- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
günah....haram...PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V.) lanetlemiştir.Merhaba arkadaslar.
Dövme yaptırmayı düşünüyorum bu konuda toplum iki parçaya ayrılmış durumda. Hatta din adamlarıda fikir birliğine varmış değil. Sizlerdende fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim
günah....haram...PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V.) lanetlemiştir.
kıl çıkmayan yere abdest gecmezmıs. dövmenin ustunde kıl cıkıyorDini değerlere çok önem veririm. Saygın din adamlarından bazıları abdest alınmada sorun olmayacağını düşündüğünden günah olduğunu düşünmüyorlar. Çok kararsızım
Merhaba arkadaslar.
Dövme yaptırmayı düşünüyorum bu konuda toplum iki parçaya ayrılmış durumda. Hatta din adamlarıda fikir birliğine varmış değil. Sizlerdende fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim
canım sen bilirsin....sen sordun ben sadce hadislere göre yorum yaptım.Efendimiz(S.A.V.)in hadisi varken din adamlarına ne hacet!!!!Dini değerlere çok önem veririm. Saygın din adamlarından bazıları abdest alınmada sorun olmayacağını düşündüğünden günah olduğunu düşünmüyorlar. Çok kararsızım
Gunah..hatta abdest tutmuyo diye biliyorum eger oyleyse omur boyu cunup mu geziceksin..gecici yap hevesini al canim yapma bence..
Canım abdeste engel değil ama günah olarak yorumlanıyo
Abdesti tutmuyo diye biliyodum neyse sonucta gunah ayrica cok cirkin :)
Yok canım abdeste engel değil hocalarda öyle söylemişti ama dinen caiz değilmiş bu arada çirkin diye yargılamakta çok çirkin bir davranış senin hoşuna gitmeyebilir ama hoşuna gidenler var senin düşüncen :))
Bende kendi fikrimi soyledim zaten :)
Herseyin sevabı günahı farklı tabikide işte ne bileyim..
Bu arada ben görünüm açısından çirkin olduğunu düşünmüyorum ki zevk ve tercih meselesi
Ama mesela bazı figürler çok kibar hoş falan durabiliyo özellikle melek çok seviyorum geçici yaptırma imkanıda var :))
Dini değerlere çok önem veririm. Saygın din adamlarından bazıları abdest alınmada sorun olmayacağını düşündüğünden günah olduğunu düşünmüyorlar. Çok kararsızım
günah....haram...PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V.) lanetlemiştir.
Merhaba arkadaslar.
kıl çıkmayan yere abdest gecmezmıs. dövmenin ustunde kıl cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?