• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döven koca dayak yiyince şiddetten vazgeçer mi??

Ama abilerine çok kinlense arayıp özürler dileyip ben haya ettim ne dersen öyle olacak der mi?
Onlar geri dondurebilmek için o ozurler yalvarmalar geri dönsün diye.. Geri dönen çoğu kadın pişman burdakilerede sorabilirsin...

Selam arkadaşlar..Fikrinize çok güvendiğim için arkadaşıma burdan bahsedip konu açmak istedim..
3 gün önce arkadaşımın eşi onu fena halde dövmüş ama bildiğiniz kolu bacağı şişip morarmış,arkadaşımın da 3 abisi var hepsi temiz düzgün kariyer sahibi insanlar kardeşlerini bu durumda görünce dayanamayıp gidip bunlarda onu fena halde dövmüşler..kızı da alıp babalarının evine getirmişler..Arkadaşım buradayken test yaptı gebe olduğunuda öğrendi daha 5 haftalık falan gebeliği yani..Şimdi çocuk pişmanım diyormuş daha öncede böyle bişeyi olmamış hiç sadece kontrolsüz para harcama huyu var geliride çok değil ama sürekli bişeyler alıp borçlanıyor son kavgada bundan çıkmış zaten.Buarada çocuğun çalıştığı iş yerinin sahibi de kızın Uzaktan akrabası oda böyle bişey tekrarlamayacak ben kefilim falan demiş ..
Sizce ne yapmalı affetmeli mi?? Şunu da söyleyeyim arkadaşım yaşanan kısımdan çok bir daha yaşanır mı huyları düzelir mi bu yaşananlar hayra vesile olur mu diyor..ben yaşanan kısmı affetmemesinden yanayım ama siz ne dersiniz?

şiddeti şiddetle çözmek çok mantıksız, tam tersi kin güdüp daha kötü olacaktır, bence barışmak gibi bi hata yapmasın

abileri hemen gelemeyecek gibi olunca yine döver çocukla tehdit ederr abilerine söylersen çocuğa şunu yaparım diye. kadını tutup sarsmamış dövmüş yani oyuncak değil.bebeğede şiddet gelir arkasından.
Yani hani böyle anlatınca insanın kafasında psikopat bir tip canlanıyor belki ama öyle biri de değil çok şaşırdım ben mesela bu olayı duyunca ama karısınıda önemsemiyormuş daha öncesinde de sen sus anlamazsın karışamazsın gibi şimdi öyle olmayacağına da yemin etmiş işte

valla cok yakınım böyle bir olay yaşadı hamile haliyle babasının evine bıraktı abaevinde dogum yaptı , ve en sonunda
kızın babası ve abisi dediğin gibi güzel bir dövdüler ,
sonra çocuk adam oldu kız üstüne 2 çocuk daha yaptı , şimdi çok şükür iyiler , zaten kızın gözlerinden anlaşılıyor mutlu oldugu ,

Üniversite mezunu ama çok iş bulacağı bir bölüm değil çalışmıyor anne babası şimdi bakarlar ama hep yanında olacak değiller

O zaman iki seçenek var ya ailesi bebege bakmaya raziysa ailesiyle buyutecek bebek biraz buyuyunce de az cok demeden is bulup calisacak ya da tekrar dayak yeme riskini göze alip esine donecek.
Hangisi icine siniyorsa onu yapsın. Sonucta hayat onun hayatı. 3 yıl bebek isteyen birinin kolay kolay aldiracagini düşünmüyorum ama inşallah kendiliğinden düşer bebek çünkü her durumda kötü bir hayati olacak...

çocuğu aldırmayı düşünmüş mü hiç?

bence affedecek yani.

O tutunan yavrunun günahı ne de kadinin annesi babası o adamın bizimle bi bağı kalmasın bosanicaksan aldır diyor vicdansizlar yazık günah ya

Yani hani böyle anlatınca insanın kafasında psikopat bir tip canlanıyor belki ama öyle biri de değil çok şaşırdım ben mesela bu olayı duyunca ama karısınıda önemsemiyormuş daha öncesinde de sen sus anlamazsın karışamazsın gibi şimdi öyle olmayacağına da yemin etmiş işte
tartışma olsa tamamda dayak olmamış.kocasının hiçbir şey yapmaması için 3 abinin gözünün önünden ayrılmaması lazım ki bi daha yeltenemesin

valla cok yakınım böyle bir olay yaşadı hamile haliyle babasının evine bıraktı abaevinde dogum yaptı , ve en sonunda
kızın babası ve abisi dediğin gibi güzel bir dövdüler ,
sonra çocuk adam oldu kız üstüne 2 çocuk daha yaptı , şimdi çok şükür iyiler , zaten kızın gözlerinden anlaşılıyor mutlu oldugu ,
Oda dövüp mü bırakmıştı?

tartışma olsa tamamda dayak olmamış.kocasının hiçbir şey yapmaması için 3 abinin gözünün önünden ayrılmaması lazım ki bi daha yeltenemesin
Kız öyle korkup sinip söylemeyecek biri değil adam bilir ne yaparsa söyleyeceğini aile ilişkileri çok sıkı fıkı

Onlar geri dondurebilmek için o ozurler yalvarmalar geri dönsün diye.. Geri dönen çoğu kadın pişman burdakilerede sorabilirsin...
Aman dönenler genelde böyle abileriyle falan korkutabilenler değil sanki bir kısmı mecburiyetten bir kısmı çok yalvarmalarına inanarak dönenler burda abi faktörü var;)

Oda dövüp mü bırakmıştı?

evet kavga gürültü biraz da hırpalama vardı sanırım çok söylemediler ama sanırım dayakta vardı hak etti falan dediler ,
ama barıştıktan sonra anne babası hiç yalnız bırakmadı hatta kızın babası hemen yanlarındakı kendı evlerıne taşıdı kızını , yıllar sonra taşındılar oradan , oğlan iyice düzelmişti artık ,

evet kavga gürültü biraz da hırpalama vardı sanırım çok söylemediler ama sanırım dayakta vardı hak etti falan dediler ,
ama barıştıktan sonra anne babası hiç yalnız bırakmadı hatta kızın babası hemen yanlarındakı kendı evlerıne taşıdı kızını , yıllar sonra taşındılar oradan , oğlan iyice düzelmişti artık ,
Hımm adam orda oturmayı falan da kabul ettiğine göre baya sevmiş kızı vazgeçememiş yada iy korkmuş:)

Hımm adam orda oturmayı falan da kabul ettiğine göre baya sevmiş kızı vazgeçememiş yada iy korkmuş:)

valla bence korksa iyi olur , arkadasınında abileri hiç boş bırakmıyacak devamlı elleri üzerinde olacak , gitme gelme anlamında diyorum ,
inşallah düzelir ve tekrarlanmaz

Aman dönenler genelde böyle abileriyle falan korkutabilenler değil sanki bir kısmı mecburiyetten bir kısmı çok yalvarmalarına inanarak dönenler burda abi faktörü var:KK66:
Abiyle alakalı söylemedim abisi olsun olmasin bu durum aynı şeyleri yaşayacağı gerçeğini digistirmiyo..Kısır döngü yaşamak istiyorsn ona birsey diyemem. . Karar sizin...

ben olacakları söyledim.erkekler zor akıllanıyor.tamamen dövmemesi için kadını dövmeden 3-5 kere daha temiz bir dayak yemesi lazım bi kere dayak yemesi ile olmuyor.

abileri gerekeni yapmış almış getirmiş.
bugün karısını yarın evlatlarını döver.
aklı varsa boşanmalı.

Arkadaşınız bana kalırsa eşini affedecek, kızın abilerinin adamı dövmesine sevindim, bunu belirtmek için geldim. Oh olmuş.

Back
X