Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sevgilime burnumu deldircem dedim o da bence hiç hoş değil ama sen bilirsin dedi ben de vazgeçtim. direk karşı çıkmak yerine yumuşak bi şekilde vazgeçirseymiş sizi keşke siz de üzülmemiş olurdunuz
dövme bir heves bence.Sevgilim ilk bir dövmeyle basladı bu serüvene simdi kolları ve göğsünde dövme var vücudunda nerden baksam 10dan fazla dövme mevcut bunu 6 ay icinde yaptı bağımlılık :/ basta bitane yeter dedi devamı geldi bende düsünüyordum yaptırmayı sırf bağımlılık olacak diye uzak duruyorum.Ayrıca beden senin.Kimse karışamaz bunun garantisi yok bir dövmeyle soğuyacaksa evlenmeyecekse böyle birinin sevgisinden süphe edilir...
Benim sevgilimde ikimizde dövme yaptıralım sen benim ismimi bende senin ismini yazdırıyım koluma diyor ama ben itiraz ediyorum insanların düşünceleri çok değişik oluyor sadece bize düşende saygı göstermek.
Bu kararı sen kendin vermelisin eğer çok istiyorsan içine siniyorsa sevgilinin istemediği halde yaptırman düşünme bile yaptır derim ama sevgilinde seni düşünmüş.