Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donmesin..Selam arkadaşlar..Fikrinize çok güvendiğim için arkadaşıma burdan bahsedip konu açmak istedim..
3 gün önce arkadaşımın eşi onu fena halde dövmüş ama bildiğiniz kolu bacağı şişip morarmış,arkadaşımın da 3 abisi var hepsi temiz düzgün kariyer sahibi insanlar kardeşlerini bu durumda görünce dayanamayıp gidip bunlarda onu fena halde dövmüşler..kızı da alıp babalarının evine getirmişler..Arkadaşım buradayken test yaptı gebe olduğunuda öğrendi daha 5 haftalık falan gebeliği yani..Şimdi çocuk pişmanım diyormuş daha öncede böyle bişeyi olmamış hiç sadece kontrolsüz para harcama huyu var geliride çok değil ama sürekli bişeyler alıp borçlanıyor son kavgada bundan çıkmış zaten.Buarada çocuğun çalıştığı iş yerinin sahibi de kızın Uzaktan akrabası oda böyle bişey tekrarlamayacak ben kefilim falan demiş ..
Sizce ne yapmalı affetmeli mi?? Şunu da söyleyeyim arkadaşım yaşanan kısımdan çok bir daha yaşanır mı huyları düzelir mi bu yaşananlar hayra vesile olur mu diyor..ben yaşanan kısmı affetmemesinden yanayım ama siz ne dersiniz?
Bebek var siye değilde bebeği aldırmamak için daha sıcak baktı barışmayaBebek var diye affetmek zorunda değil. El kaldırmak ne bileyim bambaşka bişey ya
Tekrarlar diye mi yaptığı kadarı bile yeter mi diyorsunuzDonmesin..
Daha önce çok büyük kavgalar ettik yapmamıştı hiçbişey diyor ama belkide küçük şeylerdi diye gizlediAdamın şiddete meyli varmış demek.
Karısını dövmüş.
Bir daha sinirlenince kadına dokunamadığı için evdeki eşyaları kıracak,
Çünkü para harcama alışkanlıkları değişmeyecek ve hep sıkıntı olacak.
Tekrarlar diye mi??Donmesin..
Yani ben düşününce kimse kimsenin yüzüne bakamazmış gibi geliyor ama vardır böyle durumdan barışıp aynen aile ilişkilerine devam edenler heralde abiler konuşmaz belki artık adamlaZor durum.
Bebek icin affedecekse etmesin.
Belki daha cok bilenecek esi.
Siddet egilimide var demek ki?bir daha ki kendine hakim olamadigi durumda arkadasinizi öldürürse ne olacak?
Araya giren sogukluk nasil gececek.
Allah yardimcisi olsun
Abileri karşı değil dönmesine yani karışmıyorlar kendi kararın nasıl istersen öyle yap diyorlardayak ye. abilerin kurtarsın. sonra dayakçı kocaya dön abilerinden de ol.
Korkmuştur abilerinden bir daha cesaret edemez buna diyorlarO el bi kere kalktı mı devamı gelir ha umarım ders almıştir bayağı dövdü diyorsunuz iki tokat da değil bilemedim barışacaksa bile iyice burnunu sürtsün..
Tekrarı değil daha beteri olur.. Bu seferde abilerden dayak yedi diye kinlenecek kadına.. eskisinden daha beteri gelir başına.. Misal bu sefer hem dövup abilere haber vermesin diye eve kilitler... cocuk Doğunca çocuğa olan zaafini kullanır kadının... cocukla tehdit eder filanTekrarlar diye mi yaptığı kadarı bile yeter mi diyorsunuz
Ama abilerine çok kinlense arayıp özürler dileyip ben haya ettim ne dersen öyle olacak der mi?Tekrarı değil daha beteri olur.. Bu seferde abilerden dayak yedi diye kinlenecek kadına.. eskisinden daha beteri gelir başına.. Misal bu sefer hem dövup abilere haber vermesin diye eve kilitler... cocuk Doğunca çocuğa olan zaafini kullanır kadının... cocukla tehdit eder filan
. Ee kadinlarinda en zayıf yanları çocukları olunca...
abileri hemen gelemeyecek gibi olunca yine döver çocukla tehdit ederr abilerine söylersen çocuğa şunu yaparım diye. kadını tutup sarsmamış dövmüş yani oyuncak değil.bebeğede şiddet gelir arkasından.Korkmuştur abilerinden bir daha cesaret edemez buna diyorlar
Üniversite mezunu ama çok iş bulacağı bir bölüm değil çalışmıyor anne babası şimdi bakarlar ama hep yanında olacak değillerBebeğe maddi olarak tek başına bakma gücü varsa bence bosansin çünkü bugün olmazsa yarin bu adam tekrar dövecektir. Eninde sonunda bosanacaklar zaten. Bebegi de böyle bir adamdan isteyerek çok iyi yapmış arkadaşın bravo yani. Simdi kendi sacma sapan hayatina bir baska gunahsizi ortak etti bos yere. Aldırsa da aldirmasa da affetse de affetmese de o çocuğun da kötü bir hayat yaşayacağı ortadayken korunmayi gectim bir de 3 Yıldır cocuk olsun diye ugrasmis tovbe tövbe...
Affetmesin tabiki o el bir kalktı mı daha inmiyorSelam arkadaşlar..Fikrinize çok güvendiğim için arkadaşıma burdan bahsedip konu açmak istedim..
3 gün önce arkadaşımın eşi onu fena halde dövmüş ama bildiğiniz kolu bacağı şişip morarmış,arkadaşımın da 3 abisi var hepsi temiz düzgün kariyer sahibi insanlar kardeşlerini bu durumda görünce dayanamayıp gidip bunlarda onu fena halde dövmüşler..kızı da alıp babalarının evine getirmişler..Arkadaşım buradayken test yaptı gebe olduğunuda öğrendi daha 5 haftalık falan gebeliği yani..Şimdi çocuk pişmanım diyormuş daha öncede böyle bişeyi olmamış hiç sadece kontrolsüz para harcama huyu var geliride çok değil ama sürekli bişeyler alıp borçlanıyor son kavgada bundan çıkmış zaten.Buarada çocuğun çalıştığı iş yerinin sahibi de kızın Uzaktan akrabası oda böyle bişey tekrarlamayacak ben kefilim falan demiş ..
Sizce ne yapmalı affetmeli mi?? Şunu da söyleyeyim arkadaşım yaşanan kısımdan çok bir daha yaşanır mı huyları düzelir mi bu yaşananlar hayra vesile olur mu diyor..ben yaşanan kısmı affetmemesinden yanayım ama siz ne dersiniz?