Hanımlar size bir şey danışmak istiyorum. Biraz da dertleşmek gibi düşünebiliriz.
Yakın bir arkadaşım var(dı). Gerçekten zor zamanlarında, ihtiyacı olduğu zamanlarda elimden geldiği kadar yardım ettim. Borç verdim kaç kere, kendisi evli, temizliğine yardım ettim kaç kere, dertleştik dinledim. Kısaca maddi manevi yanında oldum.
Kendisi gerçekten iyi bir insan, eğlenceli, samimi, dürüst vs.
Fakat kısa bir süre önce rahatsız olacağım bir durum oldu, konu önemli değil, basit bir konuydu zaten. Rahatsız olduğumu dile getirdim neden öyle dedin vs dedim.
Olay bu değil. Bundan sonrası. Ne zaman ben sıkıntımu dile getirdim, o vakit değişti. Bana diğer uzak çevresine davrandığı gibi uzak davranmaya başladı. Tamamen değişti bana karşı. Ben de bana karşı ufacık şeyde yabancı olanla ben de aynı davranırım dedim ve öyle devam etti.
Anlayamadığım şey, ne zaman yakın olsam birine, yakın arkadaşım dostum görsem bir maraz doğuyor. Sudan sebeplerle o ilişki yitip gidiyor.
Peki bu her zaman böyle mi olacak? Dostum, yakın arkadaşım olamayacak mı? Bir bir uzaklaşıp gidecek mi herkes hayatımızdan? Ben mi hata yapıyorum acaba, yanlış olan ben miyim...
Sizin de var mı böyle durumlarınız?