- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.868
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri bi olayı tablo çizeerek filan anlatsın. düğüm olmuş herkes mübarek.
Çok teşekkür ederim çok doğru bi anlatım :)
ahahahahah![]()
eline sağlık.
![]()
![]()
Hahahahaaha süperdi![]()
![]()
![]()
Aay aksama kadar gulerim ben buna.
Cok yasa![]()
Gelirse de şöyle eşim seninle gorusmeme izin vermiyo kusura bakma de ya da ben görüşmek istemiyorum de canım allah korusun böyle kadın ve erkeklerden hepimiziYani büyük konuşmak istemiyorum ama asla görüşmeyi dğşünmüyorum. Tv yi bile minimum seste açıyorum evde olduğumu anlayıp gelmesin diye.
Shapes'in tablosundan sonra pek ciddiyet sey yapamicam ben yaa koptumm oyy..
Simdi kadinin hayati onu ilgilendirir. Neden tren yaptim bacim sen hani marjinaller unlulerdi denmez tabi. Fekat daha ilk gorusmede sana bu kadar acilmasi da bana bir garip geldi. Insan utanir anlatmaya..
iyi yapmış hep erkekler mi yapacak
Çok güzel olmuş
Bahane bulmaya gerek yok bence. Asikar tavrını göstersin konu sahibi. Soğuk davransin. O pislikleri yaparken utanmıyor da, biz tepki verirken mi utanacagiz, cekinecegiz ?
O herife de selam sabah vermemeli. Bilmeliler hissetmeliler ki, bunlar toplumda kesinlikle kabul edilemez davranışlar.
Şimdi aman bize ne diyenler olacak. Bu benim şahsi gorusum, ben yakinimda yoremde böyle insan istemem. Komşu da olmasın, bir alışverişim de...![]()
O yüzden hiç dışarı yollamıyorumdikkat et senin kocanı da kapmasın