- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Hahaha gerçekten beni çok guldurdunuz tıbbi bilginizin olduğunu düşünüyorsunuz sadece ama ben size söyleyeyim hanim efendi onlar su gecirmeyen murekkeple yaoikiyor ve dogal olarakta gözenekler su geçirmiyor şu gecirseydi o dövme silinirdi geçiriyor diye idda edenler ise dövme yaptıran ve günah olmadığına inanmak isteyenlerin uydurmasi benim tıbbi bilgim yeterince var olmasa bile gerek duymam çünkü ona ihtiyacım yok dini bilgim yetiyor hocalar in söylediğine bakarım ben tıbbın dediğine değil o kadar hoca bilmiyor da siz mi biliyorsunuz gerçekten muhatabım olamazsınızHanımefendi tıbbi bilginiz olmadığı belli, Allah yardımcınız olsun. Daha deri tabakalarını, suyun derinin hangi katmanlarına ulaşabildiğini araştırmaya tenezzül etmeyen biriyle bu tip bir tartışmaya girmeye gerek yok : )
Hayır bana laf söylüyorsunuz tamam da önce kimin ne yazdığına baksanız da ona göre söyleseniz daha güzel olacak kanımca.Tıbbi bilgisi yok diye dini bilgisidemi yok arkadaşım biliyosunuz diye ne bu aşağılamaya kalkma herkes fikrini söylüyor senin doğrunun nasıl sanaysa onunkide ona doğru yorum yapılmayacaksa konu acmayacakti bende fikrimi söyledim bana mantıklı geleni sonra yanlış birşey söylememek için bilgisine guvendigin teyzeme sordum duzelttim yanlisligimi
Tamam arkadaşım ben sana saygı göstermiyorsun demedim zaten..Hani uyarılarınız olunca özelden yapın dedim..Çünkü dine bağlanınca konular kapanıyor,konu sahibine olan oluyor..Bakın şimdi noldu yine dine bağlandı..Ben kabul olur dedim,siz olmaz dediniz..Şmdi olur yada olmaz diye başka yorumlarda gelicek..Sonra konu kapatılacak..Bundan bahsediyorum..Niyetiniz kötü değil anladım sizi..Ama dediğim gibi din,siyaset tarzı konular her zaman tartışmaya açıktır sonuda olaylı biter..Bunu demek istedim sadece..Tamam arkadaşım doğru gunahmis ama kabul ediliyormuş bana düşününce olmaz geldi yani bana mantıklı gelmedi ama sordum öyle değilmiş düzeltim fikrimi söyledim bitti ne kimseyi yargilarim ne dinine düşüncesine saygısızlık yaparım herkesin inancı kendine bize sadece saygı göstermek düşer.
Hayır bana laf söylüyorsunuz tamam da önce kimin ne yazdığına baksanız da ona göre söyleseniz daha güzel olacak kanımca.
"Hanim efendi dini bilginiz olmadığı belli allah yardımcınız olsun" diye yazılan mesaj oluyor da benim "tıbbi bilginiz olmadığı belli" demem mi problem oluyor?
Dövmenin günah olup olmamasına yorum bile yapmadım farkındaysanız.
Evet lütfen nolur muhatap olmayın benimle : )Hahaha gerçekten beni çok guldurdunuz tıbbi bilginizin olduğunu düşünüyorsunuz sadece ama ben size söyleyeyim hanim efendi onlar su gecirmeyen murekkeple yaoikiyor ve dogal olarakta gözenekler su geçirmiyor şu gecirseydi o dövme silinirdi geçiriyor diye idda edenler ise dövme yaptıran ve günah olmadığına inanmak isteyenlerin uydurmasi benim tıbbi bilgim yeterince var olmasa bile gerek duymam çünkü ona ihtiyacım yok dini bilgim yetiyor hocalar in söylediğine bakarım ben tıbbın dediğine değil o kadar hoca bilmiyor da siz mi biliyorsunuz gerçekten muhatabım olamazsınız
Devlet memurluğunda yasak.Bölümün ne bilmiyorum ama öğretmenlikte daha da yasak.Çünkü ders anlatırken çocukların dikkatini dağıtıyor felan..Hızma da yasak ama bende var.Müdürüm,müfettişler felan bişey demedi.Denk geldiğin amirlere göre de değişiyor durum.Hızma neyse çıkartılabilir de,dövmenin bahanesi daha uygun.Üniversitedeyken yaptırmıştım,biliyorsunuz silinmiyor der geçersinHanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
memurun dövme yaptırması yasak, çok dikkat çekmezse genelde bişey demiyolar ama diyen çıkarsa da haklı olarak çıkar sildircem diye kendini paralarsın görünmeyecek saklayabileceğin yerlere yaptır çok istiyosan üst koluna filan yaniHanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
memurun dövme yaptırması yasak, çok dikkat çekmezse genelde bişey demiyolar ama diyen çıkarsa da haklı olarak çıkar sildircem diye kendini paralarsın görünmeyecek saklayabileceğin yerlere yaptır çok istiyosan üst koluna filan yani
Yasak değil, müdürün egosudur o egosu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?