gorusmemi yasakladı
Eşin neden istemiyor?8yıllık bi arkadasım var zmanında bazı seyler yasadık ve esim onla gorusmemi yasakladı ama ben ginede gizli gizli onunla konusuyorum telefondan bikere yakalandım gecen sene evden kovdu esim beni sonra soz verdim konusnuycam die barıstık ama hala konusuyoruz oda evliydl ayrıldı ve suan hayatında birisi var bana bugun dediki eger evlenlrsem gorusemiycez uzulurmusun falan dedi bende deidm sn mutlu olda dedim faeketmez dedim ama kafama cok takıldı ben onun icin bukadsr risk alıyoken sizce onun bana soyledigi bu sey dogrumu biz onla gizli hesaptan konusuyoruz evlenlnce hesap kullanamazmıs oglanı cok seviyomus ama ben sırf onun icin hesap kullanıyorum ve kendimi suan salak gibi hissediyorum bu dostlukmu sizce napmalıyım
en yakın dostluklar, sonu kazık atmayla bitmiştir...dostluğa, arkadaşlığa inanmıyorum...8yıllık bi arkadasım var zmanında bazı seyler yasadık ve esim onla gorusmemi yasakladı ama ben ginede gizli gizli onunla konusuyorum telefondan bikere yakalandım gecen sene evden kovdu esim beni sonra soz verdim konusnuycam die barıstık ama hala konusuyoruz oda evliydl ayrıldı ve suan hayatında birisi var bana bugun dediki eger evlenlrsem gorusemiycez uzulurmusun falan dedi bende deidm sn mutlu olda dedim faeketmez dedim ama kafama cok takıldı ben onun icin bukadsr risk alıyoken sizce onun bana soyledigi bu sey dogrumu biz onla gizli hesaptan konusuyoruz evlenlnce hesap kullanamazmıs oglanı cok seviyomus ama ben sırf onun icin hesap kullanıyorum ve kendimi suan salak gibi hissediyorum bu dostlukmu sizce napmalıyım
8yıllık bi arkadasım var zmanında bazı seyler yasadık ve esim onla gorusmemi yasakladı ama ben ginede gizli gizli onunla konusuyorum telefondan bikere yakalandım gecen sene evden kovdu esim beni sonra soz verdim konusnuycam die barıstık ama hala konusuyoruz oda evliydl ayrıldı ve suan hayatında birisi var bana bugun dediki eger evlenlrsem gorusemiycez uzulurmusun falan dedi bende deidm sn mutlu olda dedim faeketmez dedim ama kafama cok takıldı ben onun icin bukadsr risk alıyoken sizce onun bana soyledigi bu sey dogrumu biz onla gizli hesaptan konusuyoruz evlenlnce hesap kullanamazmıs oglanı cok seviyomus ama ben sırf onun icin hesap kullanıyorum ve kendimi suan salak gibi hissediyorum bu dostlukmu sizce napmalıyım
[/QUOTE senin verdiğin degeri zerrece hak etmiyormuş yolla gitsin dost most degil. Eşiniz neden bu kadar karşı çıktı kız arkadaşınıza onu anlamadım.
hemde ne değişik insanlarArkadaşınız zamanında ilişkiniz için ayrıl demiş diye eşiniz görüşmenizi istemiyor.
Peki arkadaşınız neden evlenince görüşmeyi kesecek?
Çok değişik tiplersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?