Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nie hep evliler :mymeka:
bizim nikahımız yok die:mymeka:
yorum yazmayı öyle cok isterdimki şaşırtıcı bir doğum gününe denk gelmedim:çok üzgünüm:
Çünkü buruk geçiyor her doğum günüm nedesiz apansız bir doğum günü geçiriyorum:çok üzgünüm: (keşkelerle dolu gecmişi bir yıl daha arkada bıraktıgımdanmı? bilmiyorum işte)
Bu yıl hayatım dediğim kişiden ilginç bir şey bekliyorum.Hoş bir gül alması yada hatırlamasıda güzel olur ya. Yinede bir yanım daha farklı bir şey istiyor.
artık ne cıkarsa şansımıza lotodan ona mecburuz kısacası:icecream:
Doğum günümde haftaya cumartesi bilginize:1closedeyes::mymeka:
Allah iyiliğini versin emi
dgununde hiç sevgilin olmamış kı
bu sene güzel süprizler bekliyor diyelim sanakaydirigubbakcemile5
(ilk defa doğum günümde biri var hayatımda.Belki bu dur benim ilginç dogum günüm sizce:roflol:)
eşinizin ve sizin geçmiş doğumgünlerinizde ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?
ne güzel şeyler yapmış sevgilleriniz eşleriniz yaaa ben böyle konuları okuyunca çok hüzünleniyorum
en son doğum günüm hayatımın en kötü doğum günüydü bugüne kadar yaşadığım
ya benim fazla beklentim vardı ya da bilmiyorum işte ooooof daraldım yine
eşimle evlendikten sonraki ilk doğum günümüzdü, özel olur diye düşünmüştüm, başbaşa romantik olur diye, biraz özen, biraz düşünce, ufak bi sürpriz falan yapar dedim ama hiç bir şey yapmadı. O kadar üzüldüm ki anlatamam size. İki gün ağladım.
İnsan bir pasta bile almayı akıl edemez mi?
Ufacık bir hediye almaz mı ya da bir çiçek?
Neden diye sorduğumda bahanesi çok... Say say bitiremiyor.
Ben bu yaptığını ömrüm boyu unutamam sanırım, çok dokundu, çok üzüldüm.
Ama ben yien eşşek kafam dayanamadım ona doğum gününde bir sürü şeyler hazırladım, sürprizler yaptım.. Dayanamıyorum işte içim gidiyo, seviyorum kocamı mutlu etmeyi ama o ufacık bir şey bir demet çiçek bile alıp gelmeyi düşünemiyor?