- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
Herkese iyi aksamlar. Bende 37 haftalik hamileyim.Cok heyecanliyim.Insallah dogumum kolay gecer.Dogumun kolay gecmesi icin hurma yemenin iyi oldugunu duymustum.Allah herkese kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.
herkese merhaba,
ben üniversitede psikoloji eğitimi almış bir fotoğrafçıyım. yaşadığınız heyecanı çok iyi anlıyorum çünkü benim de 2 tane meleğim var. doğumun olduğu günkü telaş, heyecan paha biçilmez. bende siz o heyecanı, mutluluğu yaşarken o günün tüm güzelliğini fotoğraflara yansıtmak istiyorum. şu anda doğum fotoğrafçılığı konusunda portfolyomu oluşturma aşamasında olduğum için bana ulaşacak 3 kişinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmek istiyorum. bunun için istanbul'da yaşayanlar (anadolu-avrupa fark etmez) bana ulaşabilir.
www.zeynepdoganfoto.com adresinden diğer fotoğraflarıma bakabilirsiniz
canım benım merhaba,
ben bu salı dogrdum. Pazartesıyı salıya baglayan gece topıc actım sunı sancı ıle carsamba doguruyorum dıye.Salı gunu ne akla hızmet emınonuye gıdecektık esımle doguma gıttıksen de oyle olmayasın.Ben de normal ıstedım ve normal oldu. sunı sancıdan korkmayın kızlar 4 cm acılma ıle gıttım ben sunı sancı ıle hızlandırdılar acılmamı ıkı ıkınmada da cıktı guzel kızım.
Herkese hayırlı dogumlar canlarım,Allah herkese bu duyguyu nasıp etsın.Bol bol dua edın.Ohcanımadeysın arkadasımın onerısıyle ben her aksam ayetelkursı nas felak okudum.Allahım yanınızda olsun
benim doğumum 2 mart...ben hergece doğuruyorum rüyamda...
canım meryem duasını oku bi şaşal suya 7 defa bende şimdi duydum denicem seninki daha yakın oyüzden yap derim rabbim yardımcın olsun
ben de 35. haftamdayım, kaburga ağrısı bende de oluyor ama yeni başlamadı yaklaşık 8 haftadır çekiyorum bu ağrıyı. doktorum normal fakat sende biraz erken başlamış dedi. çekeceğiz mecburen artık yapacak birşey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?