- Konu Sahibi Eowynn_arwn
merhabalar 26 yaşında evli bir bayanım...bundan 3.5 ay önce çok ama çok istediğim ve yaptırmak için çok düşündüğüm dövmeyi yaptırdım.yaptırdım ama nasıl ? kısaca anlatıyorum hemen ;4 -5 yıldır düşündüğüm cesaret edemediğim dövme yaptırma işlemini çok güvendiğim yakın bir arkadaşımın sayesinde amatör birine yaptırdım.istediğim şeklin çok basit ve kolay olduğunu sorun yaşamayacağımı söylediler.bende arada samimi arkadaşım olduğu için güvendim.dövme istediğim gibi olmadı tabiki.başlarda şiş ve kırmızı olduğu için oturur şekli dediler ama öyle olmadı.rengi boz bulanık ve çok kalın oldu.snra birkaç profesyonel dövmeciye gttim.kocaman bi dövmeyle kapatılabilir dendi.çok üzüldüm.en sonunda bi dövmeciyle anlaştım şekliyle oynayıp daha estetik hale gelebileceğini söyledi.c.tesi günü yaptırdım.tekrar aynı acıları yaşadım.şimdi daha da büyüdü gözümde.nefret ettim dövmemden.sildirmek geliyo aklıma.lazerle dövme sildiren var mı aranızda.videolarını izledim çok acı veriyomuş.iz kalma riskide varmış.çıldırmak üzereyim.eşimlede iyice papaz olcaz yakında.nolur yardım edin kızlar.halim harap
![]()
Dovme tam anlamiyla hicbi zaman silinmiyo diye biliyorum hafif de olsa hep izi kaliyo. Ben hayatimda hic yaptirmadim yaptirmam da bebek gibi ten varken ne ugrasir insanlar bu dovmeyle anlayamiyorum. Ayrica bi kadini da kadinsi yapmiyo erkeksi yapiyo