Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese iyi aksamlar. Bende 37 haftalik hamileyim.Cok heyecanliyim.Insallah dogumum kolay gecer.Dogumun kolay gecmesi icin hurma yemenin iyi oldugunu duymustum.Allah herkese kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.

canım meryem duasını oku bi şaşal suya 7 defa bende şimdi duydum denicem seninki daha yakın oyüzden yap derim rabbim yardımcın olsun

herkese merhaba,

ben üniversitede psikoloji eğitimi almış bir fotoğrafçıyım. yaşadığınız heyecanı çok iyi anlıyorum çünkü benim de 2 tane meleğim var. doğumun olduğu günkü telaş, heyecan paha biçilmez. bende siz o heyecanı, mutluluğu yaşarken o günün tüm güzelliğini fotoğraflara yansıtmak istiyorum. şu anda doğum fotoğrafçılığı konusunda portfolyomu oluşturma aşamasında olduğum için bana ulaşacak 3 kişinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmek istiyorum. bunun için istanbul'da yaşayanlar (anadolu-avrupa fark etmez) bana ulaşabilir.

www.zeynepdoganfoto.com adresinden diğer fotoğraflarıma bakabilirsiniz

benimde mayısta doğumum daha var ama genede ; arada aklıma geliyor .. bir kaç saatlik bir eziyet ..birde ilk gece yi atlattıktan sonra iyi olacağız biliyorum ama ...genede arada heyacanlanıyorum

iletişime geçebilir miyiz? :)

merhaba zederdi,doğum haberini okudum çok sevindim gerçekten, allah sağlık sıhhat güzel bir ömür versin kızına, bende eminönüne gittim aldım alacağımı doğurmadım daha 17 günüm var bakalım ama kısmet tabiki belli olmaz, allah güzel doğum nasip etsin herkese, yardımcımız olsun

Benimde doktor 28 ocak dedi doğum için.Normal doğum düşünüyorum ama kızım çok hareketli dönüp duruyor.İnşallah doğum yaklaşınca doğum kanalına girer

Benimde doktor 28 ocak dedi doğum için.Normal doğum düşünüyorum ama kızım çok hareketli dönüp duruyor.İnşallah doğum yaklaşınca doğum kanalına girer 49 günüm var benim de az kaldı sayılır

benim doğumum 2 mart...ben hergece doğuruyorum rüyamda...

Ben doğum çantamı hazırlayana kadar görüyordum.Çünkü hiçbirşey hazır değil.Bir sancım tutsa rezil rüsfa olucam diye korkuyordum.Şimdi çantamda hazır olunca çok rahatım.Sancılardan falan korkmuyorum.Çok heyecanlıyım.Benim yerime eşim kabus görüyor.Hergece ben doğuruyormuşum hastaneye gidiyormuşuz falan gibisinden rüyalar görüyor

canım meryem duasını oku bi şaşal suya 7 defa bende şimdi duydum denicem seninki daha yakın oyüzden yap derim rabbim yardımcın olsun

sagol canim,okuyacagim Meryem duasini.Simdiden suya okuyup hazirlasam olur mu suyu acaba? Sancim baslayinca icerim.

arkadaşlar ben 35.haftadayım. bazı geceler uyuyamıyorum. sağ göğsümün altındaki kaburgamda ağrı oluyor. ayakları mı sıkıştırıyor acaba?

ben de 35. haftamdayım, kaburga ağrısı bende de oluyor ama yeni başlamadı yaklaşık 8 haftadır çekiyorum bu ağrıyı. doktorum normal fakat sende biraz erken başlamış dedi. çekeceğiz mecburen artık yapacak birşey yok :)

biizim doğum tarihimizde öne alındı arkadaşlar 15 ocaktı ama bebeğimiz sabredemiyor sanırım,4 ocak dedi doktorumuz..ay hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah ..

ayyy ne kadar heycanlısınızdır kızlar
ben son gecemde uyuyamamıştım
inşallah hepinizin doğumu kolay geçer
sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

sata göre doğum 10 mart gözüküyor ama tüp bebek olduğu için doktorum şubat sonu mart başı sezeryanla doğumu yaparız dedi. şimdi bende 36. haftaya kadar çalışabilir raporunu vandan alacağım.doğumsa muhtemelen ankarada olacak yani doğum sonrası izni ankaradan alacağım birleştirme işleminde sıkıntı yaşarmıyım?bilgisi / tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.:2:

kızlar merhaba bizim doğumumuzda Allah izin verirse salı günü ayın 21'i... 38+2 sezeryan olacağım... herşeyimiz hazır ama şöyle oturup düşününce de hiç bişey hazır değil gibi oluyo :) bende sizlere bişey soracaktım cevaplarsanız cok sevinirim... bebiş ilk zamanlarda yanımızda kalsın diye küçük bi beşik tarzı bişey aldık yanlız onun içine yatak olarak (o boyutlarda) bişey bulamadık... annemde içinin ölçülerinde pamuk yatak diktirdi... acaba bunun bi sakıncası olur mu ben pek istemedim ama o da bizler için hep öyle yapıldığını savunuyor (yünden döşekler :)) ... ona göre bi yatak bulamadığım, hava şartlarında cıkıp da arayamadığım ve vaktiminde az kalmasından dolayı acıkcası kabul etmek zorunda kaldım... bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsanız coook sevinirim :44:

canım annene güven....yatakta problem olmaz...benimde içindeki süngerdi ben de ince döşek yaptıırdım üstüne...gayeet güzel oldu

Merhaba bende 35.haftanin sonundayim kaburga agrisi 1aydir var bendede neye gore erken acaba bu?

36 haftanın içindeyim rahime baskısından,gerilmesinden hareketlerinden çokkk acı çekiyorum çokk arada da bacağım çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…