• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme yaptırmak günah mı? Acıl

Arkadaşlar araştırmamı yaptım ki devam ediyorum. Amacım dini haşa eleştirmek değil. Neden yasak olduğunu anlayamadım :26:
Ikincisi fetva istemiyorum kimseden eğer istediğim fetva olsaydı büyük sorumluluk almış olurdunuz evet sizden istediğim nacizane fikriniz günahımda sevabımda bana ait sonuçta :)

Benim bildiğim mekruh. Abdest geçiyor. Bende var ama ben abdestimide alıyorum duamıda okuyorum. Eşimde dövmeci üstelik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

islam dini mantıklıdır o yüzden insan huşu içinde ve içinden geldiğince ibadet ederken ona dövmenin engel olup cenabet kalacağını saymak bana saçma geliyor...

ohooo sen karar verene kadar,benım dövme yaptırmak aklımda bıle yokken,

gıttım sımdı kendıme dövme modellerı bıle begendım..

kocam ızın verse gıder belımın yan tarafına veya enseme bısey yazdırırdım..işte böyleee

$d.webp

ohooo sen karar verene kadar,benım dövme yaptırmak aklımda bıle yokken,

gıttım sımdı kendıme dövme modellerı bıle begendım..

kocam ızın verse gıder belımın yan tarafına veya enseme bısey yazdırırdım..işte böyleee

Eki Görüntüle 1164158

:52::52:çok hızlısınn zaten araştırdıkça insan içinden çıkamıyor en iyisi bir anda karar vermek bulduğun dövmede çok hoş yalnız süpersin iş eşinde bitiyor artık bizde haberdar edersn :1::1:

Son düzenleme:
:52::52:çok hızlısınn zaten araştırdıkça insan içinden çıkamıyor en iyisi bir anda karar vermek bulduğun dövmede çok hoş yalnız süpersin iş eşinde bitiyor artık bizde haberdar edersn :1::1:

sen nerene ne yaptırcaksın..ıyı araştırmak lazım..cok güzel dövmeler var..

İnternette günah olduğunu yazmakla birlikte;

Dövme abdeste ve gusle engel olur mu?

Dövme derinin altındadır. Yani dış derinin altında yer alıyor. Abdest ve gusulde ise derinin altını değil, üstünü yıkamak farzdır. Dövme de derinin altında kaldığına göre, onun bedenin herhangi bir yerinde bulunması abdeste ve gusle mani olmaz. Üzerinin yıkanmasıyla abdest ve gusül sahih olur./ALINTI

Demişler, yani ibadet edebiliyorsun bir sorun teşkil etmiyor ama hangi kaynağa baksam günah olduğu yazılmış. Nedenini çözemedim.

İbadete engel olmadıgı için ben de yaptırmayı düşünüyorum küçük bir dövme :)

yani sonuç olarak dövme ibadete engel değil, ama günah sevap kısmını bilemeyceğim

Kaç tane dövmen var canım :)

bi büyük kolumda bi büyük belimde bi küçük ayak bileğimde bi küçük elimin üstünde :8: maalesef kocam istemiyor yoksa daha yaptırırım şunuda söylim bitane yaptıran kesinlikle 1le kalmaz :27:

lanetlısın sen uzak dur:27: ıkı lanetlı büyük bir lanete delalettır

:18::18::18: bizdende 2 büyük lanet olur gibi ha :60:

Back
X