Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canim benim hayirlisi olsun yaaa ayy benimde bi an önce olsa da rahatlasam kavuşsam bebişimeeee

Canım allah yardımcın olsun iyi düşün herzaman iyi olsun. Bebişini kucağına alacağın zamanı düşün rahat ol kaçışı yok bu işin nasılsa

Canım nette yazanlara aldanma kolay kolay kimse iyi geçiriği bir doğumu yazmıyor buraya. Her zaman pozitif düşün. Senden tam bir ay sonrada ben doğum yapıcam benimde az kaldı korkularını anlıorum doğum anını değil ondan sonrasını düşünmeye çalış her zaman :1hug:

bizde 35+4 deyiz hem cok korkuyom hemde biran once dogsun istiyorumm zaten gunlerde harbiden gecmek bilmiyor 38.haftada catı muanesi var normal olsun istiyorum sezaryandan cok korkuyorum insallah bi avazda dogururuz

kızlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım... ve duygulandım... Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...
benim daha yolum var gibi... hesabıma göre 30. haftaya yeni girdik... heyecanla bekliyorum minikimi... :))

slm arkadaşlar bende bugün itibariyle 36 haftalık oldum çok heyecanlıyım allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...amin...

meraba kızlar ben tam 32. haftama girdim alahın izniyle benimde 2 ci bebişim evet heyecan korku endişe hepsi var bir an önce zamanın geçmesini kucama almayı istiyorum aldığım cicileri giydirmeyi istiyorum ilkim erkek inşallah bu da kız teyzeleri ilkimde ben daha küçüktüm neyin ne oldunu bilmiyodum 2.hamileliğim sankı ilk gibi bana herşeyini takıp ediyorum ve inşallah hayırlısıyla kucamıza yavrularımızı alırız rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin ve hayırlısıyla kurtarsın

Benimde 7 hafta kaldı Allah ın izni ile hamileliğime inşallah.Tüm doğumu yaklaşanlara Allah hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün aklı niyazı yerinde kucağına almayı nasip eylesin inşallah.
Çok heyecanlıyım arkadaşlar...

canlarim aranizda dogum sancisi ceken biri varmi??nasil bise dun ben yasadim ama tam olarak nasil anliycam hic bir firkrim yok birde belim cok agrio sabahin korunde uyaniyorum aksam zaten uyuyamiyorum ne yapcam bilmiyorum bebek agirlastikca tasiyamiyoruz sanirim::S :bbo:

Benimde bugün itibarı ile hayırlısıyla 17 günüm kaldı.
Sabirla ve heyecanla bekliyorum kızımı....

Canım allah yardımcın olsun iyi düşün herzaman iyi olsun. Bebişini kucağına alacağın zamanı düşün rahat ol kaçışı yok bu işin nasılsa

nurcancım halaa doğuramadım...39+4 deyiz...doktorumuz her an gelebilir diyo ama benımkı pek nazlı gelmeye hiiç niyeti yok...bikaç gün önce olan sancılarım da yok artık(

kızlar ben 35. haftamdayım
3 kasımda Allahın izniyle sezeryana giriorum ama çok heyecanlıyım arada korkuyorum bebeğim dönmüş ama iri bi bebek die normal yapmıcaz doğumu dr yürüyüşü yasakladı evde iş bile yapamıorum bazen aşağıda baskı hissediyorum gece uyurken sağa sola dönerken karnım kasılıo arada belim ağrıo yada sıpamın en çok tekme attığı yerler ağrıo çok tuhaf duygular içindeyim kızlar ya :/

canim belki beni hatirlarsin hell daha once konu acmistim ilk anne olcak hamisler diye:) ozmanlar bebeklerimiz daha cok kuccuktu simdi sen boyle yazinca cok garip oldum allahim korusun bebegini yerim onu ben tombis bi bebec geliyor yani bende 1 hafta sonra cati muyanem var dr soyliycek bakalm sezaryanmi yoksa normalmi cok heycanli ama sanirim seninkiyle ayni zmanlrada dogrurum bende

bebegine ii bak allaha emanet olun :CüvCüv: :asigim:

canım hatırlamammı
nasıl geçti zaman ne zaman doğurcaz derken şimdi gün sayıyoruz heycan bastı iyice valla
Allahım hepimize sağlıklı sıhatli doğumlar nasiplesin

kızlar iyi akşamlar izimde tam bi haftamız var hesapta dr beklemez 6ekim gibi gelir diodu ama sancım bilem yok cok sevdi herhalde yerinikaydirigubbakcemile3

BoranA sanırım yarın doğuma giriyosun Allah yardımcın olsun inşallah.. Kızlar bende 29 ekimde Allahın izniyle oğlumu alıcam kucağıma inşallah... Hafif kasılmalar başladı ama benimki hala aşağı inmedi bide normalde son ayda hareketleri yavaşlarmış ya benimki hiç durmuyo kemiklerini her yanıma batırıyo acayip canımı acıtıyo sıpa ya... sizinkiler sakinleştimi..

ben iki hafta önce gittim eminönüne ŞARK HAN diye biyer var oranın özellikle en üst katındaki dükkanda ismini hatırlamıyorum süper süsler var... Ben çikolata yapmak için küçücük biblolar tanesi 35 ve 50 kuruştan iki çeşit ve ambalaj kağıdı aldım silikon tabancasıyla bibloları paketlere yapıştırdım çikolatasınıda sagradan aldım indirimdeydi denk geldi 41 biblo alıp içine 2şer çikolata koydum... ama bence önce pastaneleri dolaşıp kendine model belirlemelisin ki işin kolay olsun çünkü insanın aklı çok karışıyo... Birde 40ı çıktığında nikah şekeri tarzında bişey dağıtcam onun içinde daha büyük bi bibloyla 50 kuruş yani işaret parmağım büyüklüğünde renkli hazır kesilmiş tül aldım onlarıda bi alt kattan aldım içine renkli badem şekeri koyucam... Ay oraya gidince insan çıldırıyo süper şeyler var erken gitki bolbol dolaşabil...kaydirigubbakcemile

kızlar bende 35. haftadayım. çoooooook heycanlıyım . oğluşum daha dönmemiş başı yukardaymış. sağ salim alırız bebişleri kucağımıza inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

kızlar bende 35. haftadayım. çoooooook heycanlıyım . oğluşum daha dönmemiş başı yukardaymış. sağ salim alırız bebişleri kucağımıza inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Amin... Benimkide hala dönmedi ve doğumuna sadece 23 gün kaldı hiç gelmeye niyeti yok gb. Rahat geldi heralde orası oğluma... bi avazda doğuralım inşallah... :Saruboceq:

kızlar benim arada kasıklarıma sancı gelio sanki üşütmüşüm gibi idrarımı yaparkende arada ağrım oluyor sizde de böle olan varmı
bide oğluşum kıpır kıpır artıkm sıkıldı içeride sanırım erkenden çıkacak die aklım gidio ya :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…