Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim dün çatı muayenem yapıldı 1 cm.açılma varmış yumuşamada var dedi doktor ama arkada kemik var dedi birde bebiş 3,880 gr. çıktı bu kiloda çocuk burdan geçermi şüphem var dedi daha aşağı da inmedi 39+1 bu gün kilosu yüksek olmasa düşünmem ama kilosu fazla dedi şeker testi yaptırdı parmaktan normal çıktı bazı bebekler annede şeker olmasada iri bebek olabiliyor dedi. perşembe günü yatışım yapılcak suni sancı deniycekmişiz önce aşağı inerse başı geçerse problem yok ama bazen çok yırtılma olabiliyo sonra annenin iyileşme süreci uzuyor keşke sezeryan olsaydım diyolar falan dedi kafam karıştı biraz önce suni deniycez sonra olmazsa sezeryanla alıcaz dedi doktor.

of kızlar dün gece ağrıdan uyuyamadım. sağıma yatıyom sağ tarafım sola yatıyom sol tarafım inanılmaz ağrıdı. sırüstü hiç yatamıyorum zaten. berbat bi geceydi yani. belim sanki regli olmuşum gibi ağrıyo. a gün sancısı falanmı bunlar? kızımın gelmeye hiç niyeti yok ta.....

almira senın doktor sezeryan için bahane bulmuş olabilirmi acaba diye düşünmedim değil sezeryan bahanelerine çok benziyo elinden geldigince bekle bence oyle git belki kendi sancıların gelir ne gerek varmış hemen suni sancıya iyice işin kolayını buldu doktorlar

misivam bende aynı dertten muzdaribim dun akşam oluyorum sandım kasıgıma bi agrı saplandı nefesim kesildi resmen eşim zor kaldırdı yatagıma zor gittim sora sabaha kadar o sancıyla kıvrandım durdum bide sabaha karşı iki bacagıma birden bi kramp girdi noldugumu bilemedim uykusuzluktan canımın acısından dengem bozuldu yalancı sancı dedikleri sey bolemi acaba dedim kendi kendime

misivam benimde hergecem senin gibi geçiyor, sabahlar olmak bilmiyor sonrada öğleye kadar uyuyorum, bel ağrısı çok kötü oturmak bile işkence ama kızım için değer yeterki o iyi sağlıklı olsun razıyımmm

ah kızlar allahtan az kaldı.... belim karnım kasığım yatmak, oturup kalkmak işkence vallahi.... allah kolaylık versin hepimize. herşey meleklerimiz için.....

anne hakkı odenmez diyolarya daha dogurmadan anlamaya başladım ne demek oldugunu annemle hiç geçinemezdim melegim şimdi onu oyle ii anlıorumki ne çektirmişim garibime

canım eşiminde arkadaşları sürekli bu konuda uyarıyo onu diye çok şüphelendi sıkıştırdı doktoru ama işin gerçeği artık yürüyemiyorum çok ağırlaştım ve bebek çok kilo alıyo hatta eşim bi ara doktora suni sancı işe yarıycakmıki kesin değil boşuna sancı çekmesin eşim o zaman direk sezeryan yapalım diye sıkıştırdı ama doktor önce suni sancıyla şansımızı deniyelim aşağı inebilirse problem olmaz gidişata göre karar vericez dedi. siz bilirsiniz tamam hemen sezeryana alalım da diyebilirdi. ne bileyim zaten çok kafam karıştı dün doktorumuza da güveniyoruz normal istediğimizi direkt sölemedik hiç ama belli ettik hep baştan beri o yüzden normal istediğini biliyorum o yüzden önce şansımızı deniyelim dedi. dün tavuk gibi düşünüp durdum zaten heyecan korku hepsi bi arada şu an herkes beni rahatlatmaya çalışıyo dünden beri

Son düzenleme:
kıyamammm korkmamamız lazım unutmaki dunyanın en guzel duygusu bebeginin kokusunu içine çekince herşey biticek insanoglu ne acılara katlanamıo biz anne olucaz çokmu zor bence bu kadar zor olmamalı...

merhaba canm,benim de dogum tarihim 28 aralik ,ins bende normal dogum ile dünya ya geetiricem kizimi.Allah sana da bana da bütün hamilelere yardim etsin..
Evet bende duydum hurmayi hem meryem surüsinde de geciyo dogeruluguna inaniyorum.

merhaba arkadaşlar benim de doğumuma çook az kaldı.. İnşallah normal doğum olacak.. hayırlısı tabi farketmez sezeryan ya da normal... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sizlerle birşeyi paylaşmak istiyorum benim işimi çok kolaylaştırdı, yazılanları okurken bazı arkadaşların bebişlerin kıyafetlerini renklerine göre ayırdıklarını gördüm ( ki normali budur zaten de :) ) bunun çok zor olduğunu düşünüyorum, zaten minik minik yerde kaplamıyorlar... velhasıl ben bi markanın renk karıştırmayan mendilleri var anlamışsınızdır herhalde, onu kullandım ve beyazlar ve tüm renkleri bi arada attım ve sonuç her renk yerli yerinde kaldı mutlaka tavsiye ederim.. hatta daha da alıp hep onunla yıkamayı düşünüyorum.. marka ismi veriliyorsa onu da yazarım, ya da isteyene özelden mesaj atabilirim...

ALLAH hepimizi yardimcisi olsun benimde 14 ocak ins. RABBIM hayirlisiyla sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin amin....

Benim 17 aralık son günü bugünlerde bekliyoruz kızımızı insan gerçekten sabırsızlanıyor..Normal doğum istiyorum bakalım nasip:)

yarın sabah gidiyorum arkadaşlar dua edin bana inşallah suni sancıyla sezeryana gerek kalmadan doğururum. hakkımızda hayırlısı.

Ayyyy şu dakikalarda muhtemelen doğum yapmışsındır canım çok merak ettim bak şimdi gelsem mi acaba ziyaretine hastane 2 km uzağımda umarım rahat geçmiştir doğumun.. darısı başımıza artık
yarın sabah gidiyorum arkadaşlar dua edin bana inşallah suni sancıyla sezeryana gerek kalmadan doğururum. hakkımızda hayırlısı.

canım benım merhaba,
ben bu salı dogrdum. Pazartesıyı salıya baglayan gece topıc actım sunı sancı ıle carsamba doguruyorum dıye.Salı gunu ne akla hızmet emınonuye gıdecektık esımle doguma gıttık sen de oyle olmayasın.Ben de normal ıstedım ve normal oldu. sunı sancıdan korkmayın kızlar 4 cm acılma ıle gıttım ben sunı sancı ıle hızlandırdılar acılmamı ıkı ıkınmada da cıktı guzel kızım.
Herkese hayırlı dogumlar canlarım,Allah herkese bu duyguyu nasıp etsın.Bol bol dua edın.Ohcanımadeysın arkadasımın onerısıyle ben her aksam ayetelkursı nas felak okudum.Allahım yanınızda olsun

Herkese iyi aksamlar. Bende 37 haftalik hamileyim.Cok heyecanliyim.Insallah dogumum kolay gecer.Dogumun kolay gecmesi icin hurma yemenin iyi oldugunu duymustum.Allah herkese kolay dogumlar ve saglikli evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…