Dostum dediginiz kisinin evli cocuklu biriyle ciktigini düsünün, ne yapardiniz ?

Kizin babasi anlayisli olsa soylerdim ama dover hatta oldurur. Yapamam boyle bi sey .

onu bu işlere girmeden düşünseydi. elalemin evli adamlarlarıyla ilişkinisi anlatırken çok sevimliymiş halbuki ''o bana çok aşık, karısında bulamadıgını bende buluyor'' falan... hem öldürmez merake tme, dayak yer babasından en fazla. onu da yesin artık. başka bir annenin hakkını gasp etmeden düşünecekti bunları.

Ailesine asla soyleyemem, babasi zaten siddete meyilli biri. Oldurur valla
Arkadaşınızın neden evli coluk cocuk sabibi bi adamla ustunden kendisinden kat kat yasca buyuk biriyle olmasinin nedeni soylediginiz su cumlede acik acik yazmiyor mu sizce?

Sen kendi karakterini bozma sakın, ama onun icin de cok canını sıkma... Arkadaşınız kendi yaşayıp ögrensin, bile bile kendisini yanlış bir yola sürüklemiş...kusura bakmayın aşagılamak icin soylemiyorum ama ergenliği hepimiz iyi ya da kötü bir şekilde atlattık... O yaşlardaki genc kıza kör kütük aşıksa ayırma çabaların ters tepki verir, daha çok bağlanır
Üstüne gitme, iliskisini de sana ballandıra ballandıra anlatmasına izin verme o adamla da aynı ortama girme sen cizgini bozma

Arkadasimi bu durumdan dolayi yuzustu birakamam, o zaman dostlugun ne anlami kalir ki ?

Sen ayrı bir karaktersin, o ise senin zıttın ahlakı zayıf, bu kişiyle nasıl bir dostluk kurabilirsin bu mümkün değil ki. Arkadaşlık ve dostluk kavramı birbirinden farklıdır. Herkesle arkadaş olabilirsin ama fikirlerin, yaşam şeklinin örtüşmediği biri ile dost olamazsın ne yazık ki.Daha beteri dost olduğunuzu sanıyorsun, yüzüstü bırakamam diyorsun ya, o çok sevgili dostunun yediği halt ortaya çıktığında en yakın arkadaşı olarak seni zan altında bırakmayacağı belli mi? Ahlakı zayıf insanla ilişki kurulmaz, bülbül güle, karga çöplüğe götürür sana abla tavsiyesi gerisi sana kalmış.

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de en yakın diyebileceğim arkadaşım iki sene önce gönlünü evli bir iş arkadaşına kaptırdı. Adam evli bu sene bebeği olacak üstüne üstlük bizim kız da sözlü! Ben insanları yargılamayı sevmem arkadaşımı yargılamadan onlarca kez uyardım ama vazgeçemiyor! Çok soğudum, bayramda görüştük sözlüsünden ben utandım onun adına! Artık görüşmeyi düşünmüyorum soğudum arkadaşımdan bayramda masum masum sözlüsünü görünce daha da öfkelendim.

Bende de var bunlardan bir tane, gerçekten anlamıyorum elin evli, antrapoz bunalımlı adamında ne buluyor, hayır para desen yok maddi manevi herhangi bir desteği yok, bildiğin ortanca dayı tipli bir adam kopulamayan, büyük aşk yaşanan adam da.

uyarır fikrimi söylerdim başkada bir şey yapmazdım,herkesin kendi hayatı kendi seçimi...
haa illa birini arayacaksam o kızın ailesi değil adamın karısı olurdu!

Kızı yaşında insanlarla ne yapıyor bu adamlar anlayamıyorum ki ben... O adamın çocukları bunu öğrense nasıl iğrenç hissederler acaba... Karısı desen her gece bu adamla aynı yatakta uyuyor... İçim burkuluyor böyle konulara yapmayın hatunlar, adam sevmese istemese boşanırdı zaten neden kendinizle oynatıp sokağa atılmayı seçiyorsunuz?!

İlişkini kesmelisin bu kızla, yarın öbür gün benimkinin arkadaşı varmış sana yapalım demeye başlar. Vazgeçiremezsin...

Benim de bi arkadasim buna benzer olaylar yasadi.. simdj nasil yapmisim o hatalari diyor. Defalarca kez uyarmama yalvarmama ragmen yasadi.. yapcak bisey yok yasayip gorcek

Ah canım senı cok ıyı anlıyorum benım de unıversıte dönemı butun ev arkadaslarım cınsel ıhtıyac dolayısıyla erkeklerle yatmaya bayılan tıpler cıkıyordu bunalıma gırmıstım senın gıbı ..Allah'a şükür o kadar kısının arasından temız sıyrıldım onlar gıbı olmadım..Sen yargılama kınama ama kendı dogrularından da ödun verme..37 yasında adam 16 yasında cocugu varken 18 yasındakı sevgılısını sadece kullanıyordur bu kesın ...2*2=4 o kız boş yere hayallere dalmasın zaten 2 yas kucuk cocuga uvey annelık de yapamaz,kacarsa da ömur boyu mutsuz olacak ..buyuk hata yapıyor...diğer arkadasın sevgılısı terk etmesın dıye yatma planı yapıyor..asıl yattıgı anda terk ederse ne yapacak...üzülmeyecekse yatsın ama uzulecekse asla bunu yapmasın..devır cok kötü..eskıden bızım pesımızden kosardı mıllet sımdı adamlar 5-6 asılan kız arasından secım yaptıgı ıcın böyle durumlara dustuk ..ilkokulda vekıl ogretmenlık yaptıgım dönem orta1.sınıf mınık kızlar okulun karısındakı erkek berberın cıragı ıcın sacsaca kapıstıklarında yuh demıstım..ıyıce kafayı yemıs mıllet sen sakın bozma kendını ..dogrularınla yaşa ınsallah..

Kendine yanlis insanları arkadaş seciyorsun demekki. Evli çocuklu bir adamla birlikte olmayi midesi kaldiran bir kadından da herşeyi bekle yarin obur gün senin kocana musallat olmayacagi ne malum ? Ayrica o kizin 2 yakasi bir araya gelmez bu dunyada, sen onu duzeltemezsin ama o seni bozar. Aman aman uzak dur o kızdan, arkadaslarini da daha dikkatli seçmeye calis..

Ağaçtan maşa, aptaldan paşa olmaz

Güvenme dostuna, saman doldurur postuna

Deli dostun olacağına akıllı düşmanın olsun

Sel gider kum kalır (kişi ettiğini bulur)

Atalarımız ne de güzel sözler söylemiş

Hadi arkadaşın genç tecrübesiz hata yapması normal. Yaa o kart zamparaya ne demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…