Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de 35+4 günlük oldum......38.hafta basında sezeryan olacağım...günler geçmek bilmiyor....bebişim de bir an önce gelmek istiyor sanırım hiç yerinde durmuyor...olsun ben onu beklerim o vakti zamanında sağlıkla gelsin de.....Rabbim tüm anne adaylarının yar ve yardımcısı olsun...şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum......

36'nın içindeyim bende.az kaldı ama hala karar veremedim normal mi sezeryanmı diye..kasıklar zaman zaman ağriyo özellikle ayakta kalırsam.şımarıkmışım gibi sürekli mızmızlanıyorum o kadar sanırım doğum sancısı olsa hissederim sanırım .çok heyecanlanyorum artık ya..

biran önce alsam meleğimi kucağıma..herkese hayırlı doğumlar...

ya kızlar ben epidural normal istiyodum ama korkutuyorlar insanı yaadoğumdan hiç korkmuyorum ama geçen gün tv de epiduralden felç olan bi kadını gösterdi,ıstanbulda özel bi hastanede yapmış..nerde yaptırdığın çok önemli,ben ortalama özel bir hastaneye gidiyorum,güvenemiyorum ve vazgeçtim gibi..
bide ailemde korkutuyo ufak yan etkileri bile aylarca geçmeyebiliomuş;baş ağrısı ve sırt ağrısı gibi..

oohh ne güzell son günler için yeni bi topik öylemi valla benim bugünde gitti 2 günüm kaldı allahın işzniyle pazartesi sabah meleğiim kucağımda inş. allahın izniyle

selamlar kızlar...bende 34 haftalık hamileyim,kasım başı doğum ama ikinci bebek olduğu için erken olabilir dedi doktorum,o yüzden her an tetikteyim:bbo:benim ikinci doğumum olduğu için sizler kadar sabırsızlanmıyorum doğrusu çünkü doğum aklıma geliyor sadeceakannehirallah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

bir anne olarak sana diyeceğim canım; yüzünü gördüğün anda bu duygularının hiç birisi kalmaz merak etme,hatta hamileyken böyle düşündüğüne bile inanamazsın...yerimsenibeno kadar çok seviliyorlar ki anlatamam...

oohh ne güzell son günler için yeni bi topik öylemi valla benim bugünde gitti 2 günüm kaldı allahın işzniyle pazartesi sabah meleğiim kucağımda inş. allahın izniyle

Oyhh ne güzel yaaaaaa safak 2 he kaydirigubbakcemile3
Allah'im hayirlisi ile yavrunu kucagina almayi nasip eylesin canim..

bizde 36. haftanın içindeyiz bakalım. 8 ekimde belli olcak doğum tarihimiz inşallah. sezeryan olcak doğumum. şimdiden çok heyecanlıyım kızıma kavuşmak için can atıyorum. ama hala arada ya ben mi anne olucam diyorum kendime, inanamıyorum kızlar.şimdilik korku yok içimde ama yaklaştıkça eteklerim tutuşur benim :) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmak nasip etsin :Saruboceq:

Canim, kader kismet.. Ama tabiki de tedbirli olmakda kesinlikle fayda var.
Zamanla her agri her sizi geciyor diye biliyorum, kendimden degil ama cevremdiklerden.
Kafana takma canim, iyice arastir mantiginin ve kalbinin sana uygun olan dogum secenegini de hayirla gecmesi icin Rabbim'e sigin..
Hersey gönlünce olsun..

her doğum farklıdır kızlar kimi sezeryan çok rahat der kimi normal.kimi epidural süper der kimi felç olur.bunları kafanıza takıp olumsuz düşünmeyinki herşey yolunda gitsin.bende çok korkuyorum doğumdan ama nasıl olsa çıkacak bebişler öyle yada böyle dimi ama.sağlıkla gelsinler yeter

Ben 31. haftamdayım. Ama zaman yavaş geçsin istiyorum. Doğumdan çok korkuyorum çünkü. 36 veya 37 olsam kafayı yerim. Doğum sancıları başladığı an korkudan bayılmazsam iyidir. Epidural normal doğum istiyorum

canım bende 31nci haftadayım kesinlikle bazı zamanlar oluyor diyorum ki nurcan bu işi yapacaksın hiç korkma güçlüsün falan diye. bazı zamanlarsa endişeye düşüyorum yapamıcam galiba ben nasıl doğurucam falan diye insanın duyguları sürekli değişiyor. İyi düşünmeye çalış ve sadece bebeğine odaklan ben öyle deniyorum en azından :ecrin_bebek:

mrb kızlar bende 36+3 üm ve çok heyecanlıyım ilk gebeliğim ve günler geçmek bilmiyor sanki bir an önce bebeğimi kucağıma almayı istiyorum inşallah ALLAH ın izniyle hayırlısıyla bebeğimi doğururum ve hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alırım inşallah ALLAH hepimize kolay hayırlı bir doğum nasip etsin meleklerimize kavuşmayı nasip etsin minicik meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
AMıNNNNNNNNNNNNNNNNN:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bende varım kızlar 5 ekimde doğum yapacağım inşallah
ama allaha çok şükür ağrım sancım yok .pazartesi sabah sezeryanla doğacak miniğim .

kızlarrr heyecandan doğurcam..biraz önce doktordan geldik,bebişimin eli kulağında,kanalına yerleşmiş,doktorumuz bugün yarın her an ararsın sen beni,yerimde başka bi dr. olsa göndermez, suni sancı verirdi şimdi sana dedi.....tabi benim gözler akmaya başladı o anda...hem heyecan,hem korku......herşey normal çok şükür,doğum normal olacak,............bakalım en geç pzrtesi tekrar gidicez....

Amaaaannnnnn, Kurban oldugum Allah'imin izni ile sag saglim dogurur gelirsin insallah canim benim..Nasil sevindim ya, nasil güzel Maasallahh!!!
Hadi hayirli haberlerle gel bize annesi..

sağol canım,doğumdan korkum yok,allah yardım etsin herkese..

canım ne mutlu sana,allah bi avazda kurtarsın..kaç haftalık,zamanında mı gelio?

Arkadaşlar bende 37 haftalık hamileyim.Muhtemel doğum tarihim 20 ekim gibi ama sezeryan olacağım için birkaç gün önce yada sonra olabilir.7 ekimde kesin tarih belli olacak.Çok heyecanlıyım.Son haftalar çok zormuş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar bende 34 + 2 günlük hamileyim 35.haftama girdim çok heycanlıyım sezeryan olacağım beklenen 3 kasım ama daha erkende olabilirmiş nstlere göre aslında biraz korkmuyor değilim sezeryan ameliyat sonunda çok korkuyorum spinal istiyorum çünkü genel anestezi almaya cesaretim yok ameliyat sonrası oluşacak pıhtılardan korkuyorum gerçi nette herşeyin en kötüsü yazıyo :)
Allahım hepimeze hayırlı doğumlar nasiplesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…