kızlarrr heyecandan doğurcam..biraz önce doktordan geldik,bebişimin eli kulağında,kanalına yerleşmiş,doktorumuz bugün yarın her an ararsın sen beni,yerimde başka bi dr. olsa göndermez, suni sancı verirdi şimdi sana dedi.....tabi benim gözler akmaya başladı o anda...hem heyecan,hem korku......herşey normal çok şükür,doğum normal olacak,............bakalım en geç pzrtesi tekrar gidicez....
Arkadaşlar bende 37 haftalık hamileyim.Muhtemel doğum tarihim 20 ekim gibi ama sezeryan olacağım için birkaç gün önce yada sonra olabilir.7 ekimde kesin tarih belli olacak.Çok heyecanlıyım.Son haftalar çok zormuş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba arkadaşlar bende 34 + 2 günlük hamileyim 35.haftama girdim çok heycanlıyım sezeryan olacağım beklenen 3 kasım ama daha erkende olabilirmiş nstlere göre aslında biraz korkmuyor değilim sezeryan ameliyat sonunda çok korkuyorum spinal istiyorum çünkü genel anestezi almaya cesaretim yok ameliyat sonrası oluşacak pıhtılardan korkuyorum gerçi nette herşeyin en kötüsü yazıyo :)
Allahım hepimeze hayırlı doğumlar nasiplesin
Canım allah yardımcın olsun iyi düşün herzaman iyi olsun. Bebişini kucağına alacağın zamanı düşün rahat ol kaçışı yok bu işin nasılsa
kızlar ben 35. haftamdayım
3 kasımda Allahın izniyle sezeryana giriorum ama çok heyecanlıyım arada korkuyorum bebeğim dönmüş ama iri bi bebek die normal yapmıcaz doğumu dr yürüyüşü yasakladı evde iş bile yapamıorum bazen aşağıda baskı hissediyorum gece uyurken sağa sola dönerken karnım kasılıo arada belim ağrıo yada sıpamın en çok tekme attığı yerler ağrıo çok tuhaf duygular içindeyim kızlar ya :/
canim belki beni hatirlarsin hell daha once konu acmistim ilk anne olcak hamisler diye:) ozmanlar bebeklerimiz daha cok kuccuktu simdi sen boyle yazinca cok garip oldum allahim korusun bebegini yerim onu ben tombis bi bebec geliyor yani bende 1 hafta sonra cati muyanem var dr soyliycek bakalm sezaryanmi yoksa normalmi cok heycanli ama sanirim seninkiyle ayni zmanlrada dogrurum bende
bebegine ii bak allaha emanet olun:CüvCüv: :asigim:
ben 27+1 oldum bugün :) bi an önce zaman geçse bebğime kavuşsam istiyorum ...
bu hafta sonu eminönüne gidicem doğum odası süsleri, şeker süsleri bide kendime lohusa tacı yapmak için bişeyler alıcam. daha önce bunlardan yapan varsa bana fikir verebilir mi?
kızlar bende 35. haftadayım. çoooooook heycanlıyım . oğluşum daha dönmemiş başı yukardaymış. sağ salim alırız bebişleri kucağımıza inş.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?