kızlar valla ben 33 haftamdayım 34 de gırecem ama çok tuhafım ıçım bır tuhaf rahatsızım huzursuzum içimde sankı hıç sevmıcekmışım gelıo bebeği çok tuhafım duygularım çok karışık ne yapacağımı bılmıorum heyecan falan kalmadı bende doğumdanda çok korkuyorum valla ne yapacm bılmıom
oohh ne güzell son günler için yeni bi topik öylemi valla benim bugünde gitti 2 günüm kaldı allahın işzniyle pazartesi sabah meleğiim kucağımda inş. allahın izniyle
ya kızlar ben epidural normal istiyodum ama korkutuyorlar insanı yaadoğumdan hiç korkmuyorum ama geçen gün tv de epiduralden felç olan bi kadını gösterdi,İstanbulda özel bi hastanede yapmış..nerde yaptırdığın çok önemli,ben ortalama özel bir hastaneye gidiyorum,güvenemiyorum ve vazgeçtim gibi..
bide ailemde korkutuyo ufak yan etkileri bile aylarca geçmeyebiliomuş;baş ağrısı ve sırt ağrısı gibi..
Ben 31. haftamdayım. Ama zaman yavaş geçsin istiyorum. Doğumdan çok korkuyorum çünkü. 36 veya 37 olsam kafayı yerim. Doğum sancıları başladığı an korkudan bayılmazsam iyidir. Epidural normal doğum istiyorum
kızlarrr heyecandan doğurcam..biraz önce doktordan geldik,bebişimin eli kulağında,kanalına yerleşmiş,doktorumuz bugün yarın her an ararsın sen beni,yerimde başka bi dr. olsa göndermez, suni sancı verirdi şimdi sana dedi.....tabi benim gözler akmaya başladı o anda...hem heyecan,hem korku......herşey normal çok şükür,doğum normal olacak,............bakalım en geç pzrtesi tekrar gidicez....
Canim, kader kismet.. Ama tabiki de tedbirli olmakda kesinlikle fayda var.
Zamanla her agri her sizi geciyor diye biliyorum, kendimden degil ama cevremdiklerden.
Kafana takma canim, iyice arastir mantiginin ve kalbinin sana uygun olan dogum secenegini de hayirla gecmesi icin Rabbim'e sigin..
Hersey gönlünce olsun..
kızlarrr heyecandan doğurcam..biraz önce doktordan geldik,bebişimin eli kulağında,kanalına yerleşmiş,doktorumuz bugün yarın her an ararsın sen beni,yerimde başka bi dr. olsa göndermez, suni sancı verirdi şimdi sana dedi.....tabi benim gözler akmaya başladı o anda...hem heyecan,hem korku......herşey normal çok şükür,doğum normal olacak,............bakalım en geç pzrtesi tekrar gidicez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?