Dostluk denen birşey kalmamış arkadaş.....

ozzy86

Umudumu yitiriyorum.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
128
0
26
Adana
...............................................................................

Son düzenleme:
Ah canmm okadar çok şerefsiz varki dost dediğim insanlar sürekli başkalarına sırlarımı açıklarımı anlatıyolarmış sonradan geldi kulağıma ve artk asla görüşmüyorum.etrafmda dolu arkadaş var ama güvendiğim kimse yok.bu devirde ilişkide dostlukta çok zor.hele çekememezlik olayı kızlarda yokmu..hemen sevgilisine yada başkasına seni kötülücek senden soğutucak şeyler anlatırlar heralde sana bakcağını sana karşı ilgisi olduğunu düşünerekmidir nedir

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin denilen bir çağda yaşıyoruz. Ne kötü sana gülen sırlarını paylaştığında yardımcı oluyormuş gibi davranan ama arkandan da bir sürü kuyu kazanların sürüsüne bereket yaaa aslında o kişinin düğününe gidip damadın eski kız arkadaşında gelininde eski dostundan bir anlamlı bir hediyeee.. :) güzel olurdu aslında..

Çok üzüldüm senin adına :( Yazıklar olsun onlarada allahından bulsunlar inşallah...
Bu devirde gerçekten güvenmek çok zor arkandan kimler ne işler çeviriyorlar ama sen sıkma canını geçte olsa çıkardın bu insanları artık hayatından. Önüne bakıcaksın bundan sonra ve birine dostum derken artık bir kere daha düşünüceksin! :)

Yok artık dostum demiyorum.Arkadaşım var ama, dostum ablam annem oda bana yetiyor..Ve biliyor musunuz bunlar ayrıldılar ve üzüldüm ve hallerine dayanamadım ben barıştırdım saf salağım biliyorum ama kötülük yapamıyorum istesem tamamiyle ayırabilirdimde...

seni anlıyorum içinde hem öfke hem dostunu kaybetme acısı var dile kolay 10 yıl ama ona sorsan seni suçlayacak bisürü şey bulur bende benzer bi durum yaşıyorum şuan
günlerdir uyuyamıyorum üzüntü ve sinirden hala kendimde bi suç arıyorum yazdım buraya okursun bırak hatasını anlayıp o pişman olsun kadınları kadınlarda eziyor diye boşa kitap yazmamış bi yazar..

Yok artık dostum demiyorum.Arkadaşım var ama, dostum ablam annem oda bana yetiyor..Ve biliyor musunuz bunlar ayrıldılar ve üzüldüm ve hallerine dayanamadım ben barıştırdım saf salağım biliyorum ama kötülük yapamıyorum istesem tamamiyle ayırabilirdimde...

İkisinide hayatından çıkardıktan sonra mı barıştırdın onları?

Evet beni dostum dediğim insan çok özlediğini söyledi çok aradı beni eskisi gibi olalım gibisinden yalvarmalar bu arada annesinin şeker yüzünden bacağı kesildiğini duydum üzüldüm yanında olmak istedim o arada da onlada araları kötüydü barıştırdım ama hala içimde kırgınlıklar vardı arada konuşuyordum ama baktım olmuyor yok ben seni affedemiyorum arama beni dedim şimdi gördüğünde beni görmemezlikten geliyor bende onu .

Olanlardan sonra birde gidip onları barıştırman bana biraz ters ve yanlış geldi. Onları kendi hallerine bırakıp tamamen hayatından çıkarmalıydın. Bilemiyorum en azından ben böyle düşünüyorum.

Sen hiç üzülme o üzülmesi gereken kişi senin gibi birini kaybetmiş. Her türlü duruma rahmen onları barıştırman vicdanının büyüklüğünden bu çok güzel bir şey ama bu devirde en büyük zayıflıkta aynı zamanda maalesef.

Böyle kızlardan nefret ediyorum.:47::47: Bu devirde dost bulmak gerçekten zor. Hep aynı hikaye bi erkek buldular mı kırım kongo kenesi gibi yapışıyorlar ne seni tanıyor ondan sonra ne dostluğunuzu.. Kabul de etmiyorlar yaptıkları hataları insan kendini şizofren sanıyor onların yüzünden :47:

Back
X