- 4 Haziran 2014
- 134
- 67
- 18
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Müslümansan dövme yaptırmak günah.
Merhaba oncelikle :) bende uni ogrencisiyim ilk dovmemi lisede yaptirdim ama kucuk boyutlu. Unide hosteslik okumak istedim dovmem var diye ve gorunen bi yerde diye giremedim eger kafanda yapcagin ise kesin gozuyle bakiyosan sorun olmicagini dusunuyosan yaptir yok belli olmaz diyosan bencede bekle. Suan hostes olsam okulum bitmis olcakti ve paraya para demicektimHanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
Triplere bakBizde insanlık yapıp,zahmet edip yanıt verdik ama tabi anlayana...Sizi engelliyorum ve dikkat edin sizde bana yorum yazmayın.Bir dahaki sfere bu kadar yumuşak olmam bilesiniz.
O biraz da ne yaptırdığınıza, neden yaptırdığınıza bağlı bence.Neden dersen dövme yaptiranlarin ilerde hepsinin pişman olduğunu gördüm. Su an sana çok havali gelen söz yada nesneler yas biraz olgunlaşınca klise yada anlamsiz geliyor. Ve hep bir pismanlikla sonuclaniyor. Memuriyette görünmediği sürece sıkıntı yaratmaz ama görünürse yaratir. Tüm bu nedenlerden dolayı geçici dovmelerle idare etmen en hayirlisi olur.
birkac ay sonra 23 olacagimyasiniz kac, kucuk yaslarda dovme yaptirmayin diyorlar sildirmesi daha aci verici oldugundan
Ikinci secenegim bacak dovmesiBence kadınlara dövme kolda yakışmıyor, kol dövmesi iyi bir fikir değil. Başka bir yere yaptırsanız ?
Ikinci secenegim bacak dovmesi
Tesekur ederim ilginiz vefikirkeriniz icin :)Bak ona hiçbir lafım yok :)
Cidden kol dövmesini bir kadına hi yakştıramıyorum, tabi ki bu benim görüşüm, ama vücut sizin şekerim, siz nasıl beğeniyorsanız öyle yapın. Kol dövmesi seviyorsanız öyle olsun , ben sevmiyorum ama.
Büyük dövme, kasıktan başlayarak üst bacaktan inerse bomba olabilir :) Nasıl bir şekil?
Bacak dövmesini iç bacakta kalırsa daha güzel buluyorum, böyle garip zevklerim var işte :)
Kabul oluyor,hocaların bir çoğuda kabul olduğunu söylüyor.Öyle bi hata yapma gusul abdesti olmuyor diye duymuştum
Yok öyle birşey..Nerden uyduruyorsunuz bunları yahu..Açın okuyun öğrenin Benimde 5 tane var dövmem..Abdest kabul oluyor..Öyle bi hata yapma gusul abdesti olmuyor diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?