Sahsen arkadasiniz terbiyesizligin en alasini uygulamis. Yillardir Arkadaslik edilen biri, ve yeri geldi Kardes gözüyle bakilan bir Insan, ona deger verene bu sekil sözler yagdirabilir mi? Yahu, bunu kilmak, ve ölcmek ona mi kalmis? Yaradan ve bir okadar da Ailen bu tercihin ve bu kararin ile kabul buyurmus ise, bunun neresi Aile ye karsi bir adim olsun?
Ister bu evliligi ya sadece senin icin kabul edilmis olsun olmasin, elbette böyle olmasindan disi mantiksizliga deyinmez mi? Simdi ben sevdigim ile bir Hayati paylasamayacaksam, sirf Annem istemiyor diye.. benim mutsuzlugum mu daha makbul yada mutlulugum mu?
Aileler cocuklarinin mutlulugunu ister sürünmesini degil, eger bir sorun olabilecegini düsünselerdi, ister evlat istesin istemesin, evladinin iyiligi icin redd ederlerdi, ki senin ailen onaylamis.. bunu gevelemek arkadasina düsmez. Gercekten okadar sinir bozucu bir olay ki bu, hic hazim edemedigim ve bu nedenle ben bile yeri geldi arkadasliklara "elveda" noktasini bile koymus bir insanim. Asla bir baskasi, ister onu seven olsun olmasin, degerli olsun kalitesiz olsun, hayatini sorgulamak ve utanmadan bu sekil yorumda bulunmak seviyesizlik ve kalitesizliktir.