Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin! Kizin hayirli olsun! Bende 37. haftamdayim! Rabbim nasip ederse benimde bi kizim olacakmis! 3 yasinda bi oglum var simdide ikinciyi bekliyoruz bakalim!

KIZINA MASALLAH BOYLU POSLUYMUS!!!!!

Benim oglum 51 cm 4220 g dogmustu! Baya zorladi ama olsun deydi! Insanin evladi bambaska oluyo! Onlari cok seviyorum!

benimde ilk bebegim bi kizim olucak ayin 20 sinde normal dogum tarihimiz bakalim simdilik bi ses yok ilk deneyim olcak benim icin viyanadayim ben en son kilo ve boy olcusunu bilmiyorum onemli olan saglikli olsun rabbim herkesi kurtarsin insallah

Allah razi olsun canim,
Rabbim herkesin evladini korusun saklasin tüm kazalardan belalardan insallah.
Sevilmez mi annesi, Dünya'nin onca acisi, onca sancisi hic geliyor ilk saniye bu melekleri gördugumuzde..
Allah'im hicbirinin acisini vermesin bizlere.
Elhamdülillah, saglikli uzun kizim :)
Seninde minik Maasallah tombismis

kizlar bende 34+3 günlük hamileyim benimde 22 ocakta dogacak insallah oglum 32+6 da oglum 2000gr.agirligindaydi sizce zayifmi benim bebegim boyunu hic ölcmedi doktorum insallah sagsalim aliriz bebeklerimizi kucagimiza

benim doğumda şubatta...
bi bakınca az kalmış gibi bi bakınca daha çook varmış gibi geliyo!!
hayırlısıyla yaradılışı tam olur inşaAllah, herkesin bebeği de...

benim de doğumum yaklaştı 23 aralık inşallah sezeryanla doğum yapacağım bir tek bu düşündürüyor dün kontrolüm vardı doktor bir oldu bittiyle sezeryan kararı aldı tarih belirledi aklım karıştı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.:bbo:

benim son 29 günüm kaldi ve hala hicbirsey hazirlamadim bebek icin. aniden suyum gelse napicam hiic bilmiyorum

kizlar bende 34+3 günlük hamileyim benimde 22 ocakta dogacak insallah oglum 32+6 da oglum 2000gr.agirligindaydi sizce zayifmi benim bebegim boyunu hic ölcmedi doktorum insallah sagsalim aliriz bebeklerimizi kucagimiza

ben de 34+0 ım..ocak 19 ya da 20 dedi doktor sezaryen için...Aynı zamana denk geliyoruz..32.haftada iken kızımın da kilosu 2000 gr dı...Bence zayıf değiller...Zaten önemli olan sağlıklı olmaları değil mi canım..?:CüvCüv::ecrin_bebek:

37+2 haftalığız az kaldı :) normal doğum dedi doktorum 28 aralık yada 4 ocak

merhaba sizinle aynıyız.biz bugün 37+2 yiz. Benim bebeğim ters dönmedi sezeryan olacak.Çarşamba kontrolüm var gün verecek.Allahım yardımcımız olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

kızlar benimki pazartesi sezeryan olcam rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallahhhhhh:))

benımde 34+5 gunluk oğlum.off benımkı psıkolojık bunalım olarak dönüyor bana.hiç birşeyden mutlu olamıyorum.annem bile diyorkı negatif enerji yayıyorsun aslında mutlu olmam lazım 4 sene çocugumuz olmadı cok tesaduf geldı bu bebek bıze...ama ne bılım acayıp bısey var ruhumda....offf offf....

bence kesinlikle değil zaten ultrason kontrollerinde kilo ve özellikle boy değerleri tam tutturulamıyor diye okudum birçok yerde...özellikle boy söylenmesi doğru değilmiş çünkü tam hesaplanamıyormuş...

bu arada benim bebeğim 31 haftalıkken 1487 gr. idi 32+0 da 2050 oldu şok geçirdim artışa...hemen hemen 2 kontrolümüz arası 10 gün kadardı....az iken beni azarlayan doktorum şimdi hiç tepki vermedidelikafadulden

yani esas kesin sonuçlar bence doğumda belli olacak...son hafta beslenmemdeki tek değişiklik ise sütü arttırmam oldu siz beslenmenize dikkat edin gerisi allaha emanet derim...

slm kizlarr bnde bekliorum 3 haftam kaldi bakalim hanimefendi ne znm gelemk istcek 37.haftayiz normal istiorum ama simdiden korkuda basladi bende kizimda ters donmus ama yerlesmemis hala kimil kimil dun geceden beri sag kaburgamin agrisindan olucem galiba butun agirligi sag tarafta durunca hep bole oluo hayirlisi ile gelsinler artik hepimizin allah yardimcisi olsun :Saruboceq:

selam kızlar bende 34. haftamdayım doktorum sezeryan dedi ama daha günüm net değil iki hafta sonra kesinleşir belki sanırım ocağın son günlerine veya şubatın ilk günlerine denk gelicek sağ salim kurtulmak nasip olur inşallah hepimize

Selam kızlar, 38+3 olduk ama oğlumdan tık yok daha. Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz. Sabırsızlıkla beklemeye devam yani, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

slm arkadaşlar bende 35+2 yim şuan bel ağrılarım ve kaburga ağrılarım çok fazlaydı ayaklarım ve yüzümde şişti ama çok şükür birkaç gündür iyiyim oğluşum aşağı döndüğünden rahatladım...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..yarın kontrolüm var ama ayaklarım geri geri gidiyor sanki bebeğim hem burda kalsın istiyoruumm doğumdan çok korkuyoruum

Bugün doktora gittim 2 ocakda yapalım doğumu dedi çookk heycanlıyım Allahın izniyle 10 gün kaldı.. sezeryan olcağı için günü belli oluyo ne garip.. ayrıca vakit hiç geçmiyo.....

Merhaba arkadaşlar bugün dr gittim 28 aralık pazartesi sezeryan olacam Allahın izniyle.Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…