• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doum Gn Meselesi :(

Orodrethica

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
194
0
296
34
İstanbul
Kızlar nereye yazacağımı bulamadım burayı seçtim umarım doğrudur..

Sevgilimin doğumgünü yaklaşıyor ve onun benimle kutlayacağı ilk dğumgünü..dolayısıyla kendisini özel hissettirecek birşeyler yapmak istiyorum İstanbul'da oturuyorum sürpriz bir doğumgünü yapacak güzel mekanlar hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsınlarr..ya da değişik sürpriz fikirleri, deneyimler? çok ihtiyacım var buna :)

sen neden yapıyorsun suprız pasta kutlama, vs bırak senın dogum gunun geldıgınde o kutlasın. sen ne cabalıyorsunkı

sen neden yapıyorsun suprız pasta kutlama, vs bırak senın dogum gunun geldıgınde o kutlasın. sen ne cabalıyorsunkı

Sanırım sırf mesaj yazmak için yazıyorsun.. Sorulan soru ne verdiğin cevap ne :1closedeyes:

Bence içinden geleni yap kendin araştır, başkasına göre hoş olan bir mekan belki sana itici gelecek. Taksimde güzel yerler bulabilirsin, yada evde bir kutlama yaın imkanlar el veriyorsa cokacimcoook

Sanırım sırf mesaj yazmak için yazıyorsun.. Sorulan soru ne verdiğin cevap ne :1closedeyes:

Bence içinden geleni yap kendin araştır, başkasına göre hoş olan bir mekan belki sana itici gelecek. Taksimde güzel yerler bulabilirsin, yada evde bir kutlama yaın imkanlar el veriyorsa cokacimcoook

a.s.a.s.a.s. KESINLIKLE katiliyoruuum Vengeance, ne bicim cvpdi o yaa !! :roflol:

Bencede onu cok sevdigini gösteren bisey bulman gerek .. ve Hediye olarak taa ama hiiç bilmiyorum ne alabilirsin , nasil bi parti hazirlayabilirsin , ben hiiç yasamadigiim icin .. fisfisfis

cnm merak etme yaptıklarımın karşılıksız olmadığını deneyimlediğim için zaten bu kadar önem veriyorumm kendisine;)

Vengeance'cim teşekkür ederimm taksimi ben de düşünüyorum şu sıralarr..

esmergirl356 cüm işte o hediye meselesi çokk kafamı karıştırıyo..aslında çok sanatçı bi kişilikk..müzik,resim,şiir yazıyoo çok güzel..

O bana 6. ayımızda çok güzel bir şiir yazmıştı hatta:utangac:

atlayın kız kulesine gidin,orda organize et bişiler...hiç ummadığı anda...ben asıl hediyesi yanında ikimizin resmini hediye etmiştim çerçevede,hala söyler,onca aldıgım şeylere rağmen onun yeri ayrıymışzemuszemus
ay ne eğlenceli ya..:)

ne Güzel düsünmüssün ikinizin fotograf'i güzel bi hediye aslinda ...opuyorumnanaktan ama hiiç beraber fotograf'i olmayan larida düsünmek gerek :
Ya Kadinlar'a hediye almak daha basit , yani bana öyle geliyo,
erkekler'e bi hediye almak ne Kadar ZOR yaa !! fisfisfisfisfisfis
saat mi olsun?? ne olsun , esya olarak diyorum.. biblo alacak halimiz yok herhalde kaydirigubbakcemile3

Orodrethica ne güzel sair bi sevgilin varmis .. sanslisin hee :lepi::nazar:sırnaşık şey

canım bence kızkulesını ılerıde o sana ozel bı an ıcın kullanmak ısteyecektır bence orayı kullanma
bak ben ona bır kutu alıp ıcını renklı kagıtlarla doldurup onun sevdıgı sekerlerden cıkolatalardan , sevdıgı cam kutu bır oda parfumu ve ole ıvır zıvırlar koymustum, yanında da bır gomlek vermıstım, en onemlısı kutunun ıcındekı kagıtlara kendı parfumumu sıkmıstım, kutunun ıc kapagına tarıhını ve bana taktıgı lakabı yazdım

esmergirl sorma vallaa erkeklere hediye almakk gerçekten çok zorr..şiir yaziyim dedim ama kendisi hafif özdemir asaf gibi olduğundan çok komik olur benim şiirlerimm :S

ayy o resim ve kutu fikri çokk güzel gerçektenn ay devam kızlar devam belki hepsini karıştırır değişik orjinal bir şey bulurumm :)

:1rolleyes:canım taksimde çiçek pasajında hoş bir yemek yiyebilirsiniz askımla biz doğum gunumu orda kutlamıştık :asigim:
ikinizin fotosu olan bir puzzle yaptırabilirsin fotoğrafcılar yapıyor şimdi

bizde askımın doğum gununde tam 1 aylık evli olmuş olacaz ben ne yapsam acep

yine ben:lepi:
aklıma geleni hemen paylaşmak istedim,malum iyi düşündürüo,anlıyorum halinikafamçokkarıştı
ben sevgililer gününde yine esas hediyesinin yanında yine resimlerimizle alakalı bişi yapmıştımki hemen anlatıyorumlülülülülülü
(sanırım sizinde var resimleriniz,fikrim hoşuna gittiğine göre)
şimdi tatlım şöyle bi program var,pc nde seçiyosun resmi,program sana istediğin büyüklükte kağıda,istediğin nokta vuruşlarıyla tarıo onuşakkıdı
örneğin;benimki abantta çekindiğimiz bir resimdi,onu 4x5 yani toplam 20 A4 kağıda yerleştirio,ister renkli ister siyah beyaz çıktısını alıyosun,oda duvarına poster olarak çift taraflı bantlarla yapıştırıo,ve her sabah güne senle başlıosüprizzzzz
biz işi büyüttük tavanımızda bile var,çok hoş,ilgilenirsen özelden msj at sana resmimi programı,herbişeyi yollar yard olurumbuyrunnnnnnnnn

yine ben:lepi:
aklıma geleni hemen paylaşmak istedim,malum iyi düşündürüo,anlıyorum halinikafamçokkarıştı
ben sevgililer gününde yine esas hediyesinin yanında yine resimlerimizle alakalı bişi yapmıştımki hemen anlatıyorumlülülülülülü
(sanırım sizinde var resimleriniz,fikrim hoşuna gittiğine göre)
şimdi tatlım şöyle bi program var,pc nde seçiyosun resmi,program sana istediğin büyüklükte kağıda,istediğin nokta vuruşlarıyla tarıo onuşakkıdı
örneğin;benimki abantta çekindiğimiz bir resimdi,onu 4x5 yani toplam 20 A4 kağıda yerleştirio,ister renkli ister siyah beyaz çıktısını alıyosun,oda duvarına poster olarak çift taraflı bantlarla yapıştırıo,ve her sabah güne senle başlıosüprizzzzz
biz işi büyüttük tavanımızda bile var,çok hoş,ilgilenirsen özelden msj at sana resmimi programı,herbişeyi yollar yard olurumbuyrunnnnnnnnn

ayyyyyyyyyy süpersinnn vee tabii kii diğer kızlar da gerçekten süper olacakk..cnm özelim atarsan sevinirim bilgileri..yannız ben 1 hafta yokumm şehir dışına çıkıcam dönüştee tam hız devamm :)

kızlar fikiri olan yazsın ve bu konu bizim ortak konumuz olsun yani erkeklere hediye alma konusundaa :lepi:

tatlım profilin özel msj kapalıydıda...
ihtiyacın olnaz şey"rasterbator"adlı program
kaydirigubbakcemile5
şimdiden kolay gelsin,yard olabilceğim bişi olursa sor
aklıma geleni tekrar yazarım zaten
opuyorumnanaktan

tatlım profilin özel msj kapalıydıda...
ihtiyacın olnaz şey"rasterbator"adlı program
kaydirigubbakcemile5
şimdiden kolay gelsin,yard olabilceğim bişi olursa sor
aklıma geleni tekrar yazarım zaten
opuyorumnanaktan

bi sey sormak isterim ? bu rasterbator'u kullandiginda ?
nasil yaptin peki kocaman fotografi bilgisayar dan cikarmak icin yazici da cok kullanmistirsin !!! yani bbunu düsündüm
kafam karisti ? simdi .. *
birde ben onu indiremiyorum niyeyse
bana yolluyabildigin site varmidir arkadasim ?
bnim de bi arkadasimin dogum gunu yaklasiyo da (erkek) onun dogum gunu vardi 2- 3 hafta sonra.. belki guzel bi fotograf cikaririm ikimizin adina .. ama problem suki ikimisin berbaer çekilmis fotosu yok

Back
X