almira senın doktor sezeryan için bahane bulmuş olabilirmi acaba diye düşünmedim değil sezeryan bahanelerine çok benziyo elinden geldigince bekle bence oyle git belki kendi sancıların gelir ne gerek varmış hemen suni sancıya iyice işin kolayını buldu doktorlar
merhaba arkadaşlar benimde kısmet olursa doğum 28 aralık görünüyor, normal doğum isityorum ama biraz da korkuyorum, aslında sezaryandan daha çok korkuyorum video seyretmiştim korktum burda bi topicte hurma yiyin diyorlar yarın eminönüne gidip alacağım
yarın sabah gidiyorum arkadaşlar dua edin bana inşallah suni sancıyla sezeryana gerek kalmadan doğururum. hakkımızda hayırlısı.
yarın sabah gidiyorum arkadaşlar dua edin bana inşallah suni sancıyla sezeryana gerek kalmadan doğururum. hakkımızda hayırlısı.
benimde 16 ocak görünüyor doğumum, çok korkuyorum ve normal doğum yapmak istiyorum(
merhaba arkadaşlar benimde kısmet olursa doğum 28 aralık görünüyor, normal doğum isityorum ama biraz da korkuyorum, aslında sezaryandan daha çok korkuyorum video seyretmiştim korktum burda bi topicte hurma yiyin diyorlar yarın eminönüne gidip alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?