bende 35 haftalık hamişim ve oğluşum gümbür gümbür geliyor :)))rahmime bıçak saplanıyor ara sıra sanki ve oğluş çıkacak gibi oluyor...arada da kasığım ağrıyor çok hafif...ve belim çok ağrıyor...reflü başladı...hamişliğim çok rahat geçiyordu baştan beri hiçbir sıkıntım olmadı fakat şu an birazda olsa zorlanmaya başladım...allah yardımcımız olsun
kızlar bende 38 haftalık hamıleyım aynen benımde kasık ve bel agrılarım ınanılmaz sıklastı ama duzensız suan 8 subatta sezeryan olacagım tabı bır suprız olupta erken gelmezse allah hepımızın yardımcısı olsun
arkadaşlar birkaç saat sonra doğuma giricem.. en son dün bebişimizi gördük.. 3650 gr olmuş kızımız:) neler olucak çok merak ediyorum.. ii dilekleriniz içn çok teşekkürler..
sevgiler
arkadaşlar birkaç saat sonra doğuma giricem.. en son dün bebişimizi gördük.. 3650 gr olmuş kızımız:) neler olucak çok merak ediyorum.. ii dilekleriniz içn çok teşekkürler..
sevgiler
benim bugun 32 hafta oldu, ilk kasık agrım dun aksam oldu ama boyle hafif adet sancısı gibi 15-20 dk icinde bir kac kez sızladı kasıklarım gecti.. ama cok korktum, bu haftalarda artık boyle hafıf kasık agrıları normal degıl mı arkadaslar?????
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?