Double ikinci kadın!

siz uzak durun.

tabiki kimseyi ve kimsenin hayatını kınamamak lazım ama böylesine yaşayan insanlardan da uzak durmak lazım diye düşünüyorum.

bebeğe acıdım ben.

niye şaka olsun namus sadece kadınlara mı ait

namusu kavramınıza hayran kaldım. Aferim size.

ben burda namustan bahsetmiyorum. konu sahibi de namustan bahsetmiyo.

Burdaki mesele evli biriyle ilişki yaşamak. Bunun doğru bişey olmadığını herkes biliyodur. anlatmaya gerek var mı?

Size ne yazacağımı bilemedim. bilemedim yani...

Bu kadar zihniyeti bozuk bir kadınla sakin görüşme senin kocaya da göz Diker ahlaksiz utanmaz bide anlatiyomu pisligini sana da bulastirmasin kardesim sakin gorusme

Amn napmışssa yapmış Allaha hesabını versnde sen bu kadını kocandan uzak tut kendinden de uzak tut.
Cok samimi olma.

Evime gelen komsu boyle bisey dese:KK57:boyle olur .sonrada biran once gitmesi icin icimden dua ederdim . bisey de diyemezdim ben cunku yaptigi resmen edepsizlik.

biri bi olayı tablo çizeerek filan anlatsın. düğüm olmuş herkes mübarek.
Mutluluk-Resmi-Kolay-Çizim-horz.webp

:D

Bu kadar zihniyeti bozuk bir kadınla sakin görüşme senin kocaya da göz Diker ahlaksiz utanmaz bide anlatiyomu pisligini sana da bulastirmasin kardesim sakin gorusme

Yani büyük konuşmak istemiyorum ama asla görüşmeyi dğşünmüyorum. Tv yi bile minimum seste açıyorum evde olduğumu anlayıp gelmesin diye.

anormal olan şeyler size artık normal gibi gözüküor ve bu cümleleri kurduruorsa bence fazla ilgilenmeyin el-alemle...
ilgilenmiyorum zaten ilgilenen kişiler buraya konu açanlar sanki hiç yok ortada böyleleri ve biz hiç duymadık bilmiyoruz

Yani büyük konuşmak istemiyorum ama asla görüşmeyi dğşünmüyorum. Tv yi bile minimum seste açıyorum evde olduğumu anlayıp gelmesin diye.

yo hayır; siz kimseden gizlemelik bişey yapmadınız.
gelirsede dersiniz 'anlattıklarından ötürü görüşmek istemiyorum' diye. kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.

Back
X