- Konu Sahibi kahveduskunu
-
Kızlar aranızda dövme sildiren ya da sildirme hakkında fikri olan var mı? bu işi en iyi hangi doktor yapar kaça mal olur ne kadar surer? Ankara ve İstanbula gidebilirim sildirmek için. yardım lutfen internette ne kadar arasamda her doktor kendı reklamını yapıyor... kararsız kaldım.
Canım ben de haftaya ilk seansa gideceğim doktoruma (estetik doktoru) Dünyanın en iyi cihazlarından birini kullanıyor ( q switch lazer) ve bana da uygun fiyata yapacak silme işlemini çünkü çok dövmem var . :/ Yardımcı olabilirim sana istersen.Cihazı internetten araştır,videoları izle gayet başarılı sonuçlar görünüyor.
cok sevinirim. bilgilendirirsen :)
Kızlar aranızda dövme sildiren ya da sildirme hakkında fikri olan var mı? bu işi en iyi hangi doktor yapar kaça mal olur ne kadar surer? Ankara ve İstanbula gidebilirim sildirmek için. yardım lutfen internette ne kadar arasamda her doktor kendı reklamını yapıyor... kararsız kaldım.
Merhaba , benimde öyle bir problemim vardı maalesef dövme pişmanlık yaratıyor ve sildirmesi çok zor oluyor. fakat ben araştırmalarımla Bağdat Caddesinde Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezine gittim ve orada başladım. Tam 3 seansta dövmem tamamen silindi bence kesinlikle oraya başvurun ben çok memnun kaldım. üstelik iz kalmadı iz konusu benim için çok önemliydi gerçekten güzelce silindi.
dövme silme kremi , diye bir krem var iz bırakmadan çıkarıyor fiyatını bilmiyorum
Merhaba,Canım ben de haftaya ilk seansa gideceğim doktoruma (estetik doktoru) Dünyanın en iyi cihazlarından birini kullanıyor ( q switch lazer) ve bana da uygun fiyata yapacak silme işlemini çünkü çok dövmem var . :/ Yardımcı olabilirim sana istersen.Cihazı internetten araştır,videoları izle gayet başarılı sonuçlar görünüyor.
): Ben de bundan korkuyordum, kimse de yazmamış böyle birşey. Neyse teşekkürler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?