dövme yaptırdım çok pişmanım fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

haklısın canım zaten yaptırırsam özel hastane poliklinik falan bu tarz yerlere yaptırırım.ben bu hataya da düşmezdim.yaptırmadan önce arastırdım profesyonel yerlerle de grştüm.fakat dediğim gibi arkadaşımın dediğine güvendim :KK50:

arkadaşlaar ben bağdat caddesinde bi güzellik okulu var orada yapıldığını duymuştum bende görüşmeye gittim ve deneme seansıyla başladılar gerçekten ilk seansta dövmem % 30 kısmı silindi diyebilirim şuanda 3.seansımdayım neredeyse silindi.isteyen olursa yazabilirler bana bilgisini veririm

kendi adıma söylüyorum ve amacım teselli vermek değil çok güzel duruyor bir kez daha düşünün sildirmeden önce.

pehhhhh 1000 tl ve kimbilir kaç seans gerçekten çok pahalıymış.:KK52::KK52:neyse ben kullanmaya devam.bu sildirme olayı hem canımı hemde cebimi yakacak...:KK1::KK1::KK1: bilgilendirdiğin için de tşk ederim canımm :))

bence guzel duruyor dovmenız bıraz kullanın sonra yıne mutsuzsanız sıldırırsınız

Merhaba Ceross

Aynı problemi bende yaşadım. Eski erkek arkadaşımın ismi yazdırmak gibi bir hata da bulundum tabi ayrıldıktan sonra daha fazla o dövme ile gezemezdim. Reklam amaçlı üyelik !

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çok kötü durmuyo gayet güzel hemde dövme sildirmenin kolay işlem olmadığını ameliyat kadar zor olduğunu duymuştum

bence çok kötü durmuyo gayet güzel hemde dövme sildirmenin kolay işlem olmadığını ameliyat kadar zor olduğunu duymuştum

ewet canım maliyetli olduğu kadar bi hayli zahmetli ve can yakıcı.son zamanlarda dövmem hakkında olumlu yorumlar alınca vazgeçtim.özellikle tatilde.şimdi görenler anlamını sorup çok hoş durduğunu söylüyorlar.bende çok mutlu oluyorum...tşk ederim :))

boşu boşuna üzmüşsün kendini, 2 tane dövmem var ve senin dövmene,yapıldığı yere bayldım.şahane duruyo.sakın sakın sildirme.
mükemmel olmuş,güle güle,göstere göstere kullan :D

kardeşimin dövemelerini sildirmek için araştırdık bizde. araştırmama ilk önce tedavi olduğum dermatoloji klniğinden başladım kendileri de picosure adlı bir cihaz almışlar dövme silme işlemlerini o cihazla yapıyorlar. qsw lazerlere göre seans sayısı yarı yarıya düşüyormuş. mesela qsw lazerle 10 seansla silincek dövme pico ile 5 seans da silinebiliyormuş. acısı da qsw lazere göre daha azmış. kardeşim yaptırdı. bir seans şuan bekliyoruz ikinci seansı için en az 2 ay geçmesi lazımmış etkisinin görülmesi için yazın da sadece güneşten bolca korumamız gerektiğini söyledi doktorumuz. istersen sende arayıp bilgi alabilirsin. doktorumun adı Gökhan Gökler MD dermatoloji

bu uçuşan karahindibağının tüylerinin brokoli boyutunda olması dışında dövme güzel .
dövme sonrası kremleme bakımını yaptın mı düzenli bir şekilde?
asıl sorum dövme yaptırmadan önce alerji testi yaptırdın mı?

Back
X