dövme yaptırdım çok pişmanım fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

canım valla mı ya moral bozmayayım mı yani ? aklım çok karışık.ya ilki moralimi çok bozduğu için bakmayı değiştiremiyorum bilmiyorum yaaa :((

Cook ciddiyim bayildim ben hatta aynisindan yaptirabilirim bile suan kizarik ve sis gibj oldugu icin oyle onun kremi var kullaninca duzelicektir kafana taktigina degmez
Gercekten coook coook begendim :))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

son yapan kişi,o tüyleri falan güzel yapmış,ilk yapılanın kontürü kalın olduğu için beğenmediniz bence..keşke ilk baştan bu dövmeciye yapptırsaydınız..
ama bence biraz bekleyin,dövme giderek oturur,şu an çok yenii..
yeni bi tane daha yaptırmayın şu anda,pişman olmanız olası..

keşkeee ama napalım olan oldu...son yapan kişide dedi zaten iğne değiştirmemiş aynı bi iğneyle işleyip yürümüş dedi.nasıl dayandınız çok derine girmiş.benim en son yapabileceğim bu dedi ve elinden geleni yaptı bakalım iyileşince nasıl duracak:44:

Cook ciddiyim bayildim ben hatta aynisindan yaptirabilirim bile suan kizarik ve sis gibj oldugu icin oyle onun kremi var kullaninca duzelicektir kafana taktigina degmez
Gercekten coook coook begendim :))

çok tşk ederim canım benim biraz içime su serpilmeye başladı.eğer bunu düşünürsen bi çok şekli var değişik değişik.çok iyi karar ver.bende bu modeli ilk gördüğümde bayılmıştımmm...kerimini kullanıyorum bakalım hametan pomad.şimdiden kaşınmaya başladı bile bakalım 1 ayda otururmuş yerine:ssz:

çok tşk ederim canım benim biraz içime su serpilmeye başladı.eğer bunu düşünürsen bi çok şekli var değişik değişik.çok iyi karar ver.bende bu modeli ilk gördüğümde bayılmıştımmm...kerimini kullanıyorum bakalım hametan pomad.şimdiden kaşınmaya başladı bile bakalım 1 ayda otururmuş yerine:ssz:

Ben okuyunca cok kotu bisi sandim ama resim gorunce begendim :)
Icin rahat olsun zamanla oturur sisligi ve kizarikligi gecer gulleee gulee kullann :))

Bende yaptiricam suan bakiyorum netten ne kadara yaptirdin.

Ben okuyunca cok kotu bisi sandim ama resim gorunce begendim :)
Icin rahat olsun zamanla oturur sisligi ve kizarikligi gecer gulleee gulee kullann :))

Bende yaptiricam suan bakiyorum netten ne kadara yaptirdin.

valla canım ilk arastırmalarımda 300 350 yi bulur deiler snra amatör olan kişi 75 tl düzelttirmesinede 200 tl verdim..bana 275 tlye patladı.ilk kişinin söylediği rakamı buldu yani..beğendiğine tekrar sevindim...:46:

valla canım ilk arastırmalarımda 300 350 yi bulur deiler snra amatör olan kişi 75 tl düzelttirmesinede 200 tl verdim..bana 275 tlye patladı.ilk kişinin söylediği rakamı buldu yani..beğendiğine tekrar sevindim...:46:

Bende bi arastiriyim bakirkoyde bir yer vardi hem soyadimi hemde bunu yaptiriyim iskonto yapar belki :))

Bende bi arastiriyim bakirkoyde bir yer vardi hem soyadimi hemde bunu yaptiriyim iskonto yapar belki :))

keşkeee ama napalım olan oldu...son yapan kişide dedi zaten iğne değiştirmemiş aynı bi iğneyle işleyip yürümüş dedi.nasıl dayandınız çok derine girmiş.benim en son yapabileceğim bu dedi ve elinden geleni yaptı bakalım iyileşince nasıl duracak:44:

ne yazık ki acemi dövmeciler böyle yapıyorlar..ve de çok derine indiyse laserle sildirmeniz de çok zor..bence o işe hiç kalkışmayın..mutlaka izi kalır...
bu arada ilk yapan kişi iğneyi gözünüzün önünde açtı değil mi,o aklıma geldi de,yani yeni iğneydi???

aman güzel olsun istediğin gibi olsun...parası önemli değil o kadarda hadi bakalım inş.gönlünce olur...zaten sadece açılış parasına 100 120 tl istiyolar :36:

aman güzel olsun istediğin gibi olsun...parası önemli değil o kadarda hadi bakalım inş.gönlünce olur...zaten sadece açılış parasına 100 120 tl istiyolar :36:

Evet evet bakalim artik

Seninde cok guzel cidden takma kafana yani ;):D:p:cool:

ne yazık ki acemi dövmeciler böyle yapıyorlar..ve de çok derine indiyse laserle sildirmeniz de çok zor..bence o işe hiç kalkışmayın..mutlaka izi kalır...
bu arada ilk yapan kişi iğneyi gözünüzün önünde açtı değil mi,o aklıma geldi de,yani yeni iğneydi???

ewet amatör dövmeler daha zor siliniyomuş.profesyonel olanda zaten parçalamış deriyi resmen dedi :(( ewet iğneyi yeni açtı ambalajındaydı.evde yaptırdım zaten gayet hijyenikti ama mağfireti yokmuş işte cocuğun:47:

bende ilk tepkinizi okuyunca çok kötü birşey zannettim ama resmi görünce beğendim.
iyi cesaret etmişsiniz benim canım çok tatlıdır ben cesaret edemezdim :1:

bende ilk tepkinizi okuyunca çok kötü birşey zannettim ama resmi görünce beğendim.
iyi cesaret etmişsiniz benim canım çok tatlıdır ben cesaret edemezdim :1:

valla benim canımda azdır ama öle çok can yokmıyo.iyileşmesi biraz zahmetli çok dikkatli olman lazım.beğendiğin için tşk ederim.psikolojım gerçekten çok kötü.burada sizin yazdıklarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.yoksa sildirmeye kadar gidicek bu iş.o da daha berbat olursa die korkuyorum...:36:

aynen bende kotu bışey beklemıstım gorenler bune dıye soruyo yazınca alakasızdır dıye dusundum. bu bıtkının adını bılmememe ragmen gorunce anladım ne oldugunu ve yakıstırdım fıkırde guzel yaptırdıgın yerde guzel hersey guzel bence.. hıc takma kafaya.. sen bunla bı sahıle gıt gez dolaş begenenlerı gorunce zatennn ıcıne sinerr... :34:

aynen bende kotu bışey beklemıstım gorenler bune dıye soruyo yazınca alakasızdır dıye dusundum. bu bıtkının adını bılmememe ragmen gorunce anladım ne oldugunu ve yakıstırdım fıkırde guzel yaptırdıgın yerde guzel hersey guzel bence.. hıc takma kafaya.. sen bunla bı sahıle gıt gez dolaş begenenlerı gorunce zatennn ıcıne sinerr... :34:

çok tşk ederim...en çokta yazın sahilde nasıl dolaşırım ben bunla diyodum...ama şimdiye kadar gelen yorumlar güzel ve olumlu.dövmem hakkında fikirlerim değişmeye başladı çok sevindim..:46:

Rica ederim... Bu dövme özgürlüğü temsil ediyor.. anca bağlı kaldıklarından arınırsan özgür olabilirsin ve kötü sandığın seyler aslında bunun en önemli parçasıdır.. sende takıntılarının esiri olma salla gitsinn :ssz: boşuna büyütüyorsun kafanndaa..... -----
diyorummm ve noktayı koyuyorumm :27::27: hiç sevmem felsefe yapmayıı :23: :37:

Rica ederim... Bu dövme özgürlüğü temsil ediyor.. anca bağlı kaldıklarından arınırsan özgür olabilirsin ve kötü sandığın seyler aslında bunun en önemli parçasıdır.. sende takıntılarının esiri olma salla gitsinn :ssz: boşuna büyütüyorsun kafanndaa..... -----
diyorummm ve noktayı koyuyorumm :27::27: hiç sevmem felsefe yapmayıı :23: :37:
:42: tekrar sağol canım..ewet anlamı benim içinde öyleydi.rüzgar ne kadar sert eserse essin dağılırım ama bir kuş misali uçar yolumu bulurum...:34: aynen fazla takmamaya çaılışacağım bide sizlerden gelen olumlu yorumlarla moralim düzeldi..bide iyileşsin bakalım :52:

işte fotolar bunlar kızlar

Çok hoşuma gittiiii.. Valla ben çok sevdim.. Hatta kopya bile çekebilirim senden :)) tek talihsizlik karahindiba nın biçimi tam belli deil ama tümüne bakınca harika.. Ben çok sevdim

Back
X