Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
31 haftaya gırcem 38 de sezeryanla alıcaklar
kan sulandırıcı kullanıyorum:çok üzgünüm:
hem bebegımı ıstıyorum hemde su ıgnelerden kurtulmak
bıran once yanımda ıstıyorum onu :çok üzgünüm:
mıde yanmalarım cok fena az once yana yakıla nobetcı eczane aradık ooof:çok üzgünüm:

Bende 30+6 dayım. Oğlum olacak allah kısmet ederse bende çok korkuyorum doğumdan
Çevremde hamile çok var ve hepsi doğurdu kurtuldu. ama ben çok çaresizim nasıl doğum yapcam diye korkuyorum. Epidural normal istiyorum ama annem kızıo felç kalırısn falan diye pfff((
bir an önce oğluşumu kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmm

epidural isteyip korkanlardan birside benimm :))
hayırlısıyla kolayca dogum yaparız inş.

Allah'im her ihtiya sahibi olana sifasini nasip eylesin insallah..
Hersey hayirlisi ile gelissin..
Dogumdan korkmuyorum Allah'da biliyor icimi, bir an önce zaman su gibi aksa da o günlere gelebilsek keske..31+2 olduk ama sabir sabir...

iyi geceler kızlar 39 hafta olduk bugün yarın derken beklemek çok zor inanın hiç birşey zor gelmiyor ne şuan çektiğim sancılar nede uykusuzluk okadar heycanlıyımkı anlatamam benimde ilk bebeğim doğumdan hiç korkmuyorum çünkü doğumu değil sonucunu düşünüyorum hep nasıl doğurucam demiyorum kızım nasıl bişey diyorum kolay değil 39 haftadır birlikte yaşıyoruz ama tanımıyoruz bence doğumdan korkmayın bişekilde doğucak onun güzelliğini düşünün allah herkezin yar ve yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:

Amin canim benim...
Ne güzel seninde bitmis yaaa =): Allah'im yavrunu kucagina sag saglim almayi nasip etsin emir_bebek:

Amin canim benim...
Ne güzel seninde bitmis yaaa =): Allah'im yavrunu kucagina sag saglim almayi nasip etsin emir_bebek:

amin canım teşekkür ederim allah sizlerinkinide sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun tüm isteyen kullarınada en yakın zamanda nasip eyler inşallah:Saruboceq:

walla kizlar doktor bana normal yapabil;irsin derse artik korkudan haftalarda gecmez korkuyorum cok sezaryan olursam da uyumalk istemiyorum epidurial olmak istiyorum ama ya hissedersem kesilirken diye sacma sapan korkularim var,,bu arada benim gibi gecenin bir yarisi kalkan oluo acikmis bir sekilde artik minik sandavisler hazirliycam onlari yiycem uyaninca hergun saat 6 gibi uyanip biseler yiyorum belkide piskolojik bebek actir diye:) :ecrin_bebek:

canim allahin izniyle insallah biran once zman gecerde dogumun gerceklersir o melek yuzlu bebegini kucagina alirsin gecmis olsun canim bebeginle allaha emanet olun..
opuyorumnanaktan

walla ben doğurmayı düşünmüyorum 33 haftalığım.günler yaklaştıkça geriliyorum.doğumdan çok ama çok korkuyorum.sezeryanda istemiyorum.kısacası ne yapacağımı bilmiyorum.:)))

ayy cok seker yazmissin dogurmiycam die:)

:1rolleyes:

ilk ben yaziyim sabahin korunde uyanan biri olarak:) bugun bir gun daha bitcek allahin izniyle hergun bizi bebeklerimize yakinlastiriyor...bugun nasilsiniz bebecleriniz nasil? :hulya:

agubugu.com
kizlar gercekten cok guzel ve ayrintili anlatmis tum gebelik haftasini bence bir bakin derim buyrunnnnnnnnn

selam bende sona yaklaşanlardanımzemuszemus prensesime kavuşmama 21 gün kaldı...
dünde grip oldum mafoldumbeninş. çabuk atlatırım

ben 27+1 oldum bugün :) bi an önce zaman geçse bebğime kavuşsam istiyorum ...

bu hafta sonu eminönüne gidicem doğum odası süsleri, şeker süsleri bide kendime lohusa tacı yapmak için bişeyler alıcam. daha önce bunlardan yapan varsa bana fikir verebilir mi?

kızlar valla ben 33 haftamdayım 34 de gırecem ama çok tuhafım ıçım bır tuhaf rahatsızım huzursuzum içimde sankı hıç sevmıcekmışım gelıo bebeği çok tuhafım duygularım çok karışık ne yapacağımı bılmıorum heyecan falan kalmadı bende doğumdanda çok korkuyorum valla ne yapacm bılmıom

O senin canindan bir parca, emin ol istesen de böyle düsüncelere sahip olamyacaksin ki. Onu Rabim sana, sadece sana hediye olarak verioken sense nankörlük yapip "Yioook yaaa, ben bunu sevmedim istemiyorum " demiceksin ya caniminici.
Hele onun o minnacik ayaklarini, miss gibi ellerini, kasini gözünü gördükden sonra imansiz olanlar bile bu Allah'in mucizedir diyerekden hayrete düsüpde imana gelenler varken sen mi sevmeyceksin :)
Bu belirtiler sadece, degisen hatta asiri derece de degisen hormonlarin canim benim, sen hic kafana takma. Benimde vücudum degisti, gögüslerim minnacikken kocaman oldular diye kendime sinir yapiyor ve her gögsümle ugrastigimda psikolijikmen agresif ve hircin bi insan oluverdigimi artik anladigimdan elimden
geldigi kadar onlara uzak duruoyurm lmaz: :kedi:

Ohh ne güzel ya, bende Istanbul'da büyüdüm ama buraya Almanya'ya gelin olarak geldim ve o güzelim memleketimin miss gibi faydalarindan yararlanamiyorum hamileligimde =( :hulya::sinifsinif:
Bende artik burda nasil yapilirsa, kiytirik bisyler bakiyorum yok ki hic bir secenek, hic bir sunum yok O yuzden kendimce bisyler yapicam bakalim.. kafamçokkarıştı
Sabir lazim bizeeee, ama oda bizde yok sekerler maalesef hele ki evlad, can söz konusu olunca hayal Dünya'sindan cikamiyorum ben.Rabbim herseyi en hayirli zamanda nasip eylesin cem_i cümleye..
opuyorumnanaktan

selam bende sona yaklaşanlardanımzemuszemus prensesime kavuşmama 21 gün kaldı...
dünde grip oldum mafoldumbeninş. çabuk atlatırım

Gecmis olsun canim benim, Rabbim sifani versin en kisa zaman icinde.
Yalniz bisy sorabilir miyim ( cahilligimden soruyorum canim, yanlis anlama ) : Gribin bebek üzerinde herhangi olumsuz bir etkisi var mi ?

:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…