Dövme yaptırmak istiyorum ama iğne fobim var ne olacak :/

Bende sizin gibi olabilsem keşke ya acı eşiğim çok düşük benim :/ Peki o anki hissi nasıl tanımlayabilirsin ( saçma bi soru olmuş olabilir )

Çok açıklayıcı yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim :)
Bi tanesini yaptırayım sonra canım istedikçe yaptırırım buna hazırım
Beni en çok çekindiren durum da dövmeyi yapan kişiyide çok zorlucam biliyorum adamı pişman edicem
Ama sakinleştirici mantıklı. Kemiklere yapılan daha çok acıtıyorsa ilk dövmemin en az acıyan yerde olması gerek

Beni anlatsın istiyorum.
Hayat mücadelemi...
Asiliğimi aynı zaman da anlaşılmazlığımı.
Hippi ruhumu yansıtsın,offff.
Hayırlı olsun ablacım dövmen.

Son düzenleme:
Igne korkun varsa hic girme derim.

Benim de var, vallahi en son 6 yil once mi ne kan verdim.

Ben hayatımda hiç kan vermedim, serum takınmadım
İlk ve son bebekken topuktan kan alırlar ya o yani
Berbat bişey bu ya aslında önce bu sorundan destek alarak kurtulmamız gerek

Bende sizin gibi olabilsem keşke ya acı eşiğim çok düşük benim :/ Peki o anki hissi nasıl tanımlayabilirsin ( saçma bi soru olmuş olabilir )

o anki his ilk defa tecrübe ettiğim için ben de tırsmıştım bir de benim eşimden izin çıkmıyodu hayır yaptıramazsın flan.zar zor ikna sonucu yaptırınca amacıma ulaştığım için,bir de önceleri dövme konusundaki düşünceleri yüzünden bi hınçla yaptırdım. acı flan görmedi hiç gözüm.
dövme için kullnılır mı bilmiyorum ama ağda için kullananlar oluyo. anestezik kremler var (emla vb) dövmecine sorabilirsin kullanabilirse acın hafifler belki:26: istediğin olur inşallah

Evet arkadaşım ve annem olabilir yanımda
Dövme yapılacak yeri de çok iyi seçmek gerek bulunduğum yerde yaptırmam sanırım :26:

Beni anlatsın istiyorum.
Hayat mücadelemi...
Asiliğimi aynı zaman da anlaşılmazlığımı.
Hippi ruhumu yansıtsın,offff.
Hayırlı olsun ablacım dövmen.

Hepsini anlatan dövmeyi nasıl bulacan peki,nette çok değişik örnekler var baktın mı hiç..
Sağol hayatım,kabuklanmaya başladı zaten..

Emlayı kullandım hiç farkı olmadı aslında aklıma hani kulak falan delinirken uyuşturucu bi sprey sıkıyolar ya onlardan bulabilsem süper olurdu İnşallah ya çok teşekkürler

Hepsini anlatan dövmeyi nasıl bulacan peki,nette çok değişik örnekler var baktın mı hiç..
Sağol hayatım,kabuklanmaya başladı zaten..

Bakıyorum ablacım,sağolsun eşim de yardımcı olmaya çalışıyor,fikirler sunuyor ama bi türlü istediğim gibi bişey bulamadım.
Dövme dergilerine abone oldum...öyle yada böyle istediğimi bulmayı umuyorum.

Bunlar rahatlattı beni biraz çoooooook teşekkür ederimm

Emlayı kullandım hiç farkı olmadı aslında aklıma hani kulak falan delinirken uyuşturucu bi sprey sıkıyolar ya onlardan bulabilsem süper olurdu İnşallah ya çok teşekkürler

Uyuşturucu sprey muhtemelen kullanılmaz çünkü iğneyle az da olsa deri altına giriyorlar, iğneyle birlikte sprey kalıntıları da girer. Ayrıca deriyi sertleştirebilir. Dövmeyi yaparken vazelin de sürüldüğü için sprey kalmaz deride.

Kanama oluyor bölgeye bağlı ama tabii ki kesik kanaması gibi değil. Nasıl ki parmağınıza toplu iğne battığında bir damla kan çıkıyor, öyle. Onu da hemen silerler zaten görmezsiniz.

Dövmeciler nazlı müşteriye alışık zaten ama adamı canından bezdirmeyin. İğne onun elinde neticede

Hahahahhh evet dikkatli olmam lazım
Off doğru kalıntılar girer olmaz o ah bi olsaydı hiç hissetmezdim

Bi yaptırayım dövmemin fotolarıyla kaynayacak bu topik hihihih

İğne'den çok korkan bir arkadaşım vardı Doktor'a gidince neredeyse bayılıyordu vurdurmamak için şuan vücudunda 3 tane dövmesi var :) Yaptırırsın sende herhalde, benimde çok beğendiğim bir tane renkli dövme var ve bayağı büyük ama yaz'a yaptırıcam umarım bende biraz korkuyorum da :)

Dövmeyi merak ettim dogrusu..
Nasil birsey?
Fotosu varsa koyarmisin

16 dovmem var 17 dusunuyorum
igne fobin varsa soyle soyleyim etine sokup cikarmiyor belki o biraz rahatlatir
ama ilk yaotirdigimda makinanin sesinden ürkmustum
ayrica yapacagin bolgeye gore aci degisir sirtinin kemik boldpgesine yaptircaksan
biraz aci hissdeceksin maalesef igne etine yandan yandan giriyormus
igne icindemi kaldi gibisine sacma bir dusunceye kapilabilirsin ama kisabir sure sonra uyusursun
yalniz aciya dayanikli degilsen sakin gogsune yaptirma
o kilcal damarlari kasamiyorsun

İğne fobisi olan ama dövmesi ve piercingi olan birisiyim. Sanırım ben hastalık amaçlı iğnelerden korkuyorum konu sevdiğim birşey olunca korku falan kalmıyor.

Dövme yapılan iğneler bizim bildiğimiz iğnelerde çok daha farklı iğneler ve çok inceler. Derinin yalnızca 0,7 - 1 mm altına kadar işleniyor ve yanlış hatırlamıyorsam saniye 75 vuruş gibi hızlı bir şekilde iğne deriye temas ediyor. Bir aralar o makineyi elime almış ve bir arkadaşıma da dövme yapmıştım. Düşün ki, makineyi ilk defa elime almışım ve canı acımamış :))

Arkadaşınızın dediği gibi ağdadan daha az bir acı veriyor. Ayrıca acı eşiğinize bağlı bir durum olduğunu da söylemek isterim. Derinizin hassasiyet durumuna göre de değişen bir durum söz konusu. Emla tarzı bir kremi kesinlikle önermiyorum. Hatta dövmecilerin de sevmedikleri bir durumdur :) Size tamam derler ama arkanızdan dalganızı geçerler genelde.

Dövmeyi yaptıracağınız bölgenin de acıma miktarıyla ilişkisi var. Kemik üzeri, derinin ince olduğu kısımlar diğer yerlere göre daha çok acıyor. Bu yüzden ilk dövmenizi bu yerler dışında bir yere yaptırmayı tercih edebilirsiniz.

Son olarak dövmeyi bir kere yaptırdığınız mı bağımlılık yapar. Şimdi ilk dövmeyi yaptırken acır mı sorularınız olacak, o iyileştikten sonra şuraya ne yapsak acaba diye sorarsınız :) Profesyonel bir dövmeci seçmeyi unutmayın ve yaptığı işleri de inceleyin mutlaka.

Son düzenleme:
bende 2 tane kocaman 2 tane küçük dövme var ama bende acı sorunu yok acı eşiğim çok yüksek iğne falanda korkmam kendime iğne bile yaparım ama iğneden korkan birisi için bence çok zor saniyede kaçtane iğne batıyor sonuçta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…