dövme sildirme

kahveduskunu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
58
0
6
Adana
Kızlar aranızda dövme sildiren ya da sildirme hakkında fikri olan var mı? bu işi en iyi hangi doktor yapar kaça mal olur ne kadar surer? Ankara ve İstanbula gidebilirim sildirmek için. yardım lutfen internette ne kadar arasamda her doktor kendı reklamını yapıyor... kararsız kaldım.

Merhaba canım. Ben mersinden derya.bende dövme sildirme seanslarına gidiyorum ve yarın 3. Seansa gidicem. Yeni üyeyim ve sana özel msj atamam sanırım. Mükemmel ve gözle görülür ilerleme var bende. Yanlız her seansa 200 tl veriyorum ayda 1 defa. Fotoğraf koyardim ama dövmemjn ilk halinin fotosu yok elimde

Canım ben de haftaya ilk seansa gideceğim doktoruma (estetik doktoru) Dünyanın en iyi cihazlarından birini kullanıyor ( q switch lazer) ve bana da uygun fiyata yapacak silme işlemini çünkü çok dövmem var . :/ Yardımcı olabilirim sana istersen.Cihazı internetten araştır,videoları izle gayet başarılı sonuçlar görünüyor.

cok sevinirim. bilgilendirirsen :)

arkadaşlaar ben bağdat caddesinde bi güzellik okulu var orada yapıldığını duymuştum bende görüşmeye gittim ve deneme seansıyla başladılar gerçekten ilk seansta dövmem % 30 kısmı silindi diyebilirim şuanda 3.seansımdayım neredeyse silindi.isteyen olursa yazabilirler bana bilgisini veririm

Merhaba , benimde öyle bir problemim vardı maalesef dövme pişmanlık yaratıyor ve sildirmesi çok zor oluyor. fakat ben araştırmalarımla Bağdat Caddesinde Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezine gittim ve orada başladım. Tam 3 seansta dövmem tamamen silindi bence kesinlikle oraya başvurun ben çok memnun kaldım. üstelik iz kalmadı iz konusu benim için çok önemliydi gerçekten güzelce silindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Muğla bölgesindeyim. Kızkardeşim İstanbulda idi ,dövme konusunda çok sıkıntım vardı.çünkü eski erkek arkadaşımın ismi kolumda yazıyordu,ve son derece sıkıcı bir durum.Ayrılmışsınız ve hala kolunuzda eski sevgilinin ismi.Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezine gittim.Bir arkadaşım bahsetmişti.Yolumda İstanbula düşünce bir de burayı deneyeyim dedim.
ne kaybederim derken bir de baktım ki kolumdaki dövmeyi kaybettim:) Başarılı bir çalışma sonucu dövmem yok.Çok güzel bir silme işlemi yapıldı. Üstelik birde beni bilgilendirdiler ...Teşekkürler Meltem Şarkışlalı Estetik Merkezi herkese tavsiye edeceğim.

ben gittim hiç memnun kalmadım. 35 yaşında girim 43 yaşında çıktım...

dövme silme kremi , diye bir krem var iz bırakmadan çıkarıyor fiyatını bilmiyorum

Eski sevgili ismi yazması dışında ne gibi sorunlar oluyor dövmede? Sildirme sebepleri neler oluyor yani çok özel değilse paylaşabilir misiniz? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bir tartmak istedim önce.

Merhaba,

Dövme silinen bölgede tüylenme oldu mu acaba ??

Benim Krem ile dövmem silindikten sonra Tüylenme olmadı hatta iğne izi bile yok gibi.. cildi de çok yormamak lazım

Arkadaşlar kremlerin dövme silmede başarısız olduğuna dair çokça yazı okudum. Lazerle dövme silmekte oldukça masraflı. Benim önerim TCA ile silmeniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…