Doumgnnzde..

Lady34

♥Kocasının Bebek'i♥
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
13.456
5
206
Rusya
eşinizin ve sizin geçmiş doğumgünlerinizde ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

Hatırlıyorum :)) da bu yaşıma kadar geçirdiğim doğum günlerimden birini unutmam:)
20. yaş günüm
Yer,Bir gökdelenin en üst katı
Yanımda kuzenim var sadece
Tabii bu onun süpriziydi.
Betona oturttu beni ve bir mantarlı pizza çıkarttı poşetten üstüne mum dikti ve benim şaşkın bakışlarım altında
O mumu üfledik sonrada pizzayı yedik ve beni otobüse bindirip eve yollamıştı...

Hehehe şimdi eşini heryıl doğumgününde gökdelenlere çıkarıyormuş..Duyunca pizzamı dedim,yok o lahmacun sever dedişakkıdı

bende hatırlıyorum kocişimle evlendik bir ay sonra doğumgünümdü.ben kafayı yedim ogün yemeğe gittk.ama çıldırcam akşam oldu ben sayıyorum işte hatırlamadın benim doğumgünüm bugün.hep böylemi yapcan.ama adam gıkını çıkarmyor.meğer ben föne gittim geldim o ara hallatmiş planı kurmuş öncden.neyse ben surat bi karış indik yemeğe.yemek yedik tam ortasında ışıklar söndü ben şok tabi pasta geldi ışıklar patladı mumlar alkış müzik süperdi.ışıklar açıldı pastayı kestik.herkes bize bakıyor tabii.sonra tek taş yüzük almış bide onu taktı danstı bilmemneydi.böle geçti süpermiş.asla unutmıycam bişey tabii hayatım boyunca öle rezil oldumki eşime karşı aşkıma karşı.kıyamam önemli diil dedi zaten hep öyledir ben bağırır parlarım o kıyamam bişey demez sakinleştirir hemen.ben kocişimi çok seviyorum

demekki kise hatırlamıyor doğumgününü -tatlicadiarzu-
benimkini hatırlayın barı yarın ha ona göre :dilcikar:

şaka bi yana
eşimle konusuyorduk da düşündük tasındık ya ne zaman nerde unuttuk alzhzemır mı olduk ne
:delphin:

lisedeydim ozaman eşim erkek arkadaşımdı.. sabah 7 de beni aradı kızgın kızzgın konuştu ben anlamadım kapattık telefonu okula geldim baktım okulun hademesi benii çağırıyor ayyy ne göriyim benim kociş bi ufak çocukla pasta yollamış üzerinde baş harflerimiz yazılı ben tabi şok arkadaşlarla kestik yedik. eve gittim neyse aradan bir hayli zaman geçti bi baktım bi arkadaşımızla fanusun içine 2 balık biri ben biri aşkımm ayyy çok mutlu olmuştumm

çok iyi hatırlıyorum dün gibi aklımda bazen aklıma geldikce duygulanıyorum hatta....dogum günüme az kaldı bu seneki süprizi nasıl olacak hiç bilmiyorum süre kısaldıkca üzülüyorum aslında dogum günüm gelsin istemiyorum çünki nişanlım gelmemişti dogum günümü kutlamaya yorgun oldugu için evde dinlenmeyi tercih etmişti ve benim onunla birlikte geçirecegim ilk dogum günümdü güzelce giyinip makyajımı yapıp akşama kadar çocuk gibi camın önünde onu beklemiştim her kapı çaldıgında rujumu tazeleyip kapıya koşmuştum kesin elinde çiçekler güzel bi yerde dogum günümü kutlayacagız sanmıştım saat 11 oldu çıt yok tabı ben anladım gelmeyecek salya sümük aglıyorum 11 30 gibi aradı yeni uyanmıs dogum günümü kutladı hala içim acıyor aklıma geldikce:çok üzgünüm:

benım son dogum günüm bı acayıptı
oglen uyandım 1 gıbı cumartesıye denk gelıyordu kalktım sevgılıme gıttım
sonra salonda klima ve tv karsısında bı kaç saat mayıstık o uyumustu hatta.
neyse sonra aksmustu 5 olmustu pızzacıdan tavuk ıstedıkk onu da yedık ıyıcene sonra kalkıp benı eve getırdıı kendısı de kuzenıne uctuu, ben ewdekılerle kutladım.
hedıyemı de 2 gun önce bırlıkte almıstıkk böle gümüş tasarımm bı takı setıydı cok guzeldı o yuzden ıcım rahattı ne aldı alcak derdı yoktuuu..
... yani yedırdıı ıcırdı hedıyemı aldıı yanımda olduu daha ne olsun
bunca yıl gecırdıgım en guzel dogum gunuydu, bıdaha bölesını gecırecegımı de sanmıyorum ,nedense.

nie hep evliler :mymeka:
bizim nikahımız yok die:mymeka:

yorum yazmayı öyle cok isterdimki şaşırtıcı bir doğum gününe denk gelmedim:çok üzgünüm:
Çünkü buruk geçiyor her doğum günüm nedesiz apansız bir doğum günü geçiriyorum:çok üzgünüm: (keşkelerle dolu gecmişi bir yıl daha arkada bıraktıgımdanmı? bilmiyorum işte)

Bu yıl hayatım dediğim kişiden ilginç bir şey bekliyorum.Hoş bir gül alması yada hatırlamasıda güzel olur ya. Yinede bir yanım daha farklı bir şey istiyor.
artık ne cıkarsa şansımıza lotodan ona mecburuz kısacası:icecream:

Doğum günümde haftaya cumartesi bilginize:1closedeyes::mymeka:

(ilk defa doğum günümde biri var hayatımda.Belki bu dur benim ilginç dogum günüm sizce:roflol:)

nie hep evliler :mymeka:
bizim nikahımız yok die:mymeka:

yorum yazmayı öyle cok isterdimki şaşırtıcı bir doğum gününe denk gelmedim:çok üzgünüm:
Çünkü buruk geçiyor her doğum günüm nedesiz apansız bir doğum günü geçiriyorum:çok üzgünüm: (keşkelerle dolu gecmişi bir yıl daha arkada bıraktıgımdanmı? bilmiyorum işte)

Bu yıl hayatım dediğim kişiden ilginç bir şey bekliyorum.Hoş bir gül alması yada hatırlamasıda güzel olur ya. Yinede bir yanım daha farklı bir şey istiyor.
artık ne cıkarsa şansımıza lotodan ona mecburuz kısacası:icecream:

Doğum günümde haftaya cumartesi bilginize:1closedeyes::mymeka:

Allah iyiliğini versin emi
dgununde hiç sevgilin olmamış kı
bu sene güzel süprizler bekliyor diyelim sanakaydirigubbakcemile5

(ilk defa doğum günümde biri var hayatımda.Belki bu dur benim ilginç dogum günüm sizce:roflol:)

tutturamadık bi sevgili yaz ayalrında:roflol:
bu sene tuttu ama her an bişi ya olursa demektende alamıyorum kendimi -tatlicadiarzu-

Akşam eve geldim. Dışarıdan girerken bütün lambalar sönüktü.
Benimki daha gelmemiş diye güşündüm.
Kapıyı açtım bir ışık vurdu yüzüme. Bir baktım kocaman bir pasta mumlar maytaplar. Koridor buyunca heryer mumlarla ve çiçeklerle süslü.Mutfağa yol yapmış çok güzel bir yemek masası hazırlamış. Sonra oturma odasına eb sevdiğim kalpli kurabiyelerden almış. Sonra yatak odasına. Çok beğendiğim bir kolye vardı. Onu aynaya yapıştırmış ve çok güzel bir not yazmış.
Çok güzeldi.
:nazar:

eşinizin ve sizin geçmiş doğumgünlerinizde ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

evli değilim ama yazayım :dilcikar:

ilk tanıştığımızda arkadaştık masumca kutladık ikimizde birbirimizin doğum gününü

birlikte olmaya başlamıştık ilk benim doğum günümdü sırada birgün önce ayrıldı benden en uygun hediye olarak ayrılığı gördü herhalde:mymeka:

aradan aylar geçti onun doğum gününe 3 gün kala barıştık hazırlıksız yakalanmıştım hiçbişi yapamadım kuru kuru telefonla kutladım (bişey alsam göndermem sorun olacaktı hafta sonu idi ve arada mesafe vardı)

daha sonra tekrar benim doğum günüm geldi
gece yarısı aradı tebrik etti benim için hiçbişi bulamadığını söylemişti canın sağolsun senden hediye beklemiyorum yanımda olman yeterli demiştim
ertesi gün ofiste kutlama vardı bana bi hediye verdiler ondan geldiğini söyleyerek
(abisine benim için çiçek almasını söylemiş ama oda çiçek yerine bi hediye almış)
arayıp teşekkür edip çok kızmıştım "ben senden hediye beklemiyordum başkasının seçtiği şeyin benim için hiçbi anlamı yok" diye
gün bitimine az kalmıştı yatmak için onu aradım kardeşini beklememi söyledi
aradan 5 10dak geçti kardeşi kapıya geldi arabadan bi kutu verdi gecenin bitmesine 4dakika kalmıştı :asigim:
içinde bi mektup (yanımda olamadığı için duyduğu üzüntüyü anlatan), beğendiğim bi çorap vardı o, yaprağına nazar boncuğu takılmış kırmızı gül, ayıcıklı kalpli kağıt kıskacı, kırmızı küçük kalpli bi kutunun içinde iki adet çikolata ve kutunun içerisi çiçeklerle dolu
bu paketi alınca gündüz kızdığım için çok üzülmüştüm :utangac:

sonra onun doğum günü geldi ben yanına gidicektim zor bela ailemden izin almıştım sabah orda olup ona süpriz yapıp akşama dönecektim herşeyi planlamıştım ki
iş için başka şehire gitmesi gerekti ve tüm hayallerim suya düşmüştü :çok üzgünüm:
güzel bi hediye alıp kargolayabilmiştim sadece

sonraki yıl yani geçtiğimiz aralık o askerdeydi sabah 8de aradı tebrik etti
ofise geldim öğlene doğru sekreter üst kata çağırdı seni bi süpriz bekliyor diyerek o geldi sanmıştım
yukarı çıktığımda çok güzel bi çiçekle karşılaştım üzerinde "buradanda yetişiriim" yazıyordu

haziranda onun doğum günüydü hediye olarak güneş gözlüğü aldım bi hafta öncesinde vermek zorunda kaldım doğum günü cumaya geliyordu askeriyeye gitmem zorbi ihtimaldi ama yinede şansımı zorlamak istedim süprizzzzz
akşamdan kalp şeklinde bi kek yaptım üzerinde damla çikolatadan M harfi yaptım kaydirigubbakcemile3 tek kişilik bi pasta aldım
6 gibi askeriyeye gittim komutan iyiydi ve beni içeri aldı
konuşuyorduk sonra gözlerini kapamasnı istedim pastayı çıkardım mumu yaktım gözlerini actı
beklemiyordu kaydirigubbakcemile3 keki görünce çok beğendi yarım saat durduktan sonra yanında ayrıldım giderken komutan "iyiki doğdun m..." diye bağırıyordu hihoyyyt

bakalım aralıkta ne olacak sositososito

Hatırlıyorum elbet çok ekstra şeyler yok içerisinde ama eşimin en son doğumgünü hoş bir anı oldu bizler için...
Doğumgünü kutlamalarından hoşlanmaz eşim ama ben çok severim süprizleri...
Herşeye rağmen ona süpriz bir doğumgünü partisi düzenledim arkadaşlarının da yardımıyla...
Sıradan bir yemek yiyeceğimizi sanıyordu eşim..
Beni almaya geliyordu ki en yakın arkadaşı aradı onu x yerinde buluşalım seninle bir şey konuşmam gerek diye...
Beni aradı ben yarım saat geçikeceğim diye tamam dedim...
Arkadaşıyla buluştular denilen yerde sonra içeri girince karşısındaki kalabalığı görünce şaşırdı aslında bence utandı...
Karşısında uzun zamandır görmediği İzmir'den çocukluk arkadaşı ve yine İzmir'deki kuzenleri bile vardı..
Kızacak diye korkmuştum aslında ama yüzündeki gülümseme ve bana bakışından hoşuna gittiğini anlayıp derin bir nefes aldım...
Hediyemde aslında yan hediyem üzerinde erkek resminin basılı olduğu baba beni çok sev tişörtüydü...
Önce giymek istemedi sonra çok sevdi ama bütün gece üstünden çıkarmadı canım kocam benim...
Hatta sarhoş olup çirkin sesiyle bana şarkı bile söyledi..
Güzel bir geceydi bizim için...
Şimdi sırada benim doğumgünüm var...
Eğer doğumgünüme denk gelirse ki tüm kalbimle diliyorum bunu :Saruboceq:baba beni çok sevecek diyecek olan kızımızı kucağına vermek istiyorum...
Eminim hayatımız boyunca unutmayacağımız doğumgünümüz bu olacak...
Ve hayatta alacağımız en güzel armağan inşallah...

Doğum günümden sonraki gün gelip nie yazmadım acep ben

neyse bişi kaçırmadım

evet... yazıom. birki deneme. tuş tuş
doğum günümde işten erken cıktım. Dayımlara gittim.
Telim bir süre kapalıydı.Öğleye doğru açtım.
Bir kaç arkadaşım göndermiş mesaj sağolsunlara.s.
cok abartılı sözler yoktu ama nerdeyse oturup ağlıcaktım cocuklar gibi.
Delimiyim neeee
Neyse ben beklemeye koyuldum benimkiyle görüşcez. ya
saat 12-00 oldu hala bi kıpırdı bi sinyal bi belirti yok:kızgın:
(kontörü olmadıgınıda biliyorum:mymeka: buna rağmen bekliyorum işte. abdalım valla abdalım)
Yengem hadi ara sen cocugu dedi. Bak kontörüde yokmuş dedi.
Banane ya dedim arasın o beni dedim kızıyom
Biraz daha durdum dayanamadım ve aradım
azcuk işim var dedi. Onu bitirip sana mesaj cektiğimde cık dedi.
Tamam dedim.

Yarım saat sonra mesaj geldi cık diye.
Anam ben bi telaş bi koşuşturma yapıyorum görceniz.
Sanki ilk defa görüşücez.
Elim ayagımın titremeside KDV'si
Bunla buluştuk. Bi arkadaşının iş yerine gittikkaydirigubbakcemile
İçeri girip oturduk. Onlarbaşka odada biz başka odada baş başa:asigim:
Bi arkadaşını bekliyoruz onunla tanıştırcak beni moruk
Neyse biraz konuştuk falan. Baktım kapıyı kapattı
(Kızım kazan mübarek ola dedim:smiley-cool: içimden)
Çantasından cıkardı bi kutu kalpli bişi işte.
Heyecandan 10 kğ verdim kesin-tatlicadiarzu-
Bana verdi önce buney dedim.(körmüsün hediye eee maniak kız)
aç bak dedi. aldım açtım cicekli bişi
dedim herhalde kolye yada küpe dedim.
bi kaldırdım yüzük. anam anam anam
eşşegin üzerinden düşen karpuz gibiyim:roflol:
ben takıyodum parmagıma ona taktırdım.
Sonrada sarıldım sımsıkı sarıldım. Öptüm
Tşklerimi ilettim tek tek

işte böyle bir dogum günü geçirdim. Sade ama mutlu oldugum sade ama huzurlu oldugum
sade ama sevdiğimle oldugum bir dogum günüydü....:asigim:
Ailemle olmadıgımdan onlarda birşey yapmadı. ama hediyesiz kabul etmedim:smiley-cool:

evlendik evleneli her sene kutlar doğumgünümü aşkım.geçen sene akşam işten dönüşünde bi elinde pasta bielinde hediye kutusu doğum günün kutlu olsun aşkım diye içeri girdi.

ne güzel şeyler yapmış sevgilleriniz eşleriniz yaaa ben böyle konuları okuyunca çok hüzünleniyorum
en son doğum günüm hayatımın en kötü doğum günüydü bugüne kadar yaşadığım
ya benim fazla beklentim vardı ya da bilmiyorum işte ooooof daraldım yine
eşimle evlendikten sonraki ilk doğum günümüzdü, özel olur diye düşünmüştüm, başbaşa romantik olur diye, biraz özen, biraz düşünce, ufak bi sürpriz falan yapar dedim ama hiç bir şey yapmadı. O kadar üzüldüm ki anlatamam size. İki gün ağladım.
İnsan bir pasta bile almayı akıl edemez mi?
Ufacık bir hediye almaz mı ya da bir çiçek?
Neden diye sorduğumda bahanesi çok... Say say bitiremiyor.
Ben bu yaptığını ömrüm boyu unutamam sanırım, çok dokundu, çok üzüldüm.
Ama ben yien eşşek kafam dayanamadım ona doğum gününde bir sürü şeyler hazırladım, sürprizler yaptım.. Dayanamıyorum işte içim gidiyo, seviyorum kocamı mutlu etmeyi ama o ufacık bir şey bir demet çiçek bile alıp gelmeyi düşünemiyor?

ne güzel şeyler yapmış sevgilleriniz eşleriniz yaaa ben böyle konuları okuyunca çok hüzünleniyorum
en son doğum günüm hayatımın en kötü doğum günüydü bugüne kadar yaşadığım
ya benim fazla beklentim vardı ya da bilmiyorum işte ooooof daraldım yine
eşimle evlendikten sonraki ilk doğum günümüzdü, özel olur diye düşünmüştüm, başbaşa romantik olur diye, biraz özen, biraz düşünce, ufak bi sürpriz falan yapar dedim ama hiç bir şey yapmadı. O kadar üzüldüm ki anlatamam size. İki gün ağladım.
İnsan bir pasta bile almayı akıl edemez mi?
Ufacık bir hediye almaz mı ya da bir çiçek?
Neden diye sorduğumda bahanesi çok... Say say bitiremiyor.
Ben bu yaptığını ömrüm boyu unutamam sanırım, çok dokundu, çok üzüldüm.
Ama ben yien eşşek kafam dayanamadım ona doğum gününde bir sürü şeyler hazırladım, sürprizler yaptım.. Dayanamıyorum işte içim gidiyo, seviyorum kocamı mutlu etmeyi ama o ufacık bir şey bir demet çiçek bile alıp gelmeyi düşünemiyor?

oy oyy :1hug:
doğumgünlerine değil de evlilik yıldönümlerine çalışıyo benim bu enişte kaydirigubbakcemile3

nişanımızla düğünümüz arasına denk gelmişti ilk dogumgunum..ayrı sehırlerdeydık..dogumgunumde gelıcektı yanıma..benm ıcın anlamı cok buyuktu..hıc hayatmda guzel ve özel olmamstı dogumgunlerı..ama babası maddı manevı acıdan uygun görmemış..bızım essek kadar adam da babasının sözüne bakıp gelemedı(!)..:oklava:cok kırılmıs ve uzulmustum..
evlendık..ilk senemız dolmasından bır ıkı ay evvelıne denk gelıyordu dogumgunm..kı benden önce onun dogumgunu vardı ve ben onu sasrtıp süpriz yapmstm kutlamstm özenle..ben de umutluydum hanı beraberız ılk ya..nerde..yazmıs bı sayfa yazı mektup gibi..onla kaldı ıste kutlaması..bır pasta bıle yoktu..bahanesı de oo ccokk..mıllete mektup yazı sıır romantık gelır ama benm ıcın anlamı yok esım yazar cızer takımından oldgundan zatı en ıyı becerdıgı tek ıs o..:dilcikar:sanatından yanı maharetı benle ılgısı yok..neyse dumur olmus agzmın payını almstm..cok daha beter kırılms ve uzulmstm..senağlama
derken ardndan ilk evlılk yıldönumumz geldı..bende gene bı umut..dedm bunu kacırmaz kacırmamalı..kı dogumgunu facıasından sonra kafasna vura vura bıhal olduk ya dedk kesın bısey yapar..nerdeeee...daha ustune kavga ettk..neymıs anasına ne zaman gıtcekmısz..:oklava:ya ılk yıldönumuz bıraz sen özen dıymı..o anama ne zaman gıdecem derdnde..ben de ınat ettm gıtmem evlılk yıldönmmde dıye..dugunumden hos olmayan hatralarm oldugundan gurur meselesı yapmakta haklıydm..bır kuru tebrık bır yazı yıne..hoopp ertesı gun kaynanaya yolculuk..e dedgm oldu ya ıstedgmı yaptı naslsa..hemen ertesı gun yollara dustk..sınırımden aglayamadm bıle..söz verdm kendme o zaman ben de bıdaha hıcbr özel gune önem verırsem dıye..:1closedeyes:
ıkıncı dogumgunuydu bu yıl..gun bıterken en son ben kutladm o da agız ucuyla..hıcbısey yapmadm..oysa cok sey yapacak potansıyelm ve ıstegım vardı..hepsnı öldurdgu ıcın ıcımde..sımdı de hıc takmıyorm..kılımı kıpırdatırsam ne olayım..:delphin:

Back
X