- Konu Sahibi vargasabreu
-
Gereksiz polemik tam olarak bu senin yaptığın şey senin mantığınla o zaman heryerde memur dolu onlara sorsun hatta memurların sitesi var google amcada ordan sorsun.Madem konudan rahatsız oldun sen niye geldin?Sen neyi ispatlıyorsun?Hepinizi engelliyorum boşuna yanıt yazmayın görmüyorum.
Editör görevinizi hakkı ile yapamıyorsunuz?hey Allahım konu sahibi günahmı yaptırayımmı diye sormamış. hala dine getiriyorsunuz konuyu. devlet memurluğunda sorun çıkarmı diye sordum günahmmı diye sormadım diye belirttiği halde, hala yok günah yok olmaz dinimizde deyip duruyorsunuz.
yeter gerçekten.
Konuyla alakasız olacak ama Okypete şu kızı ağlatma gözünü seveyim ne zaman yorumuna denk gelsem kızın ağlamasına kitleniyorum "gel kardeş ağlama nolur ya olur böyle şeyler" deyip kucak açasım geliyo
bu bölümün editörü değilim. sadece konuyu dine getirmek sitede yasak. onu beliıteyim.Editör görevinizi hakkı ile yapamıyorsunuz?
Bir tek cümle yazdım üstüne metiyeler düzüyorlar o zaman onları uyaracaksınız.
Konu sahibi yazdığımı beğenmedimi geçsin hatta beni engellesin ama kendileri dini konu nasıl yazılır diye hücüm ediyorlar.
Ne yani aman kimse rahatsız olmasın diye düşüncemizi yazamayacak mıyız?
Ben bir cümle yazdım onlar saldırı şeklinde işi uzatıyorlar.
Lütfen gerekli kişileri uyarın.
Sizin bu sığ yaklaşımlarınız karekterinizi ortaya koyuyor.siz nasıl her istediğinize cevap verme hakkı buluyorsanız, konu sahibesi de istediği konuyu açar burda. isterse makarnayı nasıl haşlarım diye konu açar.
bayağı sorunlarınız var sizin, hayırlı insanlar sizden kaçıyor. herkes kendi enerjisindeki insanları kendine çekiyor.
Konuyla alakasız olacak ama Okypete şu kızı ağlatma gözünü seveyim ne zaman yorumuna denk gelsem kızın ağlamasına kitleniyorum "gel kardeş ağlama nolur ya olur böyle şeyler" deyip kucak açasım geliyo
aynen, ben bir kere tutamayıp dedim bile
Sizin bu sığ yaklaşımlarınız karekterinizi ortaya koyuyor.
Okuma anlama basiretini Allah herkese nasip etmiyor.
Konu sahibesinin açtığı konuya laf eden mi oldu?
Bana laf çarptığınızı sanıyorsunuz değil mi?
Bence Allah beni sizin gibi ......... insanlardan koruyor.Çok şükür.
Anladım.bu bölümün editörü değilim. sadece konuyu dine getirmek sitede yasak. onu beliıteyim.
Allh tedavisi olmayan dert vermesin.En beteri hastalığını kabullenememek ve kendi sorunlarını başkalarına yansıtmak ama yapacak birşey yok sizlerede yer var elbet ama olgun olmak bize düşüyor ne yapalım...kibledim canısı, acilen tedavi ol.
Anladım.
Ancak ilgili editör kimse onu uyarmanızı rica edeceğim.
Bir tek din ile ilgili bir cümle yazılınca konu nasıl dini tartışma boyutuna getiriliyor ve bunu kimler yapıyor tespit etsinler ve gerekli kişileri uyarsınlar.
Biz çoğunluğunun Müslüman olduğu bir toplumuz ve elbette din hayat olduğuna göre burda sorulara yanıt verirken dini terimler kullanılacaktır.hangi form bunu engelleyebilir ki?
Beğenen alır beğenmeyen okur geçer.İnsanlardaki bu saldırının anlamı ne?
Tamamdır ama açıkcası basit bir konuyu bile konuşamayıp başkasının müdahalesine gerek duyulması benim ağrıma gidiyor.Yani hani kavga eden çocukları büyükleri ayırır ya eli klavye tutmuş insanlar olarak bu hallere düşmemeliyiz:)))bu bölümün editörü yok. ama mune (admini sitenin.) gelip bakacaktır yorumlara.
Kimin neresinde dövme var diye de sormamış.Benimde sol kolumda büyük bi dövme var kaç senedir ve ben sıkılmadım şimdiye kadar yaşlanınca bence daha güzel olucak dövmeli neneayrıca arkadaş günahmı şu bu mu diye sormamiş işiniz gücünüz hocalık taslamak
Benimde sol kolumda büyük bi dövme var kaç senedir ve ben sıkılmadım şimdiye kadar yaşlanınca bence daha güzel olucak dövmeli neneayrıca arkadaş günahmı şu bu mu diye sormamiş işiniz gücünüz hocalık taslamak
her konu din..ne çok severmişiz din öğretmeyi..
Kimin neresinde dövme var diye de sormamış.
Sizin işiniz gücünüzde sataşmak.
aman bibi öyle deme, bir arkadaş hemen kendi üstüne alınıp kriz geçiriyor. sanki din hakkında konuşmuş olan tek kişi oymuş gibi...
edit: pes yani, ben daha bu mesajı yazamadan savunmaya geçmiş hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?