Dövme yaptırmak istiyorum ama iğne fobim var ne olacak :/

bukadar yıl sonra birnirimize benzemişiz demek artık evliyim canım

evet küçük bir yılan var canım elimin üstünde

yaa öylemi.
Ne zaman evlendin?
Kiz insan nisan fotosunu koyarda
Dügün fotosunu niye koymazz

yoksa nazar degmesin diyemi
birde şu avatarinda ki resim ne? Onuda aydinlatirsan sevaba girersin valla
her gordugum yerdeşöyle bakiyorum acep kedimi o ne diye

2 ayı birascık geçti canım nebilim resim koymadım birara koyarım belki

Avatarımdaki kedim patileriyle yüzünu kapatmış

1 ay olmadı yaptırdığım ve hiç acimadi tabii profesyonel bi dövmeci bulmanız lazımm çünkü iğnenin en fazla 1 mm iceri girmesi gerekiyormuş ama sizin bide fobiniz varmış belkide yenersiniz fobinizi dövme aşkına :))

ah ah bende yaptırmak istiyorum bende.
gerçi benim iğne fobim yok ama nedense korkuyorum.
bileğime yaptırmak istiyorum dövmeyi.bilekte hassas bir yer belkide ondandır korkum.damarlarımı keserler diye.

ama birgün mutlaka yaptırıcam.dövmem anne ve babamın isminin baş harfi olacak.sonsuzluk işaretinin içinde.merakla o günü bekliyorum.

merhaba canım,

kan aldıramayan hatta bu yaşta ağlayan midesi bulanan biri olarak 4 tane dövmem var daha da istiyorum, dövme yaptırmak başka birşey ya zaten ilkinden sonrası geliyor bi taneyle yetinebilmek mümkün değil, garip bi bağımlılık oluyor o sesi özlüyorsun falan
çok istiyor ve eminsen yaptır acı elbette var ama benim canım cidden çok çok tatlı ve hala kan aldıramıyorum kan dendiği an muayeneden vazgeçiyorum ama 5. dövmemi yaptırmam yakındır

canm bende yaptırdım eğer ben dayandıysam herkez dayanır diyorm ama dövme yaptıracağın yere göre acısıda değişiyor ben mesela boynuma istiyordm bir iğne değirdi arkadaşm yok dedim ben buna dayanamam ve kolumun iç kısmına yaptırdım iki kolumdada var

Canım ben bileğime sevgilimin ismini yazdırdım :)) hic aci çekmemiştim korkuyordum bende fakat okadar çok istiyordum ki acısını bile önemsemedim .. Gerçekten istiyorsan güven kendine Otur dövme sandalyesine :)))

Ya dövme yaptırırken hissettiğin şeye iğne acısı denmez bence. Sinek ısırığı gibi de diil, yani acıtıyo bile denmez. Benim de var 2 tane, yaptırırken ve sonraki gün hissettiğim şey böyle hafif bir güneş yanması gibi bir şeydi o kadar. Öyle kan falan, yok öle şeyler yani. Yalnız parana kıyıp uzman birine yaptıracaksın tabii, alelade birine değil.

Benim bileğimde ve kolumda var ben kan bile aldıramıyorum ve acı eşiğim çok düşük dövmelerimi yaptırırken dışarda sorduğum insanların abarttıkları kadar hiç acı yaşamadım. İnan ben bile yaptırdıysam herkes yaptırabilir belki benim yaptırdığım bölgelerle alakalıdır acısı mesela bikaç dövmesi olan arkadaşlarım ayak üstü ve kaburganın çok acıdığını söylerler. Dövme yaptırmaktan daha zor olan şey bence sıkılmayacağına emin olduğun bişeyi bulmak çünkü bazen insan sıkılıp pişman olabiliyo

Merhabalar az önce göğsümün üstüne yaptırdım ve inanın hiç acımadı.Hem de en çok acıyan yer olmasına rağmen.Korkmayın hiç acı konusunda ağdadan çok çok daha az bi acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…