Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar yarın sabah epidural sezeryan olucam.karmakarışık duygular içerisindeyim.heyecandan elim ayağım tutmuyor

slm kızlar bende 37+4 haftalık hamıleyım ve beebegımın kalp kapagında sorun var bebegım dogdugu zaman amelıyat olması gerekecek cıddı bır amelıyat oldugunu söyluyo doktorlar ve bunun ıcın capada dogum yapmam gerekıyormus...allah sağ salım kucagımıza almayı nasıp etsın mınıklerımızı....

çook çok geçmiş olsun allah bebeğine şifa versin. hiç moralini bozma. ben de 39+3 günlük hamileyim. bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyorum. ama onun da gelmeye pek niyeti yok gibi

sağol canım dua etmekten baska yapacak bıseyım yok sancılarımda basladı ve daha dönmedı kızım hakkımızda herseyın hayırlısı olur ınsallah

36+3 haftalık hamileyim.. sezeryan olucak doğumum. 5 şubat gibi görünüyor.
kızımız acele etmezse tabii:) herkese hayırlı doğumlar..
sevgiler..

slm kızlar 35+2 heycan korku sabırsızlık bide tabi ki ağrılar hepsi bir arada ama tek isteğim sağlıklı bir şekilde bebeğimi elime almak Allah hepimize bunu nasip eder inş.

biz de 37+1 deyiz ve son kontrolümüz 28 Ocak ta olacak ve sezeryan günümüz belli olacak henüz dr.umuz bir gün vermedi...sizce son kontrol ise kaç gün sonrasına verir sizce...kızımın boynunda kordon dolanması var bu arada...

bende 34+6 haftalık hamileyim fakat 2 hafta önden gidiyo sezeryan olucak .doğum şubat 27 görünüyo allah herkezi kurtarsın inşallah hayırlısıyla

bizim normal madımızın bittiği tarih 6-9 şubat arası ama sezayen olacağı için 26 ocak gibi alacaktık ama doktorumuz birkaç gün daha bekleyecek 26 ocakta tekrar gideceğiz doktora.bakalım 29 ocakta alacağız galiba.
yani bir haftamız kaldı

bana göre 35+3 ultrasona göre 35+5 teyim ilk başlarda sezeryan istemştim ama şimdi normal doğurmak istiyorum onun için doktorla bu konuyu konuşmadım oda bişey sölemedi herşey yolunda dan başka inşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma rabbim tüm hamilelere yardım etsin tek nefeste kurtarsın inşallah....

kızlar internette hesaplamada doğum 16 şubat ulturasona göre 40 hafta 22 şubatta doluyo sizce hangisidir gerçi belli olmaz ama merak ediyorum

ben de 36+1 deyim.usg de 15 şubat çıkıyor beklenen doğum.Yarın yine kontrol günümüz,şimdilik herşey normal gözüküyor ama ben tedirginim biraz.Bacağımda kasılmalarım var.Bu haftadan sonra magnezyumu da bıraktırıyor bakalım ne olucak.

slm canım bende 37 haftalık hamileyim benimde dogumum 15subat görünüyor kızımın kilosu 2900gr boyuda 47cm cıktı doktor normal dedi..benim cantam bazo hazırlıklaarım hala yam degil erken gelme ihtimailde olabilir ama artık sabrım kalmadı doktor basassagı duruyor dogum kanalına girmemiş dedi inş. normal dogum olucak..

bizde 32 haftalıgız çok sancılarım var ama ilk doğumum 42 haftalıkken mecburi sezeryan olmuşdu bu kızımın acayip acelesi var umarım 40 a kadar dayanabilirz..

bizde 32 haftalıgız çok sancılarım var ama ilk doğumum 42 haftalıkken mecburi sezeryan olmuşdu bu kızımın acayip acelesi var umarım 40 a kadar dayanabilirz..

42 haftada iken neden sezeryan oldu arkadaşım merak ettim..ben 38+3 hamileyim.normal doğum dedi dr.ama sancım yok doğurmak istiyorum.ufacık bir sızıda mutlu oluyorum sancımı diye ama değil:1no2:

42 haftada iken neden sezeryan oldu arkadaşım merak ettim..ben 38+3 hamileyim.normal doğum dedi dr.ama sancım yok doğurmak istiyorum.ufacık bir sızıda mutlu oluyorum sancımı diye ama değil:1no2:

cnm doğmadı bizim cadı 42 hafta olmuşdu ve bizimkinin hala gelmeye niyeti yokdu ne sancım vardı ne kasılmam hiç açılmam olmadı nst ye bağladı hiç bişi yok doktor mecbur alıcaz yoksa kaka yapar dedi suda yutmuşdur alalım artık dedi sezeryana aldılar doktorun dedigi gibide oldu çok su yutmuşdu gün boyunca su çıkardı köpük gibi geliyodu agzından doğdukdan 1 saat sonrada kakasını yapdı o gün doğan bebeklerin çoğu ertesi gün yada saatler sonra kakalarını yapmışlardı doktor bizi aslında günler öncesinden çagırmışdı ama normal doğurucam diye gitmemişdim umarım senn sancıların gelirde bi avazda normalbi şekilde doğurursun.
şuan yine 32 haftalık hamileyim bu cadınında acelesi var çok sancım var almış artık doğum poisyonunu umarım günüden önce gelmeye kalkmaz.

bende 35 haftalık hamişim ve oğluşum gümbür gümbür geliyor :)))rahmime bıçak saplanıyor ara sıra sanki ve oğluş çıkacak gibi oluyor...arada da kasığım ağrıyor çok hafif...ve belim çok ağrıyor...reflü başladı...hamişliğim çok rahat geçiyordu baştan beri hiçbir sıkıntım olmadı fakat şu an birazda olsa zorlanmaya başladım...allah yardımcımız olsun

bende 30+4 haftalık hamileyim.. erken dogum riskim var, ınsallah bir terslik olmaz.. en azından şu 4-5 haftayı bir sag salim atlatsam bana yeticek, dogumu dusunup korkamıyorum bile, hep ya erken gelirse korkusu var.. hamileligimi doyasıya yasayamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…