Dövme ve Koca Engeli

Pembepusula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
698
889
33
Merhaba kızlar, öğrencilik yıllarımdan beri dövme yaptırmayı çok istiyorum. Ancak her zaman kötü dövme kurbanı olmaktan korktum. O yüzden bir türlü cesaret edemedim dövme yaptırmaya. Ve sonunda çizgisi, yaratıcılığı ile tam beni yansıtabilecek bir dövme sanatçısı buldum. Bu sefer de kocam asla olmaz diye tutturdu ve bu konuda da aşırı ciddi. Daha önceden hiç bir konuda bana bu şekilde engel koymadı. Ya da bir şeyi istemiyorsa beni ikna etmeye çalıştı. Ama şimdi çok katı bu konuda. Başına gelen, daha önce buna benzer bir şey yaşayanlara soruyorum, sizce eşimi dövme yaptırmaya nasıl ikna ederim, nasıl gönlünü ederim? Bu arada çok büyük devasa bir şey istemiyorum. İş yaşantısını da düşünerek, günlük hayatta görünmeyen bir yerimde, çok minimalist ya da çok abartı olmayan orta büyüklükte, beni yansıtacak bir şey istiyorum.

Anlam veremiyorum sizin bedeninize yapacağınız bir şeyin kararını neden eşiniz veriyor?
Karar vermiyor. Kesinlikle istemediğini söylüyor. istersen tabii ki yaptırabilirsin, benim istemediğimi bile bile, aramızda soğukluk olacağını bile bile yaptıracaksan bu senin kendi tercihin diyor. Karar benim de sonrası var

Karar vermiyor. Kesinlikle istemediğini söylüyor. istersen tabii ki yaptırabilirsin, benim istemediğimi bile bile, aramızda soğukluk olacağını bile bile yaptıracaksan bu senin kendi tercihin diyor. Karar benim de sonrası var
Tehdit edilecek yasta mısınız sizce?

Merhaba kızlar, öğrencilik yıllarımdan beri dövme yaptırmayı çok istiyorum. Ancak her zaman kötü dövme kurbanı olmaktan korktum. O yüzden bir türlü cesaret edemedim dövme yaptırmaya. Ve sonunda çizgisi, yaratıcılığı ile tam beni yansıtabilecek bir dövme sanatçısı buldum. Bu sefer de kocam asla olmaz diye tutturdu ve bu konuda da aşırı ciddi. Daha önceden hiç bir konuda bana bu şekilde engel koymadı. Ya da bir şeyi istemiyorsa beni ikna etmeye çalıştı. Ama şimdi çok katı bu konuda. Başına gelen, daha önce buna benzer bir şey yaşayanlara soruyorum, sizce eşimi dövme yaptırmaya nasıl ikna ederim, nasıl gönlünü ederim? Bu arada çok büyük devasa bir şey istemiyorum. İş yaşantısını da düşünerek, günlük hayatta görünmeyen bir yerimde, çok minimalist ya da çok abartı olmayan orta büyüklükte, beni yansıtacak bir şey istiyorum.
Bende daha önce dovme meraklisiydim yaptimda emin ol 1 2 yilla hevesin kacar ve pisman olursun benim oldugum gibi

Belkide onu tiksindirecek birseydir bu acidan dusunun birde simdi herkes kendi bedenin diyecek ama belki sizde oncesinde dovme olsa o zamanlar kabul etmeyecekti

Misal ben vucutta benden nefret ederim tiksinirim belki onun icinde boyle birsrydir

Sanirim dovmenin sekline gore ben de karisirdim. Koca koca kaba dovmeler cok cirkin gorunuyor. Ama minimalist dovmeler de bir o kadar tatli duruyor. Bu kadar mudahale etmesine izin vermeyin. Beden sizin bedeniniz.

Niye sordunuz ki? Ben de dövme yaptıracağım ama eşime sormak hiç aklıma gelmemişti. En fazla desen konusunda fikir alınabilir.
Zaten öyle oldu. Desen konusunda fikrini sormuştum. Aslında desene de karar vermiştim, yani kendim çizdim (tabii sadece taslak) dövme sanatçısıyla konuşucam, böyle bir çizim üzerinde çalışmasını istiyorum sence nasıl olur dedim. Beklemediğim bir şekilde tepki verdi

Niye sordunuz ki? Ben de dövme yaptıracağım ama eşime sormak hiç aklıma gelmemişti. En fazla desen konusunda fikir alınabilir. Olmaz falan diyen bir eşim olsaydı inadına yaptırırdım heralde.
Sormadım. Sadece taslak çizmiştim, dövme sanatçısı onu gerçek bir çizim yapacaktı. Sence nasıl olmuş diye fikrini sordum. Sonrası malum

Dovme bende isterdim ama esim istemedigi icin ustelemedim hic. Senin vucuduna yaptigin seye kim karisir meselesine gelince. Kendim de nefret ettigim biseyi esimin vucudunda veya uzerinde gormek istemem. Karisirim oyuzden kime ne banane sanane olayi degil benim icin.
Ben de biraz böyle düşünüyorum. Beden benim de koca da benim :) onu kırmak istemiyorum. Onun da gönlü olsun. Ama nasıl olacak, nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Belki eşini ikna edebilmiş olan vardır, şöyle yaklaşsan belki olur diyecek olan vardır diye sizlere sormak istedim

Back
X