- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Ama mesela bazı figürler çok kibar hoş falan durabiliyo özellikle melek çok seviyorum geçici yaptırma imkanıda var :))
Bak onlara lafim yok o kucuk seyler itici durmuyo ama su butun koluna vucuduna kocaman figurler yapanlari cok itici buluyorum..benim kastettigim cirkin onlardi :)
Baştan desene onları bende hoş bulmuyorum ama kolda bir tane hoş durur :))
Geçici yaptırmıştım zaten ama benimle kalsın istiyorum yani silinip gidince hiç bi anlamı olmuyor
hepinizi aydınlatayım
dövmenin altına su geçer geçmesine yoksa o deri çürür havasızlıktan kısa bir süre sonra da kangrenden ölür kişi ama dövmenin günah olma sebebi olayın şirke girmesi Allah ın yarattığı vücudu beğenmeyip renklendirme çabası bu estetik için de olabilir yani keyfi olarak değişiklik yapmaya kalkışmak.. öyle yok abdest geçmiyor hikaye ayrıca peygamberler döneminde kabileler birbirini tanımak için dövme yaparlarmış çocuklarından tutun kadınlarına hepsi dövmeli ayrıca dövmenin tarihi milattan önceye dayanır.. ama onlar güzelleşmek için değil kimlikleri için yapıyorlardi.. tabii bu yıllarca araştırmalarım sonucu edindiğim en makul sonuç
Konu sahibi simdi bizim aklimizida karistiracak kalkip yaptirmaya gidicez :)
Konu sahibi simdi bizim aklimizida karistiracak kalkip yaptirmaya gidicez :)
Evet canım istersen yaptır bak benim çevremde bir sürü türbanlı var YANLIŞ ANLAŞILMASIN TÜM TÜRBANLILARI KATMIYORUM heryeri kapalı ama yüzlerinde bir ton makyaj benim bildiğim aşırıya kaçdmamak lazımmış kapanırsan eğer sadece bi göz kalemi yetermiş yani ben öyle biliyorum ama suratları badana gibi sen ALLAH için kapanıyosun ama suratında her renk boya var asıl günah olan bunlardır bence birde aşırı açık giyinmek neden çünkü karşındaki tahrik olabilir ama sen ufak bi dövmeden günahkar olmazın :))
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar bu arada bu tarz bi konu açmak yasakmıydı bilmiyordum vallahi
Doğrudur canımda bile bile günaha girmekte istemiyorum çok kararsızım
Dövme dinen caiz değildir diye biliyorum ama abdeste engel değilmiş bu arada oje olunca abdest geçmiyomuş çünkü tırnak hava almıyomuş ama dövmede deri hava aldığı için abdest geçiyomuş yani dinen caiz değil ama abdeste engel değil açıkçası çok makyaj yapmak açık giyinkekte günah ama bunlara kimse uymuyor dövme yaptırdın diye yanacağını sanmıyorum sevap işlersen dualarını edersen insanlara kötülük yapmazsan bir dövme yaptırdın diye yanmazsın :))
Merhaba arkadaslar.
Dövme yaptırmayı düşünüyorum bu konuda toplum iki parçaya ayrılmış durumda. Hatta din adamlarıda fikir birliğine varmış değil. Sizlerdende fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim
ıkı sevap bır günahı götürür gıbı bısey olmuş bu..
lanetlıyım ben.............
lanetlıyım ben.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?