Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 34.haftamdayım 17 ocakta doğum dedi doktor bende çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor en az 6 haftam daha var geç zaman artık geç kızıma kavuşayım kollarıma alayım .

Ben buraya yazarken bıle her an sancılanabılırım. Beklenen dogum tarıhım 2 aralık ama benım kızda tık yok oylece uyuyor ıcerde 4unde kontrol.4une kadar gelmezse 8ınde sunı sancı ıle dogum endıselerım vardı ama bunun kacısı yok dusunsem de dusunmesem de dogum olacak artık korkmuyorum. Kızımı kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum guzel kızım benım aman da aman. Esım her aksam ruyasında dogum yaptıgımı goruyormus. Gece saga donsem ne oldu sola donsem ne oldu dıyor Dun kontrole bı gıdısımız var sankı kontrole degıl doguma gıdıyoruz cok sabırsızlanıyorum artık kızımı dort gozle beklıyoruz

Selam arkadaslar bende 36+4um, gecen hafta doktor kontrolum vardi doktorum 1 cm aciklik var dedi.
Ama ne kasilma ne sanci hicbirsey yok :))
normal dogumtarihim 26 aralik insallah zamaninda olur, ocakta olmasini istemiyorum bebisimin bir an once gelsin ya :)

selam
ben 31 haftalık hamişlerdenim
çok sorunlu geçiyo hamileliğim şuan alerji oldum tüm vucudum yara içinde doktorlar bebekten oluyo dedi. bu durumu yaşayan var mı?
Rabbim beterinden esirges

selam
ben 31 haftalık hamişlerdenim
çok sorunlu geçiyo hamileliğim şuan alerji oldum tüm vucudum yara içinde doktorlar bebekten oluyo dedi. bu durumu yaşayan var mı?
Rabbim beterinden esirges
Benim yüzümde vücudumda hiç bi değişme olmadı ya. Hatta 8 kg filan aldım sadece karnım çıktı,kilolu hamile kalanlardanım.
Bazen kız bebeğin annenin güzelliğini aldığını söylerler. Cinsiyeti kızmı. Tabi bu işin tıbbi kısmı değil,benim böle bi sorunum olmadı.

Kızlar benim de tahmini doğum 5 Aralık
Şurda 2-3 gün kaldı
Ben normal doğum istediğim için bekliyoruz
Herhangi bir sancı ve de açılma yok
Doktorum en fazla 12 Aralık'a kadar bekleriz dedi
Bakalım, hayırlısı

Sen de bendensın cnm Bende de ne acılma ne de sancı var. 8ınde sunı sancıya hazır olmam gerekıyor sanırım

kızlar valla ben sunni sancıdan çok korkuyorum.kardeşim akşama kadar çekti. Açılma oldu ama bebeğin başı yerleşmedi.yine sezeryan oldu. Ama normal doğum sancısı gibi değil diyo. Nefes bile aldırmıyomuş. Oyüzden kabul etmeyi düşünmüyorum Ama hayırlısı yine de :114::114:

benımde 34+5 doktorun verdıgı tarıh 11 ocak bende kızımı sabırsızlıka beklıorum karnımın ıcınde hareket ettıkce bole mıncık mıncık edesım gelıo sısırdıgı yerlerı tutmak ıstıyorum ruyamda çok gordum karnımın ıcındeyken sısırdıgı yerlerı tutuyodum elını tuttum ayaklarını tuttum belkı ruyam gerçek olur dıorum :))) sımdıden anne nedır senden çektıgım dıodur herhalde bu arada bi kontrolumu paylaşmak ısterım 28. haftada kontrole gıdene kadar doktor hıc ellerını gostermemıştı bende ellerını gormek ıstedıgımı soyleyınce kızım bacaklarına dogru uzattıgı yumruk olmuş ellerını açtı doktorumda cok gulmuştu eşimde en son 30 haftalık kontrolumdede tatlı yıyıp gitmiştim doktor kemık olcumlerını yapmakta zorlandı ultrasonu koydugu yerlerı ıtmeye başladı kızım sabah sabah ne yedırdın sen kıza dıo doktor daha sımdıden komik bi kız :)))) dun gecede babası ıyı geceler kızıma dedı kızımda babasına tekmeler atmaya başladı yedıgım cevızler ıse yaradı sanırım :))))akıllı kızım benım

pehh benımde ilk hamılelıgım tecrube sahıbı değilim ama eger kendını dogum sancısının korkulcak bıs oldugunu dusunerek telkın edersen cok zorlanırsın bu stresın bebegede yansır olayı dogum sancısı deılde dogum eylemı olarak dusunmek gerekmıs hem korksanda korkmasanda illaki yaşıcaz bu olayı neden tadını çıkarmak varken bu stresle zaman oldurelımki hem korkunun ecele faydası varmı korktugun yanına kar kalır sonunda bebegını kucana alıp kokladıgını tum sancıları unutuyomussun bebek dogdugunda alıp kokluosunya o ilk anki kokusu cennet kokusuymuş anneyle bebek arasındaki en ozel an bunu dusun o sancılar aklına bile gelmesinnn arkadaşım :)

canım gerçekten harika bi duygu. ben de akşama kadar karnımı izliyorum valla. kıvrım kıvrım kıvrılıyo sıpam.seslere karşı da çok duyarlı artık. babasını anlayıp tekmeliyo sanki.özellikle uyumadan önce rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

amın cumlemıze inşallah herkes hayırlısıyla bebegini kucana alır kızım hareket etsın dıye yemedıgım tatlı içmedigim sut kalmıo yeterki hareket etsinde kasları guclensın diye akıllı kızımda aştı kendini akrobatik hareketler sergiliyo yesin annesi onu :)

ay haklısın cnm. sen çok bile dayanmışsın. ben 40'ı geçsem hemen doktora sezeryanla al falan derim. şimdiden sabrım taştı valla

Ay 40+2 olduk artık sancı mancı gozum gormuyor,artık dogurrmak ıstıyorruummm
zederdi illaki dogucak :))) ben 9 ayımı bitirmişim 10. ayımdanda 10 gun almışım annem benı dogurmak için 5 gun sancı çekmiş şimdiye kadarki tum belirtilerim annemle beraber gidio korkuyorum sonuda ole olcak die yerimi çok sevdim herhalde çıkasım gelmedi

Son düzenleme:
canım bizim kızda aynı babacı olucak bunlar benim eşimde gece yatarken elini hep karnıma koyuyo bi kere ben bu gün kızımı hiç hissetmedim dediği anda güm bir tekme eşim nasıl mutlu olmuştu burdayım babacım diyor bak gördün mü diye. eşimin sesini duyunca çok tekmelerdi şimdi malum tekme atıcak pek yeri kalmadı tombişimin geçen cuma 3,455 ti bakalım bu cumartesi ne çıkıcak

maşallah nazar değmesin benim kız biraz nazlıydı benden başka kimseyle boyle tepkileşim içine girmiyodu ozellikle tekme atarken babası gelirdi inadna dururdu babası bırakınca yeniden başlıodu şimdi olemi babası telefon açsa kanatlanıo kızlar babacı olurmuş ondanmıdır nedir bilmem ama nazlı biraz artık bana nazlanıo

merhaba arkadaşlar benimde kısmet olursa doğum 28 aralık görünüyor, normal doğum isityorum ama biraz da korkuyorum, aslında sezaryandan daha çok korkuyorum video seyretmiştim korktum burda bi topicte hurma yiyin diyorlar yarın eminönüne gidip alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…