• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döven koca dayak yiyince şiddetten vazgeçer mi??

Ne yalan söyleyeyim bebeği aldırmasına bende sıcak bakamadım ama ailesi boşanacaksan aldır o adamla bir bağımız kalmasın diyor. Olmadı gider hem dener düzelmiş mi hemde bebek doğar o arada olmadı öyle boşanıp çocuğunu büyütür

Selam arkadaşlar..Fikrinize çok güvendiğim için arkadaşıma burdan bahsedip konu açmak istedim..
3 gün önce arkadaşımın eşi onu fena halde dövmüş ama bildiğiniz kolu bacağı şişip morarmış,arkadaşımın da 3 abisi var hepsi temiz düzgün kariyer sahibi insanlar kardeşlerini bu durumda görünce dayanamayıp gidip bunlarda onu fena halde dövmüşler..kızı da alıp babalarının evine getirmişler..Arkadaşım buradayken test yaptı gebe olduğunuda öğrendi daha 5 haftalık falan gebeliği yani..Şimdi çocuk pişmanım diyormuş daha öncede böyle bişeyi olmamış hiç sadece kontrolsüz para harcama huyu var geliride çok değil ama sürekli bişeyler alıp borçlanıyor son kavgada bundan çıkmış zaten.Buarada çocuğun çalıştığı iş yerinin sahibi de kızın Uzaktan akrabası oda böyle bişey tekrarlamayacak ben kefilim falan demiş ..
Sizce ne yapmalı affetmeli mi?? Şunu da söyleyeyim arkadaşım yaşanan kısımdan çok bir daha yaşanır mı huyları düzelir mi bu yaşananlar hayra vesile olur mu diyor..ben yaşanan kısmı affetmemesinden yanayım ama siz ne dersiniz?
Donmesin..

Adamın şiddete meyli varmış demek.
Karısını dövmüş.
Bir daha sinirlenince kadına dokunamadığı için evdeki eşyaları kıracak,
Çünkü para harcama alışkanlıkları değişmeyecek ve hep sıkıntı olacak.
Daha önce çok büyük kavgalar ettik yapmamıştı hiçbişey diyor ama belkide küçük şeylerdi diye gizledi

Zor durum.
Bebek icin affedecekse etmesin.
Belki daha cok bilenecek esi.
Siddet egilimide var demek ki?bir daha ki kendine hakim olamadigi durumda arkadasinizi öldürürse ne olacak?
Araya giren sogukluk nasil gececek.
Allah yardimcisi olsun

Zor durum.
Bebek icin affedecekse etmesin.
Belki daha cok bilenecek esi.
Siddet egilimide var demek ki?bir daha ki kendine hakim olamadigi durumda arkadasinizi öldürürse ne olacak?
Araya giren sogukluk nasil gececek.
Allah yardimcisi olsun
Yani ben düşününce kimse kimsenin yüzüne bakamazmış gibi geliyor ama vardır böyle durumdan barışıp aynen aile ilişkilerine devam edenler heralde abiler konuşmaz belki artık adamla

O el bi kere kalktı mı devamı gelir ha umarım ders almıştir bayağı dövdü diyorsunuz iki tokat da değil bilemedim barışacaksa bile iyice burnunu sürtsün..
Korkmuştur abilerinden bir daha cesaret edemez buna diyorlar

Tekrarlar diye mi yaptığı kadarı bile yeter mi diyorsunuz
Tekrarı değil daha beteri olur.. Bu seferde abilerden dayak yedi diye kinlenecek kadına.. eskisinden daha beteri gelir başına.. Misal bu sefer hem dövup abilere haber vermesin diye eve kilitler... cocuk Doğunca çocuğa olan zaafini kullanır kadının... cocukla tehdit eder filan
. Ee kadinlarinda en zayıf yanları çocukları olunca...

Bence ilişkileri evlilikten ziyade 'dövme beni döverler seni' ye dönmüş.

Bebeğe maddi olarak tek başına bakma gücü varsa bence bosansin çünkü bugün olmazsa yarin bu adam tekrar dövecektir. Eninde sonunda bosanacaklar zaten. Bebegi de böyle bir adamdan isteyerek çok iyi yapmış arkadaşın bravo yani. Simdi kendi sacma sapan hayatina bir baska gunahsizi ortak etti bos yere. Aldırsa da aldirmasa da affetse de affetmese de o çocuğun da kötü bir hayat yaşayacağı ortadayken korunmayi gectim bir de 3 Yıldır cocuk olsun diye ugrasmis tovbe tövbe...

Tekrarı değil daha beteri olur.. Bu seferde abilerden dayak yedi diye kinlenecek kadına.. eskisinden daha beteri gelir başına.. Misal bu sefer hem dövup abilere haber vermesin diye eve kilitler... cocuk Doğunca çocuğa olan zaafini kullanır kadının... cocukla tehdit eder filan
. Ee kadinlarinda en zayıf yanları çocukları olunca...
Ama abilerine çok kinlense arayıp özürler dileyip ben haya ettim ne dersen öyle olacak der mi?

Korkmuştur abilerinden bir daha cesaret edemez buna diyorlar
abileri hemen gelemeyecek gibi olunca yine döver çocukla tehdit ederr abilerine söylersen çocuğa şunu yaparım diye. kadını tutup sarsmamış dövmüş yani oyuncak değil.bebeğede şiddet gelir arkasından.

Bebeğe maddi olarak tek başına bakma gücü varsa bence bosansin çünkü bugün olmazsa yarin bu adam tekrar dövecektir. Eninde sonunda bosanacaklar zaten. Bebegi de böyle bir adamdan isteyerek çok iyi yapmış arkadaşın bravo yani. Simdi kendi sacma sapan hayatina bir baska gunahsizi ortak etti bos yere. Aldırsa da aldirmasa da affetse de affetmese de o çocuğun da kötü bir hayat yaşayacağı ortadayken korunmayi gectim bir de 3 Yıldır cocuk olsun diye ugrasmis tovbe tövbe...
Üniversite mezunu ama çok iş bulacağı bir bölüm değil çalışmıyor anne babası şimdi bakarlar ama hep yanında olacak değiller

Dayağı ve aldatılmayı affederseniz bunlara da izin vermiş olursunuz.
Yani muhakkak devamı gelecektir.

Selam arkadaşlar..Fikrinize çok güvendiğim için arkadaşıma burdan bahsedip konu açmak istedim..
3 gün önce arkadaşımın eşi onu fena halde dövmüş ama bildiğiniz kolu bacağı şişip morarmış,arkadaşımın da 3 abisi var hepsi temiz düzgün kariyer sahibi insanlar kardeşlerini bu durumda görünce dayanamayıp gidip bunlarda onu fena halde dövmüşler..kızı da alıp babalarının evine getirmişler..Arkadaşım buradayken test yaptı gebe olduğunuda öğrendi daha 5 haftalık falan gebeliği yani..Şimdi çocuk pişmanım diyormuş daha öncede böyle bişeyi olmamış hiç sadece kontrolsüz para harcama huyu var geliride çok değil ama sürekli bişeyler alıp borçlanıyor son kavgada bundan çıkmış zaten.Buarada çocuğun çalıştığı iş yerinin sahibi de kızın Uzaktan akrabası oda böyle bişey tekrarlamayacak ben kefilim falan demiş ..
Sizce ne yapmalı affetmeli mi?? Şunu da söyleyeyim arkadaşım yaşanan kısımdan çok bir daha yaşanır mı huyları düzelir mi bu yaşananlar hayra vesile olur mu diyor..ben yaşanan kısmı affetmemesinden yanayım ama siz ne dersiniz?
Affetmesin tabiki o el bir kalktı mı daha inmiyor
üstelik abileri dövdüğü için hıncını kadından alacak adam
daha beterlerini yapacak ne de olsa bir yere gidemez abileriyle bozuştular diye aileye de saygısı kalmayacak
hazır bir yola girmişken devam ettirsin hatta çocuğu da doğurmasın
burada nice kadın keşke ilk dövdüğünde çıksaymışım keşke çocuk olmadan çıksaydım diye dövünüyor

ayrıca arkadaşınız gitsin abilerinin ellerini öpsün helal olsun o abilere

Back
X