Dostluk denen şey kaldı mı?

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Benim sorunum sizinkilerden biraz farklı aslında. Çok samimi bir arkadaşım var beş yıllık gerçekten dostum diyebileceğim sınırlı insanlardan birisiydi. Geçen gün birden farkettim ki WhatsApp profil resmi Yok yazıyorum tek tik oluyor sildiğinden şüphelendim girdim baktım tüm sosyal ağlarda gerçekten öyle yapmış. Bana söylediği şey şu oldu önce sen beni Facebook'tan sildin ama öyle bir şey Yok ben hesabımı kapatmıştım tekrar açmıştım şimdi benim anlamadığım ben bu insanı silmediysem nasıl oluyor benim arkadaş listemde yok. Konu biraz karışık gelebilir işin Aslı yapmadığım uydurduktan bir sebeple dostluğumuzu bitiriyor insanlar ve bu başıma geldi benim bi kaç kez daha millet birbirine ihanet ediyor gene dost kalıyor ben insanları anlamıyorum nerede hata yapıyorum sizce?

Bende üniversitedeyim, dost diyebilceğim kimseyi tanımadım daha burda. Bilmiyorum bi zaman sonra dost bulmak daha zor geliyor.
Ama bence bu konuda sizde değil karşınızdakinde bi sıkıntı var

Hesabınızı kapattığınız için sizin sildiğinizi sanmış. Ufak bir yanlış anlaşılmadan bağlar kopuyorsa o dostluk değildir. Kendinizi açıklayın geri çekilin inanıp inanmamak arkadaşlığınızı sürdürmek ona kalmış.

Evet sizi silmiş üzgünüm... Geçenlerde bu minvalde bir konu açılmıştı benzer şeyler söyleyeceğim sanırım, açıkçası ben saf ve doğal bağların kaldığı konusunda artık fazla umutsuzum. Ailelerimiz tek hazinelerimiz ama o konuda bile şanslı var şanssız var... Arkadaşınız bir sebepten sizinle iletişimi kesmek istemiş, belki size güvenmiyor kafa yapınız uymuyor vs diye onun özel fotoğraflarını görmenizi istemedi. Kim bilebilir belki siz ona fazla mana yüklediniz o sizin baktığınız sıcaklıkta bakamadı size.
O veya bu sebepten aranız açılmış, tavsiyem kendi kendinize yetebilmek ve ailenize sarılmak, umarım ben yanılırım da yine can ciğer olunabilecek birilerini bulabilirsiniz :)

o silmiş işte, sen silmediysen nasıl kaybolsun, demekki dost değilmişsiniz, üstelik seni yapmadığın bişeyden savunma yapmak zorunda bırakıyor, üstüne üstlük ceza kesiyor, gerçekten dost olsa hayırdır arkadaşım beni neden sildin teknik bi sorun oldu herhalde diye telefon eder, insanlar gerçek iletişimi unuttu, niyet okuyup ceza kesiyorlar
bence üzülme senin dostluğunu hak etmiyormuş demekki
bu sosyal medyanın da gerçekten suyu çıktı, yani tamam güzel eğlenceli de artık insan ilişkilerini yöneten bişey oldu

Haklısınız arkadaşlar iki gündür ağlıyorum şoktan çıkamadım 5 senelik insan herşeyimi bilen paylaştığım zor zamanlarımızda hep destektik bu hareket gerçekten içimi acıttı dediğiniz gibi olsa bir sorması lazımdı güya kardeşinin hesabından girmiş profilimi görmüş kendisininkinden ulaşamamış. İki hesabım var diğerinin resmini attım hatta ekli duruyor dedim ben seni silmek istesem her yerden silerim kaldı ki benim küstüğüm insanlar dahi duruyor kolay adam harcayan biri değilim insanlara çok fazla anlam yüklüyorum bunun sebebi ise duygusal boşlukta olmam aşk meşk olmayınca açığı dostlukla kapatmaya çalışıyorum faturası böyle kesiliyor işte.

Facebook'ta bir arkadaşımın beni sildiğini düşündüm ses çıkarmadım liseden arkadaşım neden yaptı acaba dedim geçtim. Geçenlerde kızın paylaşımını anasayfada gördüm meğer silmemiş. Facebookta bazen karşı taraf hesabını kapatınca diğer kişiyi silmiş gibi gösteriyor sanırım kapatırken yapılan ayarlarla alakalı. Arkadaşınız onu sildiğinizi düşündüğü için diğer sosyal medya hesaplarından silmiş olabilir. Hatta sizin sildiğinizi düşünüp belki bir sinirle engelle demiş olabilir o sebeple siz arkadaş listesinde gözükmemiş olabilirsiniz. Ben mi çok toz pembe bakıyorum anlamadım ama kafanızda soru işareti kalmaması açısından arkadaşınıza mesaj yazın durumu anlatın kendisiyle bir probleminizin olmadığını. Cevap vermezse arkadaşlığınızı bitirmek için çaba gösterirse anlarsınız ki o silmiştir. En azından muamma dan kurtulursunuz

Yazdım açıkladım başta cvp yazdı sonradan gördü bir şey yazmadı inanmadı büyük ihtimal.

Konu başlığına hitaben yazıyorum . Bence çok az kaldı . Nadir insanlar ve onlarda çok şanslı olan insanlar bence . Benimde sevdiğim dertleştiğim yardımcı olmaya calıstıgım arkadasım aynı zamanda oda yanımda olan bir insan birden bire beni engelliyor hiç birşey demeden ve konusma geçmişimize bakıyorum bir iki hafta öncesine kadar ne guzel seyler yazmışız birbirimize . Şaşılacak bir durum gercekten . İnsalara hakettiği kadar değer vereceksin bu kadar net hersey aslında sonrası saflık oluyor

Ne dostu yahu? Valla ben artık inanmıyorum. En yakın arkadaşım bile beni kıskanıyor (saçma sapan olaylar kesinlikle haz almıyorum yanlış anlaşılmasın.) Ben ona dost diyorum ama bi duyuyorum ki benim anlattığım konuları başkalarına anlatmış.
Dost diye birşey yok şu zamanda.
Başıma gelen bir olay var, o zamanlar boşanma derecesindeydim,bir arkadaşım vardı herşeyimi paylaşıyordum. Aradan bikaç ay geçti bi baktım kız beni faceden silmiş. Neden sildin diye sorduğumda yanlışlık olmuştur dedi tekrar ekledim,bu sırada ara ara sohbet ediyoduk gel kahve içelim dedi birgün. Ertesi gün baktım yine silmiş
dengesiz insanlar inanın. Sen herşeyini paylaşırsın seni enayi yerine koyarlar. Çok üzülmüştüm ama şimdi ne kadar iki yüzlü bir insanmış para verseler bidaha suratına bakmam selam vermem diyorum. Şimdi iste whatsaptan hikayelerime bakıp duruyor :)

İnsanlar gerçekten tuhaf arkadaşlar nedensiz yada eğiten püften sebeplerle dostluğu harcıyorlar teki vardı gene şunu demişsin bunu demişsin kesti iletişimi gitti kazık yendiği kızla kanki oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…