Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
36 haftam bitiyor heyecanlıyım gelsin kızım bi an önce yada bi 10 gun daha beklesın 37 de bıtsın oyle gelsın kaydirigubbakcemile2

bizde 35+4 haftalık olduk bugün son günler hiç gecmek biliyor bebeğimde iyice büyüdu artık ve sol tarafın yatmaktan sol tarafım tutuldu kaldı birde şu bel ağrılarım olmasa .son haftalarımız artık işallah hayırlısıyla tüm hamile arkadaşlar bebeklerini kucakların sağ sağlim alırlar.

merhaba arkadaşlar,

benim de son haftam, her an tetikteyim,ağrılarım ve kasılmalarım başladı hafiften, nişanım geleli 4 gün olacak bugün, doktora gittim 2cm açılman var dedi sabah, sancın,kanaman veya suyun olursa hemen gel dedi,normal doğum istiyorum ama bebeğimin yüzü dışarı-yukarı bakıyo, aşağı veya sağa sola dönmezse sezeryan yaparız dedi,umarım döner de herşey normal gelişir,merakla bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah,hepimizi sağsalim kurtarsın Rabbim:Saruboceq:

senin haftamızda sorunlarımızda aynı benimde kasıklarım çok ağırıyor dr magnezyum verdi ve sabah akşam düzenli kullanmamı söyledi yoksa erken doğum olabilirmiş..rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

ben de 33 haftalik hamileyim atrik uykular zehir oldu( saga donuyorum sag tarafim agriyor sola donuyorum sol tarafim agriyor( yine de allah a sukur bugune baska bi problem olmadi bu kadarcik da olsun:)) bebeklerimiz saglikli sihhatli dogsunlar da varsin uykusuz kalalim:))

kızlar bende 38 haftalık hamıleyım aynen benımde kasık ve bel agrılarım ınanılmaz sıklastı ama duzensız suan 8 subatta sezeryan olacagım tabı bır suprız olupta erken gelmezse allah hepımızın yardımcısı olsun

Allah kuratsın canım ya senin cok az kalmış işallah bebeğini sağ sağlim kucagına alırsın

benim bugün itibaiye 36+4 haftalık perşmbe günü kontrolüm var bakalım doktorumuz neler diyecek.Benimde kasık ağrılarım başladı birde arada sırda karnımın üst tarafında sanılarım oluyor ama biraz daha beklememiz lazım :CüvCüv:

bütün hamilelere merhaba benim 32 haftam bu hafta. aynen herkesin dediği gibi şu son birkaç hafta geçmiyor. ben çok kilo aldım ve daha iki ayım var. hamile kalmadan önce çok zayıftım 58 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay toplam 3 kilo aldım ama sonra birden coştuk, şimdi yaklaşık 18 kilo almışım ve daha da var. ne yapacağım bilmiyorum, sizin son iki ayda kilo durumunuz nasıl oldu.

merhaba bende 36+2 haftalık hamileyim..2 hafta içinde bebeği bekliyoruz..ama benim ne sancım var ne başka bişey....ilk bebeğimi suni sancı ile dünaya getirdim snaırım buda öyle olaçak..hayırlısı...

Allah hepimize kolaylık versin...

arkadaşlar birkaç saat sonra doğuma giricem.. en son dün bebişimizi gördük.. 3650 gr olmuş kızımız:) neler olucak çok merak ediyorum.. ii dilekleriniz içn çok teşekkürler..
sevgiler

benim bugun 32 hafta oldu, ilk kasık agrım dun aksam oldu ama boyle hafif adet sancısı gibi 15-20 dk icinde bir kac kez sızladı kasıklarım gecti.. ama cok korktum, bu haftalarda artık boyle hafıf kasık agrıları normal degıl mı arkadaslar?????

arkadaşlar birkaç saat sonra doğuma giricem.. en son dün bebişimizi gördük.. 3650 gr olmuş kızımız:) neler olucak çok merak ediyorum.. ii dilekleriniz içn çok teşekkürler..
sevgiler

ay ne hayacanlı..Allah bir avazda kurtarsın....Allah bebeğine de çok güzel bir hayat nasip etsin...

evet 32 de başlar artık yalancı sancılar...

sevgiler

allah kurtasın canım işallah kızını sağ sağlim kucağına alırsın dularımız seninle

Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın.Bende 37.haftaya girdim haftaya kontrole gidicem.Beklemek ne zormuş gerçekten.Biran evvel olsun istiyorum artık stres bastı iycene kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…