Dövme.

Hahaha gerçekten beni çok guldurdunuz tıbbi bilginizin olduğunu düşünüyorsunuz sadece ama ben size söyleyeyim hanim efendi onlar su gecirmeyen murekkeple yaoikiyor ve dogal olarakta gözenekler su geçirmiyor şu gecirseydi o dövme silinirdi geçiriyor diye idda edenler ise dövme yaptıran ve günah olmadığına inanmak isteyenlerin uydurmasi benim tıbbi bilgim yeterince var olmasa bile gerek duymam çünkü ona ihtiyacım yok dini bilgim yetiyor hocalar in söylediğine bakarım ben tıbbın dediğine değil o kadar hoca bilmiyor da siz mi biliyorsunuz gerçekten muhatabım olamazsınız

Hayır bana laf söylüyorsunuz tamam da önce kimin ne yazdığına baksanız da ona göre söyleseniz daha güzel olacak kanımca.
"Hanim efendi dini bilginiz olmadığı belli allah yardımcınız olsun" diye yazılan mesaj oluyor da benim "tıbbi bilginiz olmadığı belli" demem mi problem oluyor?

Dövmenin günah olup olmamasına yorum bile yapmadım farkındaysanız.

Sorun yaratabilir diye düşünüyorum. Türkiye gibi bir yerde sorun olmaması imkansız. O yüzden acele vermeyin derim.

Tamam arkadaşım ben sana saygı göstermiyorsun demedim zaten..Hani uyarılarınız olunca özelden yapın dedim..Çünkü dine bağlanınca konular kapanıyor,konu sahibine olan oluyor..Bakın şimdi noldu yine dine bağlandı..Ben kabul olur dedim,siz olmaz dediniz..Şmdi olur yada olmaz diye başka yorumlarda gelicek..Sonra konu kapatılacak..Bundan bahsediyorum..Niyetiniz kötü değil anladım sizi..Ama dediğim gibi din,siyaset tarzı konular her zaman tartışmaya açıktır sonuda olaylı biter..Bunu demek istedim sadece..

Arkadaşım ikiside yanlış sen onu onla ezmeye çalışıyorsun o seni onla herkes kendi fikrini soylesin o kadar konu sahibi takmiyordur bu kadar ben sadece uyarmak istedim o kadar yapıp yaptirmayacagni kendi bilir

Evet lütfen nolur muhatap olmayın benimle : )

Yalnız böyle olur olmadık yerde deri yapısıyla ilgili falan ahkam kesmeden önce bence epidermis nedir, dermis nedir, dövme hangi katmanlara yapılır, gözenekler nedir falan bir araştırırsanız bence daha iyi olur. Naçizane önerimdir

Bunun dışında zaten "tıbbın değil hocaların söylediğine bakarım" diyen bir zihniyetle en ufak diyalogumun olmaması tercih sebebidir.

İyi günler dilerim size : )

bence saçma sapan tartışmalara girmeyin konu sahibi dövmeyi yaptırdıysa yaptırmıştır çoktan 6 ay geçmiş üstünden,neyin çenesi ki bu..seven yaptırsın sevmeyen desteklemeyen yaptırmasın ,her koyun kendi bacağından asılacak dini münasebete girmeye lüzum yok ki...

Ben hint kınasından koluma dövme yapmıştım belediyede stajyerliği yapınca oradaki bir müdür beni dövmem yüzünden soruşturmuş."İnşallah kalıcı" değildir falan demiş.Bu olay sonradan kulağıma geldi,üzüldüm yani. Personellerden de bir kaç laf duydum.Ne yazık ki insanları bunlar yüzünden bile yargılayabiliyorlar. Yani kim demişse doğru demişler.

dovme su gecirmez derler su gecirmezse havada gecirmez oyle olursa deri curur ustelik dovme yapılan yerde tuyde cıkıyor aldıktan sonra demekki etkilemiyor degilmi asıl gecici dovme engel olur cunku deri ustune yapılır..

Devlet memurluğunda yasak.Bölümün ne bilmiyorum ama öğretmenlikte daha da yasak.Çünkü ders anlatırken çocukların dikkatini dağıtıyor felan..Hızma da yasak ama bende var.Müdürüm,müfettişler felan bişey demedi.Denk geldiğin amirlere göre de değişiyor durum.Hızma neyse çıkartılabilir de,dövmenin bahanesi daha uygun.Üniversitedeyken yaptırmıştım,biliyorsunuz silinmiyor der geçersin

benim göbeğimde büyükçe bir tribal dövmem var.üni.son sınıfta yaptırdım..o kadar sev,yorum ki.bedenimin parçası benim..1 gün bile pişma olmadım ..hatta hamileyken nasıl oalcak gibi bir korkum vardı..aynı desen hiç dağılmadan bozulmadan kocaman oldu karnımda..sonra da aynı şekilde birleşti:)o hali de şahaneydi..:):)
önümüzdeki ay da kolumun iç kısmına yaptıracağım..çok mutluyum..
sadece desen seçimi öenmli...sizi yansıtan sıkılmaycağınız birşeyler olmalı..moda diye veya sevgili ismi falan yazdırmayın bence..

Yasadaki durumunu bilmiyorum ama memuriyette sorun çıkarmaz. Ben de memurum , dövmem yok ama hızmam var ve hiçbir sıkıntı olmuyor. Galiba çalıştığın yerle ve kişilerle de alakalı biraz.

Memurlukta dövme neden yasak ?
Devlet memuruyum, 2 adet dövmem var, 3. de olacak.
Pişman olunmayacak, modası geçmeyecek sıkılmayacağınız bir dövme varsa aklınızda, neden olmasın.
Ama iyi düşünülmesi lazım.

memurun dövme yaptırması yasak, çok dikkat çekmezse genelde bişey demiyolar ama diyen çıkarsa da haklı olarak çıkar sildircem diye kendini paralarsın görünmeyecek saklayabileceğin yerlere yaptır çok istiyosan üst koluna filan yani

Yasak değil, müdürün egosudur o egosu :)

Yasak değil, müdürün egosudur o egosu :)

açıkça bi hüküm yok, karışan da yok ama olursa da memur değil amir haklı olur. en basitinden uyarı verir uğraşır durursun, devlet memuruna yakışmayan hareket der yapıştırır cezayı. polis, askeri personel vs olmak isterse onlarda zaten hiç şansı yok. olurda bi askerle evlenirse o da sakat askeri kurumlara öyle dövmeyle girilmez. yaptıracağı şey de çok önemli hiçbir siyasi düşüncenin yanından bile geçmemesi gerekiyor. en iyisi görünmeyen yere yaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…