Double ikinci kadın!

Merhaba hanımlar,

Hani bazı insanlarla tanıştıktan sonra aslında ne kadar masum yaşıyormuşuz deriz ya, işte ben son 1 haftadır gerçekten melek gibi yaşıyormuşum diyorum.

Eşimin görevi sebebiyle hiç arkadaşımın dostumun olmadığı bi şehirdeyim, o yüzden size anlatıp en azından içimden atmış olacağım.

Dediğim gibi hiç arkadaşım yok ve çalışmıyorum. Dolayısıyla bütün gün evin içindeyim. komşumla bir iki defa öyle ayaknüstü sohbetim oldu, müsaitsen sana kahveye geliyim dedi eşim evdeydi ve çok müsait olmadığım için ertesi günü kararlaştırdık. Neyse hazırladım bişeyler geldi, sohbet muhabbet derken kendi hayatından bahsetmeye başladı.(Kınamıyorum asla ama anlatma ihtiyacı duyuyorum)

Kadın hamile, bebeğin babasıyla imam nikahı var. Adamın remi nikahı başka bir kadında, EVLİ adamla nişan kına, gelinlik damatlık giyinerek Evlenmiş. Tabi adam bu arada resmi nikahlı eşinden saklıyor durumu, kadın 4 ay sonra tesadüfen öğreniyo durumu kavga kıyamet terketmiş evi. 4 ay bu kadın tek yaşamış evde. Şuan adam bu kadınla yaşıyo boşanma davası açmış eşine. Bahsettiğim komşu kadının ikinci evliliği, kendisi aldatıldığı için ayrılmış ve aynı acıyı şuan başka bi kadına yaşatıyor. Asıl şaşırdığım ise adam boşandıktan sonra resmi nikah istememesi... Bunun sebebini ise sonraki buluşmamızda anladım; kadın bu adamla spontene EVLENMİŞ. Sevgilisine inat. Ve bahsettiğim kocasından önceki sevgilisiyle 5 yıl birlilteliği olmuş ve o da EVLİ!! Adam buna ayrı ev açmayınca bu da sinirlenip zaten peşinde koşan ve eski sevgilisi olan bebeğin babasıyla evlenmiş... Ve hala gönlü eski sevgilisnde..

Özet olarak evli bi adamla beraberken adam buna ev açmayınca başka bir evli adamla evlenmiş. Ve adamla resmi nikah yapmak istemiyor. İlişkimi kestim tabiki. Buraya yazıp içimde kalmamasını sağladım. Oh rahatladım.

Ve son olarak belirtmek istiyorum ki ; güven kontrolle sağlanır. Evli olduğumuz adamların ikinci bir hayatları olabilir. Yakalarsanız oyun gözünü!
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
kadının midesi değğişik. herkesi alabilmiş

Benim evliliğinde de vardi ikinci bir kadın ve o kadar pişkindiki benim hamile olduğunu bile bile görüşüyormuş bunlar utanma arlanma bilmezler Allah ıslah etsin ikisinide boşadim kurtuldum onlardan.

• Beğen
Reactions: KV_
niye bu kadar detay veriyorsunuz
kadın haklı haksız demiyorum başkalarının hayatını bu kadar ortaya dökmemelisiniz diyorum
arkadaşınız yok dedikodu yapamamışsınız binlerce okuyanı olan bir platformda paylaşıyorsunuz. doğru değil.
emin ol sadece burada konuşmuyordur

ben eski sevdiğimden hiç rahatsız değilim iyiki onunla tanışmışım ne çok seyler ögrendim ben ondan, senin kocada senden çok sey öğreniyor buradan okuyoruz
Evet çok şükür
Birşeyleri öğrenen değilde
Öğreten olmak inan ki çok daha güzel

sen niye demek istediğimi anlamamazlıktan geliyorsun o kadar kötü erkek varken ayy kadın şunu yapmış double felan etrafta böyle erkekler varken böyle kadınların olması neden anormal ki
Neyse sebatiyeciğim
Konuyu sabote etmeyelim ;)

niye bu kadar detay veriyorsunuz
kadın haklı haksız demiyorum başkalarının hayatını bu kadar ortaya dökmemelisiniz diyorum
arkadaşınız yok dedikodu yapamamışsınız binlerce okuyanı olan bir platformda paylaşıyorsunuz. doğru değil.

İsim vs olmadığı için ifşa edilen bi durum yok. Böyle yaşamlarımda var olduğundan bahsediyorum. Dedikodu gibi durabilir haklisin ama konuda da yazdığım gibi anlatma ihtiyacı duydum.

Birazdan kadın veyahutta erkek değilde
Sen haksız olacaksın gibime geliyor :)

Yani burası bi paylaşım platformu ve birçok kadının sorunu olan "ikinci kadın" konusunda farklı bir olay yaşadım. Bu yaşadıpım olayıda burda paylaşmak istedim. Nesi bu kadar yanlış anlayamadım.

• Beğen
bir de okuduğum yerde okula başlarken Allah razı olsun kızlar uyardı burası görgüsüz tecavüz olayları oluyor kızlara sakın tenhada yürümeyin diye

evli barklı adamlar üniversitenin kapısında beklerdi o.çocukları
evli kadınlar o. gözüyle bakardı üniv.okuyoruz deyince koca senelerim evde pinekleyerek geçti o it soyları yüzünden aman laf olmasın söz olmasın diye
adamın biri yurdunda kalan üniversite öğrencisine yanlız kaldığı akşam saldırmış kız evlive küçük çocukları olduğunu bildiği halde adamın 2.kadını olmayı kabul etti gidersem ailem de beni istemeyecek en azından ortada kalmayayım dedi okulu bıraktı okul bitmeden karnı doldu

neler neler var iğreniriyorum hayattan

bir tanesi düz alan karşıdan baksan görürsün ama düz yol değildi otlu tarlaydı kıza kaç kişinin gözü önünde itin teki saldırmış
buna en azından 10 kişi şahit ama kız okulu bırakmış adama ne olduğunu kimse sorgulamamış bile öğrenciler gidersek çevre bize saldırır diye birşey yapmamış bir öğretmen kurtarmış 2007 -2008 yılında olmuş bu olay

Ben senin yerinde olsam bu kadını evime bile sokmam.
Bide sana kuma olmasın.

ben böyle konuların insanın kalbini kararttiğini ve negatif şeyleri çektiğini düşünüyorum

Bu yüzden tanıdığım hiçbir insana değil buraya içimi dökmek istedim. Annem bile "komşun nasıl biri kızımsevdin?" dediğinde "iyi anne ya işte kendi halinde" deyip kapattım.

• Beğen
Bu yüzden tanıdığım hiçbir insana değil buraya içimi dökmek istedim. Annem bile "komşun nasıl biri kızımsevdin?" dediğinde "iyi anne ya işte kendi halinde" deyip kapattım.
neyse bence bu komşu çarşıya pirince giderken elindeki bulgurdan da olacak karındaki çocukla sonra erkeksiz yapamayacak ve yeni arayışlara geçecek aklını başına alsın ve bassın nikahı :))))))))))))

bir gram anladıysam ne olayım. kimin eli kimin cebinde belli değil. hani marjinal bizdik dedirtiyor insana.. olan çocuğa olacak yazık günahsız sabiye.

yazdıklarınız dedikodudan öteye geçememiş ondan

yok artık. o zaman buraya konu açan herkes dedikodu yapıyor öyle mi?

genelde dertlerimiz insanlardan kaynaklı olur. konu sahibi anlatmış çünkü bu durumda melek gibi hayat yaşadığını düşünmüş. benim anladığım kadarıyla demek istediği; ne kadar kötü insanlar var ve insanlar birbirine nasıl kötülük yapabiliyor.

yine sizin yprumunuzu alıntı yaptım. kasıtlı bişey değil.

yok artık. o zaman buraya konu açan herkes dedikodu yapıyor öyle mi?

genelde dertlerimiz insanlardan kaynaklı olur. konu sahibi anlatmış çünkü bu durumda melek gibi hayat yaşadığını düşünmüş. benim anladığım kadarıyla demek istediği; ne kadar kötü insanlar var ve insanlar birbirine nasıl kötülük yapabiliyor.

yine sizin yprumunuzu alıntı yaptım. kasıtlı bişey değil.
konu sahibi çok safmış diyelim geçelim o zaman

konu sahibi çok safmış diyelim geçelim o zaman

olabilir. bilemeyiz.

bende çok büyük şeyler yaşadım. her seferinde 'daha şaşırmam' diyorum ama bişey duyduğumda yine ben şok.
aklım almıyo cidden insanların yaptıklarına.

Allah herkese kendi evinde huzur versin. İç huzuru versin. Ne diyelim..

Back
X