Benim yüzümde vücudumda hiç bi değişme olmadı ya. Hatta 8 kg filan aldım sadece karnım çıktı,kilolu hamile kalanlardanım.selam
ben 31 haftalık hamişlerdenim
çok sorunlu geçiyo hamileliğim şuan alerji oldum tüm vucudum yara içinde doktorlar bebekten oluyo dedi. bu durumu yaşayan var mı?
Rabbim beterinden esirges
bende 34.haftamdayım 17 ocakta doğum dedi doktor bende çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor en az 6 haftam daha var geç zaman artık geç kızıma kavuşayım kollarıma alayım .
bende 38+4 haftalığım ve çok korkuyorum. Nasıl olcak sancılar,doğum nasıl olcak. senin başladımı sancıların sevgicik38.nasıl bişey bu sancılar.
ben yürürken çok zorlanıyorum backlarım ağrıyor kasılmalarım var.ama öyle düzenli bi sancım olmadı..
benımde 34+5 doktorun verdıgı tarıh 11 ocak bende kızımı sabırsızlıka beklıorum karnımın ıcınde hareket ettıkce bole mıncık mıncık edesım gelıo sısırdıgı yerlerı tutmak ıstıyorum ruyamda çok gordum karnımın ıcındeyken sısırdıgı yerlerı tutuyodum elını tuttum ayaklarını tuttum belkı ruyam gerçek olur dıorum :))) sımdıden anne nedır senden çektıgım dıodur herhalde bu arada bi kontrolumu paylaşmak ısterım 28. haftada kontrole gıdene kadar doktor hıc ellerını gostermemıştı bende ellerını gormek ıstedıgımı soyleyınce kızım bacaklarına dogru uzattıgı yumruk olmuş ellerını açtı doktorumda cok gulmuştu eşimde en son 30 haftalık kontrolumdede tatlı yıyıp gitmiştim doktor kemık olcumlerını yapmakta zorlandı ultrasonu koydugu yerlerı ıtmeye başladı kızım sabah sabah ne yedırdın sen kıza dıo doktor daha sımdıden komik bi kız :)))) dun gecede babası ıyı geceler kızıma dedı kızımda babasına tekmeler atmaya başladı yedıgım cevızler ıse yaradı sanırım :))))akıllı kızım benım
canım gerçekten harika bi duygu. ben de akşama kadar karnımı izliyorum valla. kıvrım kıvrım kıvrılıyo sıpam.seslere karşı da çok duyarlı artık. babasını anlayıp tekmeliyo sanki.özellikle uyumadan öncerabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
zederdi illaki dogucak :))) ben 9 ayımı bitirmişim 10. ayımdanda 10 gun almışım annem benı dogurmak için 5 gun sancı çekmiş şimdiye kadarki tum belirtilerim annemle beraber gidio korkuyorum sonuda ole olcak dieAy 40+2 olduk artık sancı mancı gozum gormuyor,artık dogurrmak ıstıyorruummm
canım bizim kızda aynı babacı olucak bunlar benim eşimde gece yatarken elini hep karnıma koyuyo bi kere ben bu gün kızımı hiç hissetmedim dediği anda güm bir tekme eşim nasıl mutlu olmuştu burdayım babacım diyor bak gördün mü diye. eşimin sesini duyunca çok tekmelerdi şimdi malum tekme atıcak pek yeri kalmadı tombişimin geçen cuma 3,455 ti bakalım bu cumartesi ne çıkıcakbenımde 34+5 doktorun verdıgı tarıh 11 ocak bende kızımı sabırsızlıka beklıorum karnımın ıcınde hareket ettıkce bole mıncık mıncık edesım gelıo sısırdıgı yerlerı tutmak ıstıyorum ruyamda çok gordum karnımın ıcındeyken sısırdıgı yerlerı tutuyodum elını tuttum ayaklarını tuttum belkı ruyam gerçek olur dıorum :))) sımdıden anne nedır senden çektıgım dıodur herhalde bu arada bi kontrolumu paylaşmak ısterım 28. haftada kontrole gıdene kadar doktor hıc ellerını gostermemıştı bende ellerını gormek ıstedıgımı soyleyınce kızım bacaklarına dogru uzattıgı yumruk olmuş ellerını açtı doktorumda cok gulmuştu eşimde en son 30 haftalık kontrolumdede tatlı yıyıp gitmiştim doktor kemık olcumlerını yapmakta zorlandı ultrasonu koydugu yerlerı ıtmeye başladı kızım sabah sabah ne yedırdın sen kıza dıo doktor daha sımdıden komik bi kız :)))) dun gecede babası ıyı geceler kızıma dedı kızımda babasına tekmeler atmaya başladı yedıgım cevızler ıse yaradı sanırım :))))akıllı kızım benım
canım bizim kızda aynı babacı olucak bunlar benim eşimde gece yatarken elini hep karnıma koyuyo bi kere ben bu gün kızımı hiç hissetmedim dediği anda güm bir tekme eşim nasıl mutlu olmuştu burdayım babacım diyor bak gördün mü diye. eşimin sesini duyunca çok tekmelerdi şimdi malum tekme atıcak pek yeri kalmadı tombişimin geçen cuma 3,455 ti bakalım bu cumartesi ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?